- 14 Ağustos 2011
- 520
- 16
- Konu Sahibi rainstarlol
çok güldüm sana ya hakkaten komiksin yani derdin bu mu yavrum ya otur dersine çalış sağlıklı olduğun için de şükret ayrıca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
basbaya övünmüşsün yani ama insan durur bi dşünür azra akın 2002 Türkiye güzeli ve daha sonrasında dünya güzeli seçilmiş bi bayanken ve seni böyle birinede benzetiyorlarken durup durup kendini çirkin miyim acaba diye düşünmende bi garip doğrusu..
Ama Azra Akın güzel değil ki.Tamam,dünya güzeli seçilmiş olabilir ama şimdi her ince,uzun olana güzel diyorlar.Azra Akının sadece fiziği var,yüzü güzel değil.Ben,beni ona benzetiyorlar diyerek kendimle övünmüş olmadım çünkü ben Azra Akını güzel bulmuyorum.Hem sadece ben mi,herkes diyor Azra Akın o kadar güzel değil diye.
merhaba. Ben liseye giden bir genç kızım.sorun şu ki ben kendimi çirkin buluyorum.Oysaki çevremdeki herkes bana çok güzelsin diyor.166 boyunda ve 48 kiloyum ama dışarıdan bakıldığında 170 gösteriyorum.Beyaz tenliyim,ince telli açık kumral saçlarım,normal boyutta,hafif çekik siyah gözlerim,oval bir yüzüm,kalkık bir burnum ve küçük,dolgun dudaklarım var.Benim yüz ifademi Azra Akın'a benzetirler ama senin yüzün Azra Akından daha güzel derler(gerçi ben buna inanmam).Şu ana kadar çevremdeki herkes bana çok güzelsin dedi ama ben onların beni kandırdığını düşünüyorum.Çünkü aynaya bakıyorum ve çirkin bir surat görüyorum.Kendimde iyi bulduğum tek yerim fiziğim.Çünkü inceciğim ve her kıyafeti giyebiliyorum.Kendi güzelliğime güvenmediğim için göz kalemi çekiyorum.Annem bana göz kalemini hiç yakıştırmıyor ama ben okula giderken bile göz kalemi çekiyorum.Bir kereside makyaj yapmadan okula gitmiştim ve beden hocamız bana çok güzelsin ve çok zarifsin demişti.Ama rehberlik dersinde göz kalemi çektiğim gün sınıf hocası bana çok kızdı ve çıkışta konuşalım dedi.Ben de çıkışta ona kendimi makyajsız çok çirkin bulduğumu söyledim.O da bana dedi ki sen çirkin bir kız değilsin.Ama ben onun bu sözünden alındım çünkü bana çirkn değilsin dedi sadece.Yani demek istedi ki sen çirkin değilsin ama güzel de değilsin,sıradansın.Ve ben bütün sınıfa rezil oldum.Yarın da okula gitmek istemiyorum bu yüzden.Sizce ne yapmalıyım?Bu sorunumu nasıl çözebilirim?
not:Aslında siz de fikrinizi söyleyin diye foto koyucaktım ama ben hiç fotojenik değilim ve fotoğraaflardaa çirkin çıkıyorum.Hatta e-okul'daki fotom o kadar çirkin ki öğretmenlerin o fotoma baktıklarını düşündükçe utançtan yerin dibine giriyorum
kıza bak ya:) azra akına benzetiyorlarmış(hoş o kadında güğümün arkası kadar kafasıyla nasıl güzelse)
benide rihanna ya benzetiyorlar ama tenim çok beyazne alakaysa
egosunu yükseltmek istiyo anlaşılan küçük hanım
azıcık mütevazı ol bari yüzün gözün nasıl bilemem ama yazdıklarından anlaşılan
cıvık bir ergensin
siz kendinize bakın sze sormucam ne yacağımı sizi ilgilendirmezne kadar kabasınız, üslubunuz da bir o kadar çirkin...
rainstar, bu tür şeyleri ergenlik döneminde hepimiz yaşadık, belki dillendirmedik, belki kısa sürede atlattık ama kısa zamanda sen de güzelliğin göreceli olduğunu, iyi ve işe yarar bir insan olmanın herkes tarafından beğenilmekten daha önemli olduğunu, sadece fiziksel anlamda değil aklına gelebilecek her anlamda herkese kendini beğendirmenin imkansız olduğunu ve buna da zaten gerek olmadığını göreceksin, öğreneceksin... Bir de özgüven sabit bir şey değildir bazen düşer bazen yükselir ama önemli olan -zannımca- özgüveni mümkün olduğunca dış etkenlere bağlamamak, kendine odaklanmak, kendine deva olmak, şöyle de bir beyitle sözlerime son veriyorum:
Derd-i dili açma sakın herkese
Derde deva derdi çekenden gelir...