• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kendimi anne olmaya bir türlü hazırlayamıyorum?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yemin ederim öyle bi anlattın ki sildim şuan zihnimden 😀 mal gibi baktım okurken inanılmaz ikna edicisin 😀😀 korkularım tam olarak hepsi olmasada bir kaçından ibaret 😀 6 adet yeğenim var bebek bakma konusunda üzerime yoktur ama dediğin gibi konu kendi olunca insanın nevri dönüyor bide benim güzellik takındım var çirkinleşicem kilo alıcam diye tribe giriyorum düşününce
Hahahaha ikna edici gücüm yüksektir çünkü empati yapıp yazıyorum genelde:))
Olaya şöyle bak; etrafında yeterince çoluk çocuk var, eve verdikleri karmaşayı da mutluluğu da biliyorsun, yegenlerinle ilgilenmeyi seviyorsun. Yani çocuklardan hepten kopuk ya da soğuk değilsin ki. Zamanla sen de kendini hazır hissedecek, pozitif görme ihtimalin artsın diye banyoya boy boy ovulasyon testleri dizeceksin zaten. Bence annelik düşünceni o hevesin gelince yaşa, doya doya. Böyle soru işaretleriyle pişmanlık çok olası çünkü

Hahahaha ikna edici gücüm yüksektir çünkü empati yapıp yazıyorum genelde:))
Olaya şöyle bak; etrafında yeterince çoluk çocuk var, eve verdikleri karmaşayı da mutluluğu da biliyorsun, yegenlerinle ilgilenmeyi seviyorsun. Yani çocuklardan hepten kopuk ya da soğuk değilsin ki. Zamanla sen de kendini hazır hissedecek, pozitif görme ihtimalin artsın diye banyoya boy boy ovulasyon testleri dizeceksin zaten. Bence annelik düşünceni o hevesin gelince yaşa, doya doya. Böyle soru işaretleriyle pişmanlık çok olası çünkü
Ama biri sana yapışık ve seni elinde oynatıyor tahammülün kalmıyor öyle bir deşarj alanın yok
Diğerine ise arada bakmaya gidiyor seviyor öpüyorsun Hepten yük sende değil

Bu açıdan sanki yegendeki çocuk sevgisiyle kendi yaptığına tahammül edebilmek veya hazır olmak kıyaslanamaz gibi,

8 senelik evlilik ve yaş 32 hala hazır hissetmiyorum. Çünkü sadece kokusu, gülüşü, neşesi olmuyor bin tane sorumluluk, sıkıntılar.
Hazır hissetmek ancak düşünmemekle olur. Düşündüğün sürece bir sıkıntı bulursun.

Back