Kendimi çirkin hissediyorum

miyanse allah aşkına o osmanlı tımarhanesi konusunu nerden buldun söle valla okucam merak ettim tarihçi gibi gacısın

kızlar bence vakit öldürmeye değmez...iki konudu da saçma herkez güzel diyo bence çirkinim..bi şükret haaline kızım yaa..... nedir bu yaa 13 yaşında yazdığı hikaye saçma...dahaca çocuk ve 23 yaşındaki öğretmende kala kala 13 yaşında göğüsü çıkmamış ergenlik sivilcesi dolmuş birine bakıyorsa olsa olsa sübyancıdır....

hah işte diyorum yaaa osmanlı tedavi nasıl edecek adı cıkmış bi kere demek tokatla tadavi ederdi

tatlımmmm güzellik göreceli kavramlar daha liseye gidiyosunnn beek gibi bir tenin vardır senin şimdii cildin kokunnn nie böyle selere takılı kalıosun her kadın kendini çirkin hisseder bebeğim bakımlı kadın güzeldir üzülme cevrendekilerin zoru ne de sana yalan sölesinler tadını çıkar çıtırlıgının :) :) öptümm bal yanaklarından

Bence sen, sana güzel olduğunun söylenmesini istiyorsun içten içe.
Dikkat ettim, cümlelerinde hiç kendini beğenmeyen bunalım modunda bir kız yok .
İncecikim her kıyafeti giyebiliyorum filan.
Bence duygularını bir daha gözden geçir canım.
Ha çok duymak istiyorsan; öyle deme eminim çok güzelsindir.​

elın ayagın tutuyormu? kımseye muhtac degılmsın? yürebılıyormusun? konusabılıyormusun? görebiliyormusun? duyabılıyormusun? nıye sıkayet edıyorsun.?? yat kalk bence halıne sükür et yok oram böyle yok suram söyle bunlar kesınlıkle bos ısler..! adrıana lıma mı olmak amacın anlamadım? ayrıca güzellık gelıp gecıcı bırsey yanı sende kalmıyor zaman onu alıp gıdıyor:KK66: önemli olan saglıklı ve mutlu olman:KK66: ısyankar olma hıcbırzaman, kolu bacagı olmayan ınsanlar var..bunları düsün..!!

yok o cırkın dedı yok o bana sunu dedı bunu dedı .. ne kadar bos seyler..

o nedemek yaaa 166 ama 170 gösteriyorum ne o DOĞAN GÖRUNUMLU ŞAHİN misin yani

hahahahahaha kapak olmus :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
konuyu acan arkadasim, anlattigin kadariyla gayet guzel bi kizsin. cevrende guzelsin diyormus, hala cirkin oldugunu dusunuyorsan psikolojik tedavi alman lazim. sen tum bunlara ragmen cirkinim derken, kisa boylus, asiri uzun boylusu, sismani, orantisiz vucutlusu, kasi - gozu olmayani ne desin?

konu zaten güzelliğe takmış olması değil abartması.
böyle anlatan biri kendini güzel hissetmese intihar eder.
farkındaysanız ağlıyorum bu yüzden ve sabah kalktığımda gözlerim şişmiş oluyor dedi.
bu mu normal?
kim ağlıyor çirkinim diye sabahlara kadar gözleri şişerek?
ayrıca 17 yaşında ve derslerine önem vermesi gereken bir yaşta.
kirayı, temizliği vs düşünmüyor diye takıntılı biri mi olması lazım?

ne 17si haziranda 15e girecekmis :KK1:

17-02-2012, 21:08 Konu Sahibi : rainstar #1
Merhaba.Ben Haziranda 15 yaşına gireceğim ve boyum 166.Ama ben kendimi kısa,bodur buluyorum ve 170 boyunda olmak istiyorum.Yani bence ideal boy 170. Annem 162,babam 175,yani annemle babam orta boylu ama ailemizde uzun boylular var.Sizce 170 olur muyum? Lütfen yardım edin çok komplekse girdim.Ben ince ve uzun olmak istiyorum. Gerçi inceyim,kilom 46 ama kısayım işte.

