• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi affedemiyorum.

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.790
6.952
158
Bu saatte buraya konu acmamın nedeni kendimi affedememem. Kendi içimde ki içsel savaşı veremiyorum resmen. Bitti gitti diyemiyorum.
Son konumda sevgilimden ayrıldığımı yazmıştım. Hatta onla ilgili nerdeyse 99 tane konu açmıştım.
İşsiz kaldı sabır ettim bekledim, tedavi sürecine girmeye yeltendi yapamadı saçmalıklarıyla beni bıktırdı yine bitti. Tekrar geldi söz dedi bu sefer olacak. Bu sefer başaracağım. Arpa boyu yol katedemedi bu sefer ben kökten bitirdim. Özet olarak böyle yani anlayacağınız salak gibi inanıp bin kere ayrılığı barısmayı 1 senenin icine sigdirabildik. Ne kadar istikrarli bir cifttik ! Kopamiyoruz ya birbirimizden sözde ! Neden kopamiyorduk sahi onu merak ediyorum aslinda. Ikimiz içinde sadece tensellik kalmıştı galiba aramizda.
Aptal kafamı daglara taslara vurmak istiyorum. Gururumu yerle bir etmisim ben ya. Şimdi kendimi yerlerden toplayamiyorum. Kendime aciyorum, hani derler ya ask insanin gözünü kör eder bir sey goremeyiz diye resmen oyle gözüme perde inmiş ve ben yaşadıklarımı kendimi ne konuma soktugumu daha yeni yeni idrak ediyorum.
Resmen kendimden utanıyorum.
Ben uyusturucu bağımlısı bir adamla birlikteydim ve resmen bunun savaşını veriyordum ve yakalamasaydim benden saklayabildigi kadar saklardi heralde.Ne için kim için? Onu toparlayayim derken kendim ölmüs buldum.
Gözüme inen perdeyi kaldırdığım gibi yerden kalkicam ama nasil yapacağım bunu bilmiyorum. Kendime kızıyorum kendimi affedemiyorum.
Bu adamla kavga ettim aileme yansittim. Aramiz acildi aileme yansittim. Nasil bir insanin pesinde oldugumu bilselerdi bana o kadar kizarlardi ve utandirirdim ki onlari. Özlüyorum diyorum aman be onun o pok suratini mi ozluyorsun diyorum kendi kendime. Içim o kadar karışık ki. Ozlem nefret verdigim emeklerin pişmanlığı.
Tedavi sürecinde bitirdim ilişkiyi bu sefer bitiricem inan güven demisti. Acaba olumlu gidiyor mu diye o kadar merak ediyorum ki. Anlik zevkleri icin beni kirdi bitirdi. Umarım o illetten kurtulurda bana yasattiklarini bi başkasına yasatmaz. Sözde birde baba olmak istiyordu ondan olsa olsa iskele babasi olur.
Annem boşanmış bir kadın, hayatına kaldigi yerden devam ediyorken benim boyle yikilmam zoruma gidiyor. Güçlü olmak istiyorum ben.
Yazip yazip rahatlamak istiyorum. Günlüğe cevirmezsem burayi iyidir.

Kurtulsada siz kavga ettiginizde ilk koşacağı şey uyuşturucu bu yüzden hiç pişmanlık duyma gençliğine yazık değil mi? Neden böyle adamlara kapılıyorsunuz kendine hobiler bul unutmaya çalış evlensen Allah korusu pişman olursun

Bende yeni yeni idrak ediyorum "seviyorum" adı altında ne gurursuz davranmışım, o şahısla tartışmalarımı aileme yansıtmışım hayattan kendimi soyutlamışım resmen içime kapanmışım. Türlü hatalarına rağmen yüzüne bakmışım hatta sarılmışım.
Keşkee demekle geçmiş değişmiyor.
Bende senin gibi takıyordum hala da atlatabilmiş değilim ama buna artık keşkeler ya da hatalar demek yerine "tecrübe" diyorum.
Unutma arkana bakarsan önünü göremezsin, geçmişe bakma artık.
Takmaya devam edersen kendini yıprattığınla kalırsın.

