- 14 Mart 2023
- 191
- 213
- 35
- Konu Sahibi yorguntosbik
Çok gereksiz belki ama bugün olan bir şey aklımın bir köşesinden hiç gitmiyor ve kendimi çok kötü hissediyorum düşündükçe.whatsappımda bir sıkıntı vardı, daha önce denedim beceremedim,bugün bu işlerden anlayan bir arkadaşım bize gelmişti ona söyledim sen halleder misin diye. Listeme baktı kendi ismi filan orda var normalde.sonra rehbere girdi kisiler listesine ve ordan çöp kutusuna baktı.orda bazı kişilerin ismi vardı dikkat etmedim bazı numaralar iki defa kayıt olduğu için silmiştim çöp kutusundaymış. Ama ayni zamanda rehberimde normalde kayıtlı ve whatsapta da var durumlarını görüyorum onlar benimkini görüyor.sadece çöp kutusunda kendisini ve kayinvalidesinin numarasını da gördü diğer isimlerin arasında. Bir şey demedi ama o an yüzü asıldı.ben de diyemedim orda ikiledigi için sildim ama duruyor diye zaten durduğunu gördü de.acaba aklina yanlış bir şey gelmiş midir diye kendime öyle dert ettim öyle üzüldüm ki.bi yandan da takıntı yapma diyorum kendime ama çok dert ettim kendisiyle ve kayinvalidesiyle aram gayet iyi en ufak bir sıkıntımız olmadı numaram niye çöp kutusunda diye düşünür diye çok dert ettim kendime bütün gün.