Esyali ev kiralamayi dusunuyorum, zaten evlerin cogunlugu esyalik kiralik. Yani kisin cok sosyallesme imkanim olmaz, orasi sakinlesir tatilciler gidince, bildiginiz kasabaya doner. Ama sanirim sezon Nisan-Kasim arasi devam ediyor, ve aradaki 5 aylik kis suresince bos olacaktir. Sadece buyuk sehre yakinim, sikilinca giderim arkadaslari gormeye diye dusunuyordum, yol da zaten 1 saat ama, tabi terminalden merkeze git falan derken yine 2.5-3 saate cikar bir bulusmaya gitmemO sahil kasabasinda hiç sosyalleşme olasılığınız var mı? Ordaku durumu bilmiyorum ama eşyalı bir ev kiralama ihtimaliniz nedir ?
Peki kiraladiniz kışın yapamadiniz, sözleşme bitmeden ayrılma durumunuz olabilir mi ? En kötü ihtimalini düşünün, bence denenebilir belki çok seveceksiniz çevre yapacaksınız . Kalabalıktan çok sıkıldığım için sakin bı kasaba şu anda çok cazip geliyor gözümeEsyali ev kiralamayi dusunuyorum, zaten evlerin cogunlugu esyalik kiralik. Yani kisin cok sosyallesme imkanim olmaz, orasi sakinlesir tatilciler gidince, bildiginiz kasabaya doner. Ama sanirim sezon Nisan-Kasim arasi devam ediyor, ve aradaki 5 aylik kis suresince bos olacaktir. Sadece buyuk sehre yakinim, sikilinca giderim arkadaslari gormeye diye dusunuyordum, yol da zaten 1 saat ama, tabi terminalden merkeze git falan derken yine 2.5-3 saate cikar bir bulusmaya gitmem
Ailemde yanimda degil, onlar tr de yasiyorBiraz soyutlamış olabilirsiniz.Aileniz de yanınızda değilse,çevrenize yakın olmanız daha iyi olur bence.
Minimum 6 aydan once ayrilirsam depozitom yanar, ki depozito da burada minimum 2 aylik kira bedeli olarak veriliyorPeki kiraladiniz kışın yapamadiniz, sözleşme bitmeden ayrılma durumunuz olabilir mi ? En kötü ihtimalini düşünün, bence denenebilir belki çok seveceksiniz çevre yapacaksınız . Kalabalıktan çok sıkıldığım için sakin bı kasaba şu anda çok cazip geliyor gözüme
6 ay uzun bir süre değil en en kötü son ay merkezden airbnbden ev tutup merkeze geçersiniz , 5 ay olmuş olur .Minimum 6 aydan once ayrilirsam depozitom yanar, ki depozito da burada minimum 2 aylik kira bedeli olarak veriliyor
Arkadaşlarınızla 1 saat mesafede olmak hiçbişey değil, bence taşının oraya.Merhabalar hanimlar,
Ben 31 yasinda, yurtdisinda yasayan ve online evden calisan biriyim. Gelirim orta duzey burasi icin. Daha once burada buyuk sehirde yasiyordum, ama bir nedenden ordaki evimden ciktim, sonra bir kac ay farkli sehirlerde Airbnb lerde aylik olarak kaliyordum. Sevdigim yerlerde oldu sevmedigim yerlerde.
Simdi tekrar ev tutup duzenli hayata gecmek istiyorum, esyalarim falan bu hayat duzeninde bana cok eziyet oldu, varliklarida yokluklarida. Ama o buyuk sehre sanirim tekrar gitmek istemiyorum (Istanbul gibi dusunun). Kiralar cok yuksek, bir curcuna var sehirde, toplu tasima konforlu ama yinede bi yerden biyere gitmek uzun suruyor disari adimimi disari atisim bir suru para. Orada yasarken ekonomik zorluk bile cekiyordum, simdi son aylarda gezmeme ragmen para bile biriktirdim.
Kaldigim yerlerden biri bir sahil kasabasiydi, Tr de ki Cesme gibi dusunun. Nisan-Mayis ayinda orda kalmistim, tatil sezonu olmamasina ragmen canliydi, yine turist alan biryerdi, ve az bucuk yerli halkida var. Ihtiyacim olabilecek tum magazalar, kafeler, restoranlar, marketler vardi. Hemde bir yanda doga ve deniz, yurunecek mesafe. Ayrica orasi arkadaslarimin oldugu buyuk sehre otobusle 1 saat uzaklikta. Ve ev kiralari yaridan daha ucuz. Aklim orda kaldi. Ama simdi kis gelecek aylarca kendimi cevremden cok soyutlamis mi olurum, bu yasta bekar ve yalniz biri olarak oraya tasinarak? Karar veremiyorum, nerede yeni duzenimi kurmali, iki ucu b.klu degnek gibi.
Siz olsaniz napardiniz? Hic yalniz oyle bir kasabaya tasinaniniz var mi aranizda deneyim paylasabilecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?