Kendimi bir türlü seksten alıkoyamıyorum ve bu yüzden sevgilimi aldattım ne yapmalıyım ?

NihalGuzelyurt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2021
3
9
34
Merhabalar maalesef bu sorun özel hayatımı mahvetmek üzere. Ergenliğimden beri yani cinsel arzularım başladığımdan beri kendimi seks yapmaktan alıkoyamıyorum. Erkeğin tipi ya da görünüşü de hiç fark etmiyor. Bulduğum her erkekle anında yatıyorum. Bir günde yirmiden fazla erkekle yattığım bile oldu. Lisede neredeyse tüm okulla yattım. Bulunduğum mahallerde elden geçirmediğim erkek kalmadı bir süre sonra hepsi de genelev gibi bana gelmeye başladılar hep. Seksi çok sevdiğim için bugüne kadar bir sorun yoktu benim için ama artık var. Geçen yıl hayatımda ilk defa birine aşık oldum ve bir yıldır birlikteyiz. Sevgilimi gerçekten çok seviyorum ve onu asla aldatmak istemiyorum ve zaten bir yıldır da kendimi tuttum zorla da olsa. Aşırı zorluk yaşadım çünkü etraftaki erkekleri gördükçe sürekli mastürbasyon yapıyordum. Geçen gün sevgilim evde yokken eve pizza sipariş etmiştim ve gelen kurye o kadar yakışıklıydı ki dayanamadım artık ve kuryeyi eve alıp onla birlikte oldum. O kadar pişmanım ki çünkü sevgilimi gerçekten çok seviyorum ama kendime de engel olamıyorum. Ne yapmalıyım lütfen bana yol gösterin, benim gibi bu sorunu yaşayan ya da fikri olan var mı ?

Yine mutsuz yalnız kalmış bir erkek arayışa çıkmış .

Naber laaa kıllı

Sana bir haberim var kadınların da cinsel hayatı olabiliyor erkek ne alaka şu an ? Ayrıca ben yaşadığım bir sorunu paylaştım belki bu sorunu yaşayan vardır diye çünkü çok zorlanmaya başladım artık. İnanmak istemiyorsan yazmak zorunda değilsin.

Az sonra facebook'a girip karşıma çıkan tüm Nihal Güzelyurtlara konuyu linkleyeceğim. Birilerinin adını karalamaya çalıştığını, K Kazen ile iletişime geçerlerse muhtemelen ip adresi konusunda yardımcı olabileceğini ve siber suçlara müracat etmelerini söyleyeceğim. Artık şansına bakalım, senin uğraştığın Nihal dişli çıkarsa o da seninle uğraşır belki. Evine mahkeme celbi filan gelince daha çok eğlenirsin.

Burada her konuyu paylaşabileceğimiz söylendi. Konu açma şartlarını okudum cinsellik paylaşmayın dememiş ki neden hemen cellalendiniz anlamadım gerçekten.

Burada her konuyu paylaşabileceğimiz söylendi. Konu açma şartlarını okudum cinsellik paylaşmayın dememiş ki neden hemen cellalendiniz anlamadım gerçekten.
Cinsellik için ayrı bölüm var 1.si 2.si ben normal şartlarda böyle trollüklere takılmam. Bir ergen eğlenmek istiyor, cinselliği yeni yeni keşfediyor herhalde, karşı cinsle iletişim kurmaya çalışıyor der güler geçerim. Ama nick olarak gidip rastgele birşey yerine birinin isim soyisimini kullanıyorsan o masum bir eğlence değildir. O isim soyismindeki bir insana karşı kimlik hırsızlığı yapıp onu zor durumda bırakmaya çalışmaktır. Siber zorbalıktır ki bu da bir suç

Bı beş saat uyuyim dedim.

Halen başım ağrıyor parol içtim bakalım.

Çocuklu bir birey olunca kafama tulbent patates filan sararim artık, bilemiyorum
Benimde çocuğum var ilaçları bırakınca uykum mafoldu uyuyamıyorum .dişim ağrıyor diye bende şimdiye kadar 4 parol içtim geçmiş olsun bize

Çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…