Kendimi Anlayamıyorum!

senin mutsuzluğunun sebebi onlarla aile olmamak ve seni sevmemeleri ise, eşinden boşanınca bu durum nasıl düzelecek anlamadım ki sırf bu sebepten eşinden mi vazgeçeceksin

OTE="AsSsk, post: 40958050, member: 651515"]yaa bendede var ya ölürlerse ya bişey olursa eşime nasıl derim
ya bana senin yüzünden oldu derse naparım bilemiyorum ki[/QUOTE] Allah korusun ama öyle bişey olsa eşim benden bilir beni suçlar diye hiç düşünmedim suçlamaz çünkü bilirim suçlama da önemsemem elimden gelenin fazlasını yaptım derim ama üzülürüm keşke eşimle soğuk gitmeselerdi diye ne bileyim öyle işte anlatabildim mi kendimi bilmiyorum

senin mutsuzluğunun sebebi onlarla aile olmamak ve seni sevmemeleri ise, eşinden boşanınca bu durum nasıl düzelecek anlamadım ki sırf bu sebepten eşinden mi vazgeçeceksin
Haklısınız sadece yazdıklarım kadarıyla görüp yorum yapıyorsunuz bende özetleyim diye çok detaya giremiyorum ailesinin sorunlarından sürekli bizi sorunlarına katmalarından eşim uzak dur sada vicdanıma oynayıp beni iknalarından sonrasında çevirdikleri oyunlardan yoruldummm,istedikleri parasıyla puluyla eşim,eşimden boşanırsam onlarıda hayatımdan çıkarırım,alsınlar hayrını görsünler oğullarının diye düşünüyorum zaman zaman

Roseser`im, sendeki ricam bu güzel ve özenle yazilmis yorumu bir kac kez arka arkaya oku, inan ayni Asel misa gibi düsünüyorum.
Lütfen kendine güven ve kendini sev. Birak ne halleri varsa görsünler, hatta senin gibi genc annelerle arkadaslik, onlarla gez toz am bu aileye odaklanma.
Onlarin zaten istegi seni ogularindan ayirmakda olabilir, neden ekmegine yag sürmek istiyorsunki ? Hem sen bir annesin ! Insan böyle sacma birsey icin cocugunu babasiz birakirmi ?
Özgüvenin gelismesi lazim, bunun icin kisisel gelistirim kitaplari bol bol oku. Kendini sevdikce, kendini saydikca, sen bu cekirdek aileyi el üstünde tutukca bu insanlar sana yanasamaz.sevgiler canim.
Senin sevgini haketmeyenleri sende sevme !!!!

anladım canım eş ailesi sorunları çok kötü oluyor nedense eşler bütün sorunları aşaibliyorlar ama bu ksyınvalide kayınpoeder yüzünden çıkan sorunlarda hiçbir şekilde çözüme ulaşamıyorsun

herkes yasadığını bilir. eşin bile sana boşver derken sende önemsememeye çalış. kendi mutluluguna bak canım.sonuçta burda bir sürü konu açan arkadaşımız var.eşi ailesinin yanında olan.bi de onları düşün

Çok teşekkür ederim.Kesinlikle önerilerinizi dikkate alacağım.Umarım uygulayabilirimde,çünkü çok haklısınız

Eşim bir Sefer bile haklı olduklarını düşünmedi ve herzaman yanımda oldu benden hiçbir koşulda vazgeçmeyeceğini hep hissettirdi onlara bu durumda onlarda daha çok bilendi. Birazda bu yüzden iyi olmak istiyorum sanırım eşime kendimi borçlu gibi hissediyorum.

eşiniz ailesiyle görüşmemenizi sorun yapmıosa görüşmeyin.. önceden olan olayları düşünün ve agrısız basınızı agrıtmayın mesafe en güzeli

Cok haklisin, normalide budur, yani herkesle iyi anlasmak. Ama bazen o güzel duygularin bosuna gittigini fark ettigin an, nereye kadar iyi kalacaksin ? Nereye kadar kendinden vereceksin ? Nereye kadar aptali oynayacaksin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…