17-02-2012, 21:08
Merhaba ben 15 yaşında 166 boyundayım bacak boyumu ölçtüm 85 cm çıktı bacaklarım incedir.Sizce bacaklarım kısa mı?

daha 15 yasindasin derslerinle ilgilenmelisin,bu yasta fontoden allik kullanmaya baslarsan ilerde yuzun cabuk yaslanir...
aynayla degil derslerinle ilgilen,yok bacaklarim carpik yok cirkinim elin ayagin tutuyor ya ona sükret...:KK34:

hahahahahaha kapak olmus :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
konuyu acan arkadasim, anlattigin kadariyla gayet guzel bi kizsin. cevrende guzelsin diyormus, hala cirkin oldugunu dusunuyorsan psikolojik tedavi alman lazim. sen tum bunlara ragmen cirkinim derken, kisa boylus, asiri uzun boylusu, sismani, orantisiz vucutlusu, kasi - gozu olmayani ne desin?

ya yok onun derdine careyi ben buldum osmanlı işi

zaten okumaya niyeti yok allah sonunu hayırlara cıkarsın. mankende olamaz eee o boyla ne olcak bilmem. kocaya gider yakında

cevap yazmadan edemedim..otur ders çalış burada harcadığın zamanla ..iyi bir istikbal sağla iyi maaş kazan sonra canının istediği yerine doyaaaa doyaaa estetik yaptır ..öff çirkin seni..:KK51:

Kızlar azıcık olumlu yorum yapsanz bişey kaybetmezsnz sanırım. Muhatabımız henüz 17 yaşında. Yok pskoloğa git yok tedavi ol. Bu yaşlarda çok normal böyle şeylere takılması. Bunu dert etmeyecek te neyi dert edecek? Ay sonunu nasıl getrrm kirayı nasıl denkleştirirm dye düşünemez ya.

17 yasinda oldugunu nerden cikardiniz daha 1 ay once konu acmis haziranda 15 olacam demis :KK53: buyrun ;
17-02-2012, 21:08 Konu Sahibi : rainstar #1
Merhaba.Ben Haziranda 15 yaşına gireceğim ve boyum 166.Ama ben kendimi kısa,bodur buluyorum ve 170 boyunda olmak istiyorum.Yani bence ideal boy 170. Annem 162,babam 175,yani annemle babam orta boylu ama ailemizde uzun boylular var.Sizce 170 olur muyum? Lütfen yardım edin çok komplekse girdim.Ben ince ve uzun olmak istiyorum. Gerçi inceyim,kilom 46 ama kısayım işte.

17-02-2012, 21:08
Merhaba ben 15 yaşında 166 boyundayım bacak boyumu ölçtüm 85 cm çıktı bacaklarım incedir.Sizce bacaklarım kısa mı?

Son düzenleme:
Neler dendi okuyamadım henüz ama bana dalga geçiliyormuş gibi geldi.
Hele ki 1.66ım ama 1.70 gösteriyorum demek .. :O

Eğer gerçekse de ağır bir psikolojik vaka ama gerçek değildir, olamaz. :s

Doktora git.

RAINSTAR 17 yasindamisin,15 mi,
1.70 gosteriyormusun yoksa 1.70 gorunmekmi istiyorsun,
once bi karar ver:KK51:

Neden beni bu kadar çok eleştiriyorsunuz ki? Ben kendimi övmedim,sadece kendimi tarif ettim ve söyledim de,kendimden sadece ince uzun olmamı beğeniyorum diye.Gerçekten,yüzüm bana çok çirkin geliyor.Boyuma gelince,evet ben boyumu ölçtüm ve 166 çıktı ama çevremdekiler bana 169-170 duruyorsun diyorlar ben de bu yüzden 166'yım ama 170 gösteriyorum diye yazdım.
Valla,keşke fotoğrafımı koyma imkanım olsaydı.Fotolarda olduğumdan daha çirkin çıkıyorum.Gerçi normalde de çirkinim ama fotoğraflarda daha da çirkin çıkıyorum.Keşke tam olduğum gibi çıksam fotolarda da sizin de fikrinizi alabilsem.

Doğru kendini övmemişsin, sadece yaşadıklarını, sana denilenleri belirtip, tipini açıklamışsın.
Ama bu kısım es geçilmiş. Yaşadığını yazarsan kendini övdün sayarlar bu sitede hep. Aman dikkat. :p :KK70:

Ama takıntılı bir durum olduğu için psikolağa gitmelisin bence.
Ne insanlar var tipsizin teki ama kendini süper sanıyor. :KK53:
Sana o kadar insan çok güzelsin diyorsa güzelsindir.
Hem insanların demesine kalmasın, sen sev ve beğen önce kendini.

Ayrıca herkes seni çok güzel bulmak zorunda değil ki. Bu yüzden öğretmenin "sen çirkin değilsin" demesine alınmamalısın.
Bak angelina jolie denen kadın bence çirkin, hiç beğenmiyorum ama hayran olan bir sürü insan var ona.
Ben beğenmiyorum diye çirkin mi sayalım şimdi angelinayı?
Rahat ol biraz. Gerçekten kafaya takılacak bir durum değil.

X