- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.342
- Konu Sahibi rainstarlol
Kendini çirkin hissediyorsan çirkinsindir.
İnsanlar kırılma diye güzelsin diyordur...
Kızcağızı kedere gömdün şu an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendini çirkin hissediyorsan çirkinsindir.
İnsanlar kırılma diye güzelsin diyordur...
Kızlar azıcık olumlu yorum yapsanz bişey kaybetmezsnz sanırım. Muhatabımız henüz 17 yaşında. Yok pskoloğa git yok tedavi ol. Bu yaşlarda çok normal böyle şeylere takılması. Bunu dert etmeyecek te neyi dert edecek? Ay sonunu nasıl getrrm kirayı nasıl denkleştirirm dye düşünemez ya.
Allah aşkına kendini övmüşsün övmüşsün sonra da çirkinim demişsin.
ne bu dikkat çekme çabaları anlamıyorum.
bence sen sana iltifat edilmesini seviyorsun.
kahin miyiz resim koymadan anlayalım güzel olup olmadığını?
yuzune maske gıbı durmayan fondaten al,ınnovayı onerırım cok dogal duruyor,goz altı kapatıcını dogal tonlarda uygula,kırpıklerıne cok hafıf rımel sur,alt kırpıgınede uygula ama waterproof olsun hanı suda aklamayanlardan, maybelınede krem allık var cok dogal duruyor
bunları yazdım cunku dogal gorunen makyaj yapıp okula gıdebılırsın,uzulme donem donem herkes kendını cırkın hısseder,psıkolojık nedenı olabılır ama gecıcı,guzellıgının dorugunda oldugun bu yas bır daha gerı gelmeyecek sakın kendını ota b.ka uzme.derslerın daha onemlı olmalı bıraz dısını sık derslerıne asıl.
Sen mi soruyorsun ki ben güzelmiyim diye..Onlar durduk yere söylüyorlarsa demek ki gerçekten güzelsin..Bu güzellik konusuna fazla takmışsın heralde ondan böyle düşünüyo olabilirsin bak aklıma geldi bende önceden öyleydim hee hatta kıyaslama yaptırırdım benmi güzelim omu diye Ergenlik döneminde oluyo heralde Bazende çirkin hissetmediğim olmuyo değil hani
o nedemek yaaa 166 ama 170 gösteriyorum ne o DOĞAN GÖRUNUMLU ŞAHİN misin yani
Ben de fotoğrafımı koymayı çok isterdim çünkü çirkin olup olmadığımı daha iyi anlardım ama maalesef ben hiç fotojenik değilim ve olduğumdan daha çirkin çıkıyorum.Hatta dediğim gibi e-okuldaki resmim o kadar çirkin ki utanıyorum bütün hocalar o fotoğrafımı görüyor çünkü.
Sen mi soruyorsun ki ben güzelmiyim diye..Onlar durduk yere söylüyorlarsa demek ki gerçekten güzelsin..Bu güzellik konusuna fazla takmışsın heralde ondan böyle düşünüyo olabilirsin bak aklıma geldi bende önceden öyleydim hee hatta kıyaslama yaptırırdım benmi güzelim omu diye Ergenlik döneminde oluyo heralde Bazende çirkin hissetmediğim olmuyo değil hani
o nedemek yaaa 166 ama 170 gösteriyorum ne o DOĞAN GÖRUNUMLU ŞAHİN misin yani
Ben de fotoğrafımı koymayı çok isterdim çünkü çirkin olup olmadığımı daha iyi anlardım ama maalesef ben hiç fotojenik değilim ve olduğumdan daha çirkin çıkıyorum.Hatta dediğim gibi e-okuldaki resmim o kadar çirkin ki utanıyorum bütün hocalar o fotoğrafımı görüyor çünkü.