• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi 18 yaşındaymış gibi hissetmiyorum

Emily19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
451
399
33
Ayın 15 inde girdim 18 yaşına ama hoc öyle hissetmiyorum kendimi. 14 15 gibi hissediyorum öyle ki sanki orta okuldan yeni mezun olmuş gibiyim. Ben mi çok büyüttüm bu yaşı gözümde bilmiyorum ama ... Sınava hazırlanıyorum mesela oturup düşünüyorum ben ne ara büyüdüm bu kadar diye . Ilkokul arkadaslarimin fotograflarina falan bakıyorum vay be diyorum ne büyümüşüz zaman ne cabuk gecmis ...durumu yaşayan var mı?

31 yaşındayım kendimi en fazla 25 gibi hissediyorum söyleyeceklerim bu kadar bye 🖐🏻

Ayın 15 inde girdim 18 yaşına ama hoc öyle hissetmiyorum kendimi. 14 15 gibi hissediyorum öyle ki sanki orta okuldan yeni mezun olmuş gibiyim. Ben mi çok büyüttüm bu yaşı gözümde bilmiyorum ama ... Sınava hazırlanıyorum mesela oturup düşünüyorum ben ne ara büyüdüm bu kadar diye . Ilkokul arkadaslarimin fotograflarina falan bakıyorum vay be diyorum ne büyümüşüz zaman ne cabuk gecmis ...durumu yaşayan var mı?
Allah başka dert vermesin

Büyüyünce bişey olmuyor boşver öyle hisset ☺️

28 yaşına girdim 1 hafta önce keşke ilkokul zamanındaki yaşımızda kalsak büyümek hiç iyi birşey değil... En güzel yıllar çocukluk yılları...

37 yaşına girdim, 37 yaşında yaşıtlarıma abi abla diyorum bazen :) Boşver küçük hissetmek iyidir

İki çocuk annesiyim ve hala aklım lise yıllarımda kaldı en güzel zamanlardı diyorum arkadaşlarımı özlüyorum.
Bu hislerimiz çok normal

Back