Kendimi çirkin hissediyorum

bu tur baslıkları genel de hep lıse ogrencılerı acıyor .
buradan da anlasılan sonuc ;ergenlıgın verdıgı tepkıler bunlar:KK14:

Kızlar azıcık olumlu yorum yapsanz bişey kaybetmezsnz sanırım. Muhatabımız henüz 17 yaşında. Yok pskoloğa git yok tedavi ol. Bu yaşlarda çok normal böyle şeylere takılması. Bunu dert etmeyecek te neyi dert edecek? Ay sonunu nasıl getrrm kirayı nasıl denkleştirirm dye düşünemez ya.

konu zaten güzelliğe takmış olması değil abartması.
böyle anlatan biri kendini güzel hissetmese intihar eder.
farkındaysanız ağlıyorum bu yüzden ve sabah kalktığımda gözlerim şişmiş oluyor dedi.
bu mu normal?
kim ağlıyor çirkinim diye sabahlara kadar gözleri şişerek?
ayrıca 17 yaşında ve derslerine önem vermesi gereken bir yaşta.
kirayı, temizliği vs düşünmüyor diye takıntılı biri mi olması lazım?

Son düzenleme:
Allah aşkına kendini övmüşsün övmüşsün sonra da çirkinim demişsin.
ne bu dikkat çekme çabaları anlamıyorum.
bence sen sana iltifat edilmesini seviyorsun.
kahin miyiz resim koymadan anlayalım güzel olup olmadığını?

Ben de fotoğrafımı koymayı çok isterdim çünkü çirkin olup olmadığımı daha iyi anlardım ama maalesef ben hiç fotojenik değilim ve olduğumdan daha çirkin çıkıyorum.Hatta dediğim gibi e-okuldaki resmim o kadar çirkin ki utanıyorum bütün hocalar o fotoğrafımı görüyor çünkü.

yuzune maske gıbı durmayan fondaten al,ınnovayı onerırım cok dogal duruyor,goz altı kapatıcını dogal tonlarda uygula,kırpıklerıne cok hafıf rımel sur,alt kırpıgınede uygula ama waterproof olsun hanı suda aklamayanlardan, maybelınede krem allık var cok dogal duruyor
bunları yazdım cunku dogal gorunen makyaj yapıp okula gıdebılırsın,uzulme donem donem herkes kendını cırkın hısseder,psıkolojık nedenı olabılır ama gecıcı,guzellıgının dorugunda oldugun bu yas bır daha gerı gelmeyecek sakın kendını ota b.ka uzme.derslerın daha onemlı olmalı bıraz dısını sık derslerıne asıl.

Önerilerin çok güzel,gerçekten çok sağol ama ben göz kalemi çekerken hocaya yakalandım ve bana dedi ki bundan sonra her derse gelişimde suratını kontrol edicem dedi zaten bundan önce bir kere daha uyarmıştı beni ama ben dinlememiştim.Yani şu durumda doğal makyaj yapmam bile imkansız görünüyor :KK43:

Sen mi soruyorsun ki ben güzelmiyim diye..Onlar durduk yere söylüyorlarsa demek ki gerçekten güzelsin..Bu güzellik konusuna fazla takmışsın heralde ondan böyle düşünüyo olabilirsin bak aklıma geldi bende önceden öyleydim hee :KK1: hatta kıyaslama yaptırırdım benmi güzelim omu diye :KK1: Ergenlik döneminde oluyo heralde :KK1: Bazende çirkin hissetmediğim olmuyo değil hani :KK1:

Aynen ben de içimden kendimi sınıftaki diğer kızlarla kıyaslıyorum ben mi güzelim o mu diye.

Hayatımda ''Çok çirkinim'' diye konu açıpta kendini öven insan görmedim :)) Memati gibi ALLAH'ını seven üzerime toprak atsın !!

o nedemek yaaa 166 ama 170 gösteriyorum ne o DOĞAN GÖRUNUMLU ŞAHİN misin yani

ay bu yorum koparttı benı:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

konu sahıbı fıstık sana gelinceeeeeeeeeeee güzelliğe takmıssın bunu yasına verıyorum bu yaslarda normaldır makyaja ozenme daha tazecıksın emınım hiç bir makyaja ıhtıyacın yok
zaten kendını ne kadar cok begendıgın yazından anlasılıyor herkesten ıltıfat duyamazsın duymak zorunda da deilsin kendını guzellık konusunda bu kadar sivriltmeye çalışma ders konusunda sivrilt...güzellık kurtarmayacak senı derslerın kurtaracak.oke:KK34:

Hayatımda ''Çok çirkinim'' diye konu açıpta kendini öven insan görmedim :)) Memati gibi ALLAH'ını seven üzerime toprak atsın !!

