Kendimi çirkin hissediyorum

ne var bu konuda yirmi kişi okuyo bu dönemlerde normal geliyor banada,olur öyle yalnız herkes güzel olduğunu söylediğine göre ee güzelsin işte

Son düzenleme:

ergenlik çağında herkes kendini çirkin bulur bu süreç normal ama takıntı haline getirirsen ilerde sorun olur..sen kendini çirkin bulursan etrafın seni beğenmesini bekleyemezsin canım, insan kendisini nasıl görürse öyle olur.. ayrıca güzellik göreceli bir kavram canım herkesin güzellik anlayışı farklıdır, kimisi sarışın sever kimisi esmer kimisi minyon vs...kendine her zaman güven insanların ne dediği önemli değil önemli olan senin hissetiklerin.. ilerde bunları taktığına güleceksin =) bak sana tavsiyem doğal ol dik yürü emin adımlar at..hem bana sorarsan güzel olmak yerine çekici olmayı tercih ederdim. daha yaşın genç olduğundan sakın fondöten kullanma senin cildin zaten daha taze be güzelim o masum yüzünü boyalarla kamufle etme derim..parlatıcı ve şefaf rimel senin için yeterli olur..

Gözünüzü 3'e bölün (hayali olarak ) 1 numaralı kısımda rimeli burnunuza doğru ok yönlerinde sürün. 2 numaralı, gözün orta kısmında rimeli yukarı doğru sürün ve 3. kısımda da rimeli yine oklarla gösterildiği şekilde kulaklara doğru sürün. Rimel bu şekilde sürüldüğünde çok güzel badem gözler ortaya çıkıyor...

Bu arada küçük bir not. Hani biz hanımlar rimeli sürerken fırçayı rimelin içinde ileri geri oynatır öyle çıkarırız ya. İşte rimeli bu şekilde kullanırsak içinde hava sıkışır ve rimel daha erken kururmuş. Fırçayı dümdüz değil de döndüre döndüre çıkarmak gerekiyormuş rimelin içinden. Hem bu şekilde fırça rimelleri daha iyi topluyormuş, dolayısıyla da kirpiklere de daha güzel dağıtıyormuş. Aklınızda bulunsun
alıntıdır.arastırdım ve sayende bende bılgılendım canım.
dıp not=sen bunu renksız seffaf rımelle yapacaksın tamam mı canım,cok optum uzulme olur mu cok guzel olduguna emınım ben sadece sen goremıyorsun bunu.

Son düzenleme:
Tamamen kentine kuruntu yapıyorsun ve ego tatminine gereksinim duyuyorsun.Sana zaten çevrendekiler güzelsin diyormuş.Bende liseli oldum 16-17 yaşında oldum ve şuana kadar kendi arkadaşlarım dışında iltifat almadım(iltifat aldıysamda bir değişiklik yapmışımdır kendimde).Hatta arkadaşlarım nispet yaparcasına yanıma gelip bana şu bana çok güzelsin dedi biri bana prenses dedi tarzında konuşur dururlar hala devam ediyor bu 20 yaşında olmamıza rağmen ama yinede kendimden şikayet etmemeye çalıştım evet sitemlerim kendimce oldu.Ne kadar güzeller ya ben niye bu kadar güzel durmuyorum veya bak ona ne kadar güzel iltifat ediyorlar bana niye kimse güzelsin demiyor dedim yalan değil ama sonrasında da elim ayağım düzgün Allaha çok şükür bir yerimde eksikliğim yok.Allah'ın bir bildiği var ki bazılarımız çok güzelken bazılarımız daha sönük kalabiliyoruz ama bunu değiştirebiliriz biraz makyaj,kıyafetler,kilo sorunu varsa zayıflamak sonrasında zaten harika afet birii.Ama eminim ki senin bunları yapmana ihtiyacında yoktur.Tarifine göre gayet güzel bir kızsın böyle en küçük şeylerle yorma kafanı.

