Kendime teşhis koydum

Merhaba arkadaşlar konuyla ilgilenenler olduğu ve 'bende de aynı şikayet var' diyenlere fikir vermek için sonuçları yazmak istedim. Burda bulunsun yani ben yazayım da.
Metropol tıp merkezine gittim Karşıyaka'da. muayene için 10 tl aldılar sevindim, sonra doktora şikayetimi anlattım bazı tahliller istedi (hormon) ve tahliller için 66 veya 56 tl gibi bir miktar daha ödedim. Sonuç olarak PKO çıktı birçoğunuzun tahmini de o yöndeydi bravo :KK50:
3 kutu Yasmin kullanmamı söyledi. Yalnız bir tahlilimin sonucu henüz çıkmamıştı geçenlerde onu da aldım gittim gösterdim, teşhisini yineledi ve bir de folik asit hapı yazdı. Onu henüz almadım... Almak konusunda da kararsızım çünkü tanıtım kağıdını verdi resmen ilacın. Kendisine reklam olarak vermişler herhalde bilemedim. Biraz 'öylesine tavsiye' gibi geldi bana. İlacın bir kutusu da 32 tl imiş. Gerçekten işe yarıyorsa alırım tabi fakat folik asit kullananları araştırayım dedim hep hamile kalmak isteyenler. Benim öyle bir düşüncem bile olamaz bu yaşta, anlamadım :anneadayı:

Merhaba arkadaşlar konuyla ilgilenenler olduğu ve 'bende de aynı şikayet var' diyenlere fikir vermek için sonuçları yazmak istedim. Burda bulunsun yani ben yazayım da.
Metropol tıp merkezine gittim Karşıyaka'da. muayene için 10 tl aldılar sevindim, sonra doktora şikayetimi anlattım bazı tahliller istedi (hormon) ve tahliller için 66 veya 56 tl gibi bir miktar daha ödedim. Sonuç olarak PKO çıktı birçoğunuzun tahmini de o yöndeydi bravo :KK50:
3 kutu Yasmin kullanmamı söyledi. Yalnız bir tahlilimin sonucu henüz çıkmamıştı geçenlerde onu da aldım gittim gösterdim, teşhisini yineledi ve bir de folik asit hapı yazdı. Onu henüz almadım... Almak konusunda da kararsızım çünkü tanıtım kağıdını verdi resmen ilacın. Kendisine reklam olarak vermişler herhalde bilemedim. Biraz 'öylesine tavsiye' gibi geldi bana. İlacın bir kutusu da 32 tl imiş. Gerçekten işe yarıyorsa alırım tabi fakat folik asit kullananları araştırayım dedim hep hamile kalmak isteyenler. Benim öyle bir düşüncem bile olamaz bu yaşta, anlamadım :anneadayı:
canım gecmis olsun cözüm bulmana sevindim iyiki lazere doktora gitmeden baslamamıssın cünkü o tüylere jilet vurcaktın iyce kötü olurdu doktora gitmen cok iyi olmus,bana da sordun lazer icin biryer cok memnun kalamadığım icin yönlendirmek istemedim önce bir tedavini ol tedavin bitince de lazere baslarsın,biz cok memnun kalmadk ama seyanslarımın bitmesine az kaldı bitince sonucı yine de bildiririm,senin de tedavin bitmis olur,baslamaya karar verirsin ozaman.gecmis olsun tekrar

Göğüs arası mıııı ilk kez duydum ve çok şaşırdım şu an.
Bence de hormonal bir durum var gibi. Geçmiş olsun

arastırma hastanelerine gitmeni tavsiye ederim cunku onlar incige cincige bakarlar olmadı endokrin uzamnına sevk ederler cunku baze kadın doguma gidersin tamam birsey yok der sorunlar devam ederse endokrine sevk etmeleri gerekir

Tavsiye ve iyi dilekler için teşekkür ediyorum umarım geçer artık :cool:tüm harçlığımı ağdaya çarçur etmekten gına geldi gerçekten, psikolojik zarardan hiç bahsetmiyorum..
M minik-patiler umarım işe yarar, boşuna o kadar lazer ışınına maruz kalmamışsındır..:KK37:

X