• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pamuk ipliğine bağlı ilişkiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öyle manipüle ediyolar ki insanı, kendimin hatalı ya da çok takıntılı olduğunu düşünmüştüm bir ara ama KK'ya sorduktan sonra derin bi "oh be" çektim. Seneye kesinlikle mesafemi koyarak uzaklaşarak merhaba- merhabalık bir ilişkiye geçicem. yeni arkadaşlıklar kurmaya bakıcam
Kesinlikle .
Emin ol o tipler seninde arkandan konuşuyordur

Gelemedigim birsey varsa o da insanin cinsiyetine rengine kilosuna laf edilmesi alay konusu yapilmasi. Ilkokulda bile kilolu arkadaslara sisko diye dalga gecenlere kizardim.. icimdende degil kavga etmisligim bile vardir. Is yerinde ayni sekilde.. kilolu amcanin arkasindan dalga gecerlerse cevaplarini veririm. Ha belki beni baglamaz ama.. sinir bozucu..Guzellik gider kilo alinir.. guzelligini kalici saniyo herhalde..
bende gelemiyorum ve karaktersizlik olarak görüyorum, tartışma içine girip yüz göz olmaktansa bir an önce kurtulma planları yaptım,hayatımda böyle insanları barındırdığım için bile utanıyorum şimdi düşününce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back