Ben de fotoğrafımı koymayı çok isterdim çünkü çirkin olup olmadığımı daha iyi anlardım ama maalesef ben hiç fotojenik değilim ve olduğumdan daha çirkin çıkıyorum.Hatta dediğim gibi e-okuldaki resmim o kadar çirkin ki utanıyorum bütün hocalar o fotoğrafımı görüyor çünkü.

yerim seni.paylaşmana gerek yok güzelsindir kesin bu yaşlarda herkese olur bunlar .ama senin düşünecek daha önemli şeylerin var şu anda .

niye her söyleneni yanlisa cekiyorsunki,
ögretmen sana cirkin degilsin demis konuyu taaaa almisin nereye cekmisin,
illa herkez sana cok guzelsin mukkemmelsin diyecek degil ya,
sadece guzelsin deseler bu seferde neden cok guzelsin demediler diyeceksin...

Sen mi soruyorsun ki ben güzelmiyim diye..Onlar durduk yere söylüyorlarsa demek ki gerçekten güzelsin..Bu güzellik konusuna fazla takmışsın heralde ondan böyle düşünüyo olabilirsin bak aklıma geldi bende önceden öyleydim hee :KK1: hatta kıyaslama yaptırırdım benmi güzelim omu diye :KK1: Ergenlik döneminde oluyo heralde :KK1: Bazende çirkin hissetmediğim olmuyo değil hani :KK1:

Yok şu ana kadar ben kimseye ben güzelmiyim diye sormadım hep onlar bana dediler ama sanki beni kandırıyorlar gibime geliyor bana

ayrica cok takintili oldugunu soylemeden gecemiycem,
konularinda surekli boyum uzarmi,bacaklarim carpikmi,
surekli kendini ve fizigini sorguluyorsun :KK37:

canım benım neyınden utanıyorsun resımlerde guzel cık ya da cıkma nolucak insanlar begensın ya da begenmesın ne war bunda.hadı koy bakalım resmını bi gorelım gercekten abartıyor musun
bende kucukken cırkın cıktıgım resımlerı saklardım şimdi ne kadar tatlıymısım dıye cıkartıp gosterıyorum arkadaslarıma:KK34:
SANA OYLE GELIYOR!!!

kızlar bazılarınız kızmış ama bence bu liseye giden bi kızın psikolojisi ve ona göre bu hayattaki çok büyük bir dert gibi gelebilir.canım gerçekten takma kafana.belki sana boş gelecek bu sözler ama bu gerçekten çok önemli birşey değil.inanki çirkin olsan sana güzel diyen kimse çıkmazdı.diyenler varsa emin ol güzelsindir.hem fiziğinde güzelmiş.bu da ne kadar iyi bişey.şu anki liselilere bakıyorum da hep kilolular.diyorumki şimdiki nesil genelde kilolu şöyle incecik bir kız görmek ne zor oldu.merak etme kendine güven inşallah mutlu olursun hep ama ilerde seni daha ciddi dertler bekliyor olabilir.

yuzune sebamed gunes kremı sur ,beyaz tok bır yapısı var cılde hos bır beyazlık katıyor ve gunesten koruyor.ben cogu zaman fondotene gerek duymuyordum bıle,goz altlarına kapatıcı sur,gozunun altınada mendıl surup bakmaz herhalde ,goz kalemı sakın surme bellı oluyor,renksız rımelle cok hos bır gorunum kazanabılırsın canım,kırpıklerını dıs kısma dogru tarayarak surersen hos bır gorunum kazanabılırsın.bu arada hocanın dıkkatı cekmıssın canım bu kotu ama ,gıt hocanda ozur dıle hatamı anladım de.sonra hocan unutur zaten.renksız rımel lıselı rımelıdır zaten:KK66:

ama canım bir konunda 7. sınıfa gıdıyorum 13 yasındayım yazmıssın bir konunda boyum 168cm yazmssın karar wer:KK53:

X