Kendimi çok kötü hissediyorum yapayalnız kaldım sanki

Yanımda olsanız sıkı sıkı sarılırdım size Eşiniz çocuğunuz ve anneniz için ayakta kalmaya çalışın. Oğlunuz daha çok küçükmüş zamanla bakımı daha kolaylaşacaktır. Annenizin de acısı taze, evlat acısı en kötüsü... Ama o da sizde ve torununda teselli bulacaktır. Kardeşleri var mıydı belki onlarla görüşse bir değişiklik olmuş olur

Çok teşekkür ederim beni iyi anlamışsınız anneme küsmüyorum darılmıyorum tabi umarım onunda yüreği zaman geçtikçe ferahlar. Bencillik yaptığımın farkındayım sanırım bende dediğiniz gibi sığınacak liman olarak gördüğüm için annemi, bu kadar kırılıyorum ona.

Ücretsiz izin hakkım maalesef yok ama yıllık izinlerimi kullanmayı düşünüyorum bende.

Sizinde başınız sağolsun Allah razı olsun hemen bakacağım inceleyeceğim teşekkür ederim

Bencillik değil aslında tam olarak.
Seninde kaybın var.
Ailenden bir tek o kalmış,ona sığınmak istiyorsun.
Kendini suçlama yinede.
Ama annen şu anda senin çağrılarına cevap verebilecek durumda değil sadece.
Böyle bir şeyin acısı hiç bir zaman geçmez ama alışılır elbet.
Allah yardımcınız olsun.
En doğru tavsiyeleri doktorun verir diye düşünüyorum zaten.

Çok sağolun annemin kardeşleri mi? Onlar hep il dışında ama sürekli konuşuyorlar iletişimleri iyi. Birkaç ayda bir geliyorlar annemde oğlumla kafamı dağıtıyorum diyor aslında ama çocuk etkileniyor

Çok sağolun annemin kardeşleri mi? Onlar hep il dışında ama sürekli konuşuyorlar iletişimleri iyi. Birkaç ayda bir geliyorlar annemde oğlumla kafamı dağıtıyorum diyor aslında ama çocuk etkileniyor
Evet evet kardeşlerinin yanina gitse belki kalabalıkta falan daha iyi hissedebilir değişiklik olmuş olur

Allah yardimcıniz olsun.Acınız büyük.Annenizle oglunuzun kalmasi ikisi acısından da iyi gorünmuyor burdan bakınca.Annenize anlayiş göstermeye calısin.İnanın bilerek sizi sormamazlik etmiyordur.Kimbilir nasil acıli bir ruh halindeUmarim cocugunuzdan yana işler biraz yoluna girer.Eşler hayata devam ediyor evet biraz daha destek olmayı denese keşke.Allah sevgisi kadar sabrinı versin.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Kızkardeşimi kaybettim 1yil 4 ay oluyor. Öyle zordur ki kardeş acısı. Hala kendimizi toparlayamadik tam olarak. Her sohbetimiz, her konuşmamız kardeşimle ilgili. Ancak ilk günlerde olduğu kadar yüreğimiz sızlamiyor. Sizin de zamana ihtiyacınız var. Benim eşim de aynı şekilde kendi hayatına baktı. Çünkü ateş düştüğü yeri yakıyor. Özelden de konuşabiliriz istediğiniz zaman. Çok sabır diliyorum annenize ve size.

Annenizin sizin telefonlarınızı bazen açıp bazen açmaması çok normal. Aynı şeyleri yaşadım. Annem de açmazdi telefonunu. O sırada ağlıyor olabilir, seni üzmemek için açmıyordur. Yalnız kalmaya ihtiyacı vardır. Bu arada isyan da edebilirsiniz. Hayata, ölüme, kadere isyan etmek, öfke duymak çok doğal insani duygulardır. "Aman isyan etme günah" denilen sözlere takılmayın. Duygularınızi rahatça göstererek yaşarsaniz bu süreci atlatırsıniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…