Kurtulsada siz kavga ettiginizde ilk koşacağı şey uyuşturucu bu yüzden hiç pişmanlık duyma gençliğine yazık değil mi? Neden böyle adamlara kapılıyorsunuz kendine hobiler bul unutmaya çalış evlensen Allah korusu pişman olursun
Kapılmamak için çok geçti. Uyanıkta olamadım.Ruhum duymamış. Sonra olaylar öyle bir gelişti ki her şey çorap söküğü gibi gelişti. Son durum bu işte.

Bende yeni yeni idrak ediyorum "seviyorum" adı altında ne gurursuz davranmışım, o şahısla tartışmalarımı aileme yansıtmışım hayattan kendimi soyutlamışım resmen içime kapanmışım. Türlü hatalarına rağmen yüzüne bakmışım hatta sarılmışım.
Keşkee demekle geçmiş değişmiyor.
Bende senin gibi takıyordum hala da atlatabilmiş değilim ama buna artık keşkeler ya da hatalar demek yerine "tecrübe" diyorum.
Unutma arkana bakarsan önünü göremezsin, geçmişe bakma artık.
Takmaya devam edersen kendini yıprattığınla kalırsın.
En saçmasıda düzelmeyeceğini bile bile kendini inandırmaya çalışıyorsun ilişki içerisinde.
O kadar yara almışım ki ben yeni yeni fark ediyorum. 1 ay olacak ondan ayrılalı henüz idrak ediyorum yanlışlarımı.

Doğrusunu yaptınız.
Bağımlılık bitmiyor. Sadece uykuya yatıyor.
Kimi insan başarılı oluyor ve hayatı boyunca uyandırmıyor
Ama yüzde 90 geri dönüyor.
Hatta defaatle.
Hiç uzulecek durumda değilsiniz.kendinizle gurur duyun. Kendinize yenilip devam etmediniz.

Sakin ha arkana bakma.
Kuzenim uc defa amateme yatti,bir defa balikli rum hastahanesine yatii hayir birakamiyor.bir ay birakip tekrar basliyor.
Hem kendine hem etrafina zarar.birakmaz biraksa bile ilk boslukta tekrar baslar seni cok uzer yorar.
Sakin kendine bu kotulugu yapma dua et senide baslatmamis allah korusun.
Hic uzulme ve sakin tekrar gorusme..

Doğrusunu yaptınız.
Bağımlılık bitmiyor. Sadece uykuya yatıyor.
Kimi insan başarılı oluyor ve hayatı boyunca uyandırmıyor
Ama yüzde 90 geri dönüyor.
Hatta defaatle.
Hiç uzulecek durumda değilsiniz.kendinizle gurur duyun. Kendinize yenilip devam etmediniz.
1 senem gitti.. Ve daha da gidiyor etkisinden kurtulana kadar da gidecek. Nasıl toparlanicam bilmiyorum.

Sakin ha arkana bakma.
Kuzenim uc defa amateme yatti,bir defa balikli rum hastahanesine yatii hayir birakamiyor.bir ay birakip tekrar basliyor.
Hem kendine hem etrafina zarar.birakmaz biraksa bile ilk boslukta tekrar baslar seni cok uzer yorar.
Sakin kendine bu kotulugu yapma dua et senide baslatmamis allah korusun.
Hic uzulme ve sakin tekrar gorusme..
Sigara kullaniyorum ben. Her sigara yakisimda adam cingar cikarirdi ya icme sunu yazık sagligina diye. Bunu diyen adam esrar iciyor yahu. Dinime soven müslüman olsa hesabı.
O kadar her seyin bilincinde ki ama şeytan birakmaz daha onu.

O gozune inen perde gercekten var.
Bende aynisini yasadim zamaninda, hata ustune hatalarini yani.
Ve hatalarina ragmen ben hersey yolunda oldguna inandim.
" ben herkes gibi gozune perde inenlerden degilim, mantikli dusunuyorum ve aaa bakiyim, valla mantikli bi iliski bizimkisi yok yok' diyordum.
Ve ayrildan snra soyle bi uzaktan baktim.
Ne kdr aptalmisim ben be.

