• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi anlayamıyorumm !!

amylee_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
90
8
6
34
Eskişehir
Bu konuyu hangi başlığa açmam gerektiğini bir türlü anlayamadım benim sorunum biraz cinsel, ben normal cinsel ilişkiden haz almıyorum aranızda bilen varsa BDSM bana çok hitaap ediyor (yani çok sert ilişki) ama bunu erkek arkadaşıma nasıl söyleyebileceğimi bilmiyorum ne yapmam gerekli? bu bi sapıklı veya kişilik sorunu mu anlayamıyorum?

Son düzenleme:
Ben bunun bir kişilik bozukluğu olduğunu düşünmedim.
Herkesin zevki,tarzı farklıdır.
Eğer sertlikten hoşlanıyorsan bunu sevgiline söyleyebilmelisin.
İnsan sevgilisiyle herşeyi konuşabilmeli bence. Senin bunu paylaşman adamın hoşuna bile gider.

Bu konuyu hangi başlığa açmam gerektiğini bir türlü anlayamadım benim sorunum biraz cinsel, ben normal cinsel ilişkiden haz almıyorum aranızda bilen varsa BDSM bana çok hitaap ediyor (yani çok sert ilişki) ama bunu erkek arkadaşıma nasıl söyleyebileceğimi bilmiyorum ne yapmam gerekli? bu bi sapıklı veya kişilik sorunu mu anlayamıyorum?

Evlenince....söylersin eşine kolayca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlenince....söylersin eşine kolayca

ben evlilik düşünmüyorum, benim düşünceme aykırı bir sistem evlilik sistemi. evlilik dediğiniz koca kurum bir kağıttan ibaret sevişmek vb. şeyler için o kağıda ihtiyacım yok ve bu düşüncem tartışmaya açık değil, saygılar :)

Son düzenleme:
Ben bunun bir kişilik bozukluğu olduğunu düşünmedim.
Herkesin zevki,tarzı farklıdır.
Eğer sertlikten hoşlanıyorsan bunu sevgiline söyleyebilmelisin.
İnsan sevgilisiyle herşeyi konuşabilmeli bence. Senin bunu paylaşman adamın hoşuna bile gider.

öyle mi dersin.. hmmm denicem ama nasıl başlanır bilemedim adam bana sapık mısın demesin de :26:

Bukadar keskin ve marjinal düşünceleri olan biri sertlikten hoşlandıgını nası söyleyemez çok ilginç:44:

Buarada bende sapıklık vb. gibi şeyler düşünmedım bu bir tercih tabıkıde paylaşmalısın sevgilinle bundan hoşlanman gayet normal:17:

ben evlilik düşünmüyorum, benim düşünceme aykırı bir sistem evlilik sistemi. evlilik dediğiniz koca kurum bir kağıttan ibaret sevişmek vb. şeyler için o kağıda ihtiyacım yok ve bu düşüncem tartışmaya açık değil, saygılar :)

Tartismaya acikda olsa tartismayla düzelecek bi mesele değil zAten seninki.saygilar;)

öyle mi dersin.. hmmm denicem ama nasıl başlanır bilemedim adam bana sapık mısın demesin de :26:

Allah Allah...
İnsan sevdiği,sevildiği ve hatta sevişebilecek kadar yakınlaştığı adamdan böyle bir itham duyabileceğini düşünebilmesi de ne acı...
Bence önce ilişkini gözden geçir. Pek sağlıklı beraberliğiniz yok sanırım.

Allah Allah...
İnsan sevdiği,sevildiği ve hatta sevişebilecek kadar yakınlaştığı adamdan böyle bir itham duyabileceğini düşünebilmesi de ne acı...
Bence önce ilişkini gözden geçir. Pek sağlıklı beraberliğiniz yok sanırım.

şaka yapıyorum geyiğine dedim öyle :54: ya konu öyle söylemekten çekinmek tepkisinden çekinmek değil böyle bir şey nasıl söylenir onu toparlayamıyorum :)

şaka yapıyorum geyiğine dedim öyle :54: ya konu öyle söylemekten çekinmek tepkisinden çekinmek değil böyle bir şey nasıl söylenir onu toparlayamıyorum :)

Hımmm...
İyi madem...
Kolay toparlamanlar...:ssz:

Back
X