Neden beni bu kadar çok eleştiriyorsunuz ki? Ben kendimi övmedim,sadece kendimi tarif ettim ve söyledim de,kendimden sadece ince uzun olmamı beğeniyorum diye.Gerçekten,yüzüm bana çok çirkin geliyor.Boyuma gelince,evet ben boyumu ölçtüm ve 166 çıktı ama çevremdekiler bana 169-170 duruyorsun diyorlar ben de bu yüzden 166'yım ama 170 gösteriyorum diye yazdım.
Valla,keşke fotoğrafımı koyma imkanım olsaydı.Fotolarda olduğumdan daha çirkin çıkıyorum.Gerçi normalde de çirkinim ama fotoğraflarda daha da çirkin çıkıyorum.Keşke tam olduğum gibi çıksam fotolarda da sizin de fikrinizi alabilsem.

Kirpik kıvırma makası ile sürülen rimelden daha hoş olucağını sanmıyorum :)

Zaten ben de fondotene karşıyım çünkü 20 yaşında kırış kırış olmak istemiyorum.Ve fondoten sürmüyorum ama benim alnımda iki-üç tane sivilce ve burnumun kenarlarında da siyah noktalar var ve ben buna sinir oluyorum.Benim yaptığım makyaj sadece rimel,göz kalemi ve rujdan ibaret.

bu yorumda bile aslında hiçte kendini çirkin hissetmediğin anlaşılıyor.
açtığın bütün konular güzellikle, boyla posla falan ilgili.
dersllerine önem vermeyi dene bence biraz.
ve gerçekten psikolojik yardım al.
takıntı yapmışsın bunu çünkü.
sende farkındasındır zaten bunun.

bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
bir yandan kendini göklere cikarmissin
öve öve bitirememssin
bir yandan cirkinim

cok komiksiniz hemde cokk
ego tatmini lazim size heralde

GÜVENIYORSAN KENDINE KOY KENDI RESMINI
SENI GÖREREK YORUM YAPSIN INSANLAR
GÜZELMISIN CIRKINMISIN ANLASIN MILLET

cok komikk yaaa
göz kalemi cekmedim birgün hocam bana cok güzelsin dedi
hey Allahim yaa!!

ama canım bir konunda 7. sınıfa gıdıyorum 13 yasındayım yazmıssın bir konunda boyum 168cm yazmssın karar wer

7.sınıfa gidiyorum 13 yaşındayım..diye bir olayı yazdım doğru,ama ben bundan seneler öncesini anlatıyordum o konuda.Zaten ben o konuda da 7.sınıfta ve 13 yaşındayDIM diye yazmıştım.

Yahu konu sahibi arkadaşım, güzel olsan ne, olmasan ne ? İleride manken falan olmayı mı düşünüyorsun ? Yoo. E o halde bırak derslerine yoğunlaş makyaja yoğunlaşcağına.
Üstelik makyaj hele göz kalemi tonu sertse inan daha yaşlı gösteriyor :)

7-8 kilo alırsan eğer, çok güzel görüneceğine eminim. Anlattığına göre yüz hatlarında bir problem yok. Kendini çirkin bulma nedenin, yüzünün sert durduğunu düşünmenden olabilir. 48kiloya yüzün çok zayıf görünüyordur ve bu yüzden o kadar güzel yüz hatların kendini gösteremiyordur.

Güzellik yarışmasına mı katılacaksın canım kardeşim bu güzellik tutkusu nereden geliyor.

Daha ne kaldı canım ya :)

Son düzenleme:

iki- üç tane sivilceden bişey olmaz ama çok rahatsız oluyorsan yaşına uygun kapatıcı al ve sadece sivilceler çıktığında sür =) siyah noktalara gelince günlük temizlemeni yap bazı losyonlar var sizin yaşınızdakiler için onlardan kullan ( hoş ben bu yaşlarda ne krem ne de başka birşey sürerdim ama neyse)
bak kendine bir uğraş bulmanı tavsiye ederim böylelikle kendinle uğraşmayı da kesersin =)

git ac bi kitap oku annem boşver bu işleri. bu işlerden kimseye hayır gelmemiş. okursan senin için en hayırlısı olur

çirkinsin (espiri elbetteki görmedim görsemde kimseye çirkin demem ben) yav güzelsindir işte gerçekten kendini beğenmiyo değilsin bence sadece daha güzel olsaydım keşke gibi hayıflanmaların var gibi hissettim bu akşam çok gıcığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…