O gozune inen perde gercekten var.
Bende aynisini yasadim zamaninda, hata ustune hatalarini yani.
Ve hatalarina ragmen ben hersey yolunda oldguna inandim.
" ben herkes gibi gozune perde inenlerden degilim, mantikli dusunuyorum ve aaa bakiyim, valla mantikli bi iliski bizimkisi yok yok' diyordum.
Ve ayrildan snra soyle bi uzaktan baktim.
Ne kdr aptalmisim ben be.
Kendimi çok kötü hissediyorum toparlanamayacak mısım gibi yıllarca cikamayacak misim gibi bu durumun içinden.
Nasıl olacak ne olacak bilmiyorum ama yine gelip benim peşime dusecek bu da gerçek.

Sigara kullaniyorum ben. Her sigara yakisimda adam cingar cikarirdi ya icme sunu yazık sagligina diye. Bunu diyen adam esrar iciyor yahu. Dinime soven müslüman olsa hesabı.
O kadar her seyin bilincinde ki ama şeytan birakmaz daha onu.
Esrarmi saniyorusn sadece o sadece bir basamak digerlerine gecis icin.
Arkana bile bakma o irtibata gecmek iatersede sakin taviz verme.
Hep ayni terane biraktim.yalann
Kuzenimi her gormemde ablacim biraktim kurtuldum der oncelri inanip sevinirdim birakmis diye biraktigi bir hafta en fazla 10 gun.
Cok kolay yalan soylerler para bulmak icinde ayni sekilde.
Allah onlarida kurtarsin bu illetten.ama sakin aciyip geri donme arkadasim yazik edersin kendine

Kendimi çok kötü hissediyorum toparlanamayacak mısım gibi yıllarca cikamayacak misim gibi bu durumun içinden.
Nasıl olacak ne olacak bilmiyorum ama yine gelip benim peşime dusecek bu da gerçek.

Bende senin gibi kendimi sucladim.
Ailemi karsima almistim zamaninda. Ve su an dogruyu gordukten snra hic biri ama hic biride "sen bize boyle yaptin, bizi sildin" demedi. Hic yuzume vurmadi. Bu beni dahada utandirdi. Yerin dibine girdim.

Ama insan hatalarla olgunlasiyor.
Tecrube diylim biz buna. Artik olmusla ölmuse care yok. Neden oldu diyip degismeyen seyler icin uzulmek kendimizi yemek yerinw artik bi ders cikarip ilerye bakmalisin. 1 senecik fazla degl koca bi omurde. Kalan 80 yilinida pisman ve keskelerle gecirme.

Ne pesine dusucek? Eski sevgilinmi? Tekrr kanmaktanmi korkuysun?

Esrarmi saniyorusn sadece o sadece bir basamak digerlerine gecis icin.
Arkana bile bakma o irtibata gecmek iatersede sakin taviz verme.
Hep ayni terane biraktim.yalann
Kuzenimi her gormemde ablacim biraktim kurtuldum der oncelri inanip sevinirdim birakmis diye biraktigi bir hafta en fazla 10 gun.
Cok kolay yalan soylerler para bulmak icinde ayni sekilde.
Allah onlarida kurtarsin bu illetten.ama sakin aciyip geri donme arkadasim yazik edersin kendine
Umarım kurtulur hepsi. Ailelerine yazik..

Bende senin gibi kendimi sucladim.
Ailemi karsima almistim zamaninda. Ve su an dogruyu gordukten snra hic biri ama hic biride "sen bize boyle yaptin, bizi sildin" demedi. Hic yuzume vurmadi. Bu beni dahada utandirdi. Yerin dibine girdim.

Ama insan hatalarla olgunlasiyor.
Tecrube diylim biz buna. Artik olmusla ölmuse care yok. Neden oldu diyip degismeyen seyler icin uzulmek kendimizi yemek yerinw artik bi ders cikarip ilerye bakmalisin. 1 senecik fazla degl koca bi omurde. Kalan 80 yilinida pisman ve keskelerle gecirme.

Ne pesine dusucek? Eski sevgilinmi? Tekrr kanmaktanmi korkuysun?
Kanamam 2 dünya bir araya gelse artık olmaz. İş bizden çıktı ailelere girdi. dönüp gelmesi üzer beni sadecce..

Kanamam 2 dünya bir araya gelse artık olmaz. İş bizden çıktı ailelere girdi. dönüp gelmesi üzer beni sadecce..

O zmn korkucak bisey yok. Eski bi mevzu kapanmistir. Yep yeni gicir gicir yeni bi beyaz kagitla yni bi sayfa ac kendine.
Affer kendini.

Back