- 12 Haziran 2022
- 546
- -122
- 28
- 27
- Konu Sahibi mervekaranfil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf çekme açından o şekilde görünüyor olabilir canımYüzüm hakkında eleştiri alıyorum sürekli senin kaşın neden böyle neden gözlerin şaşı bir bana mı bu eleştiriler tuhaf geliyor anlamıyorum ? Burda fotoğraf ekleme yapacağım eleştirelere açığım![]()
Olabilir evetFotoğraf çekme açından o şekilde görünüyor olabilir canım![]()
Pozun kötü sen fena degilsin bence normal hos türkish girlYüzüm hakkında eleştiri alıyorum sürekli senin kaşın neden böyle neden gözlerin şaşı bir bana mı bu eleştiriler tuhaf geliyor anlamıyorum ? Burda fotoğraf ekleme yapacağım eleştirelere açığım![]()
Go girl sağol aşkımPozun kötü sen fena degilsin bence normal hos türkish girl![]()
Yoo bence gayet güzel bir genç kızsınYüzüm hakkında eleştiri alıyorum sürekli senin kaşın neden böyle neden gözlerin şaşı bir bana mı bu eleştiriler tuhaf geliyor anlamıyorum ? Burda fotoğraf ekleme yapacağım eleştirelere açığım![]()
Şehlayım maalesefYüzün çok güzel
Fotoğraf açısından gözde kayma var gibi çıkmış
Göz bozukluğu var mıydı
Teşekkür ederim ama 28 yaşım genç değilimYoo bence gayet güzel bir genç kızsın
Çok da güzelsiniz ne kadar ayıp böyle şeyler söylemeleri. Sınır koyun haddini bilsin herkes birini beğenmesek bile karşısına geçip senin şuran neden böyle diyemeyiz. Siz izin verdikçe tavır koymadıkça devam ederler.Yüzüm hakkında eleştiri alıyorum sürekli senin kaşın neden böyle neden gözlerin şaşı bir bana mı bu eleştiriler tuhaf geliyor anlamıyorum ? Burda fotoğraf ekleme yapacağım eleştirelere açığım![]()
Pek beceremiyorum foto çekinmeyi diyelimYoo gayet güzel bir kadınsınız
Sadece poz verme şekliniz garip geldi daha doğal gülümseyip gözünüzü çok açmamaya çalışsanız daha güzel çıkarsınız fotoğraflarda
28 yaş yaşlı mı oluyor? kız dur daha gençsinTeşekkür ederim ama 28 yaşım genç değilim
Ben sınır koyamıyorum insanları üzmekten çok kendim üzülüyorumÇok da güzelsiniz ne kadar ayıp böyle şeyler söylemeleri. Sınır koyun haddini bilsin herkes birini beğenmesek bile karşısına geçip senin şuran neden böyle diyemeyiz. Siz izin verdikçe tavır koymadıkça devam ederler.
Yalancı kayma mı deniyorŞehlayım maalesef
Çok kalpÖykü Serter'e çok benzettim, çok beğendiğim bir kadın kendisi. Herhangi bir kusur göremedim, çevrenizi değiştirin.
Fotojenik değilsinizdir ben de fotoğraf çekilirken nedensiz kasarım kendimi habersiz daha iyi çıkarım hatta hshdhd kimi insanda da fotojenik anlamda farklı bir aura oluyor çok güzel olmasa da fotoğraflarda çok doğal duruyolar doğal gülüyolar yapı meselesi galiba takmamaya bakınPek beceremiyorum foto çekinmeyi diyelim
Aa valla kızıyorum ya aşk olsun niye insanlara bu kadar izin veriyorsunuz kim ki onlar isterse anam babam kardeşim olsun beni dış görünüşümle eleştiremez kimse. Siz neden kendinizi üzesiniz ki biri size böyle bi terbiyesizlik yaparsa haddini bildirin onlar utansın. Gerçekten böyle devam eder güler geçerseniz kırmaz susturmazsanız devam eder herkes üstüne ekleyerekBen sınır koyamıyorum insanları üzmekten çok kendim üzülüyorum