Merhabalar maalesef bu sorun özel hayatımı mahvetmek üzere. Ergenliğimden beri yani cinsel arzularım başladığımdan beri kendimi seks yapmaktan alıkoyamıyorum. Erkeğin tipi ya da görünüşü de hiç fark etmiyor. Bulduğum her erkekle anında yatıyorum. Bir günde yirmiden fazla erkekle yattığım bile oldu. Lisede neredeyse tüm okulla yattım. Bulunduğum mahallerde elden geçirmediğim erkek kalmadı bir süre sonra hepsi de genelev gibi bana gelmeye başladılar hep. Seksi çok sevdiğim için bugüne kadar bir sorun yoktu benim için ama artık var. Geçen yıl hayatımda ilk defa birine aşık oldum ve bir yıldır birlikteyiz. Sevgilimi gerçekten çok seviyorum ve onu asla aldatmak istemiyorum ve zaten bir yıldır da kendimi tuttum zorla da olsa. Aşırı zorluk yaşadım çünkü etraftaki erkekleri gördükçe sürekli mastürbasyon yapıyordum. Geçen gün sevgilim evde yokken eve pizza sipariş etmiştim ve gelen kurye o kadar yakışıklıydı ki dayanamadım artık ve kuryeyi eve alıp onla birlikte oldum. O kadar pişmanım ki çünkü sevgilimi gerçekten çok seviyorum ama kendime de engel olamıyorum. Ne yapmalıyım lütfen bana yol gösterin, benim gibi bu sorunu yaşayan ya da fikri olan var marka iyidir