• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi beğenmiyorum

mervekaranfil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
546
-122
28
27
Yüzüm hakkında eleştiri alıyorum sürekli senin kaşın neden böyle neden gözlerin şaşı bir bana mı bu eleştiriler tuhaf geliyor anlamıyorum ? Burda fotoğraf ekleme yapacağım eleştirelere açığım 😂

Eklentiler

• IMG_3778.jpeg
    IMG_3778.jpeg
    304,4 KB · Görüntüleme: 108
Yüzüm hakkında eleştiri alıyorum sürekli senin kaşın neden böyle neden gözlerin şaşı bir bana mı bu eleştiriler tuhaf geliyor anlamıyorum ? Burda fotoğraf ekleme yapacağım eleştirelere açığım 😂
Fotoğraf çekme açından o şekilde görünüyor olabilir canım 😂

Yüzün çok güzel
Fotoğraf açısından gözde kayma var gibi çıkmış

Göz bozukluğu var mıydı

Yoo gayet güzel bir kadınsınız

Sadece poz verme şekliniz garip geldi daha doğal gülümseyip gözünüzü çok açmamaya çalışsanız daha güzel çıkarsınız fotoğraflarda

Çok da güzelsiniz ne kadar ayıp böyle şeyler söylemeleri. Sınır koyun haddini bilsin herkes birini beğenmesek bile karşısına geçip senin şuran neden böyle diyemeyiz. Siz izin verdikçe tavır koymadıkça devam ederler.

Öykü Serter'e çok benzettim, çok beğendiğim bir kadın kendisi. Herhangi bir kusur göremedim, çevrenizi değiştirin.

Çok da güzelsiniz ne kadar ayıp böyle şeyler söylemeleri. Sınır koyun haddini bilsin herkes birini beğenmesek bile karşısına geçip senin şuran neden böyle diyemeyiz. Siz izin verdikçe tavır koymadıkça devam ederler.
Ben sınır koyamıyorum insanları üzmekten çok kendim üzülüyorum

Pek beceremiyorum foto çekinmeyi diyelim
Fotojenik değilsinizdir ben de fotoğraf çekilirken nedensiz kasarım kendimi habersiz daha iyi çıkarım hatta hshdhd kimi insanda da fotojenik anlamda farklı bir aura oluyor çok güzel olmasa da fotoğraflarda çok doğal duruyolar doğal gülüyolar yapı meselesi galiba takmamaya bakın

Ben sınır koyamıyorum insanları üzmekten çok kendim üzülüyorum
Aa valla kızıyorum ya aşk olsun niye insanlara bu kadar izin veriyorsunuz kim ki onlar isterse anam babam kardeşim olsun beni dış görünüşümle eleştiremez kimse. Siz neden kendinizi üzesiniz ki biri size böyle bi terbiyesizlik yaparsa haddini bildirin onlar utansın. Gerçekten böyle devam eder güler geçerseniz kırmaz susturmazsanız devam eder herkes üstüne ekleyerek

Back