Kendime teşhis koydum

İzmir'de yaşıyorum, bir öneriniz olursa araştırırım memnun olurum

Fikirler için teşekkürler arkadaşlar kadın doğum'a değil endokrinolojiye gitmeyi deneyeceğim öyleyse..
Çok mu kalın tüyler

Polikistik over sendromunda aşırıtTüylenme oluyormuş. Felaket telalligi yapmak istemem sadece bir yorum

Polikistik over sendromunda aşırıtTüylenme oluyormuş. Felaket telalligi yapmak istemem sadece bir yorum

en son gittiğimde smear testi yapılmıştı negatif çıkmıştı, bu taramalar yapılırken pko da var olsaydı belirti gösterir miydi acaba yoksa alakası yok mu.. şüphelendim şimdi okudum da belirtilerini. gerçi düzensizlik yok ama bilemedim

baya baya uygun fiyata bir yere gidiyorum ben lazere komik bir rakam istersen özelden mesaj atabilirsin bana ben de izmirdeyim.

şuan için önceliğim bir doktor fakat neresi bilmek isterim lazım olma ihtimali düşük değil.. salon 333 mü?

en son gittiğimde smear testi yapılmıştı negatif çıkmıştı, bu taramalar yapılırken pko da var olsaydı belirti gösterir miydi acaba yoksa alakası yok mu.. şüphelendim şimdi okudum da belirtilerini. gerçi düzensizlik yok ama bilemedim

şuan için önceliğim bir doktor fakat neresi bilmek isterim lazım olma ihtimali düşük değil.. salon 333 mü?
evet:KK66:

İzmir'de yaşıyorum, bir öneriniz olursa araştırırım memnun olurum

Fikirler için teşekkürler arkadaşlar kadın doğum'a değil endokrinolojiye gitmeyi deneyeceğim öyleyse..

Izmirle ilgili maalesef bir bilgim yok. Istanbul olsaydi soylerdim.

polikistik over için yumurtalıklara ultrasonla bakıyorlar dahiliyeci de isteyebiliyor, lazer de en çok kalın tüylerde işe yarıyor ama yerine göre süresi değişiyor bazı yerler iki üç yıla kadar uzatıyor seansların süresini en çok alexandrate lazer işe yarıyor zaten kalınlara onla yapıyorlar, bi tanıdığım 1 yıl olan bi yerde yaptırmıştı. bi de hayıt tohumu kadınlık hormonlarını artırıyormuş tüylenmeye de iyi geldiği yazıyordu internette, bi tatlı kaşığını havanda biraz ezip kaynar su döküp 10 dakika demleniyor, tüyler aldıkça çoğalırmış lazerde jilet yaptırıyorlar o çoğaltmayıp kalınlaştırıyor

Birkac sene icinde oldu diyorsun sonrada lisede de vardi diyorsun?iki durumda cok farkli cunku onceden beri varsa ki muhtemelen oyle bu senin yapindandir.onceden bisey yoktu sonradan oldu diyorsan kiii boyle bi durumda testlerin normal cikmazdi.Ben yazinda teshis goremedim.cozumde lazer

Canım, çözüm kesinlikle lazer değil. Uzman olarak söylüyorum bunu. Önce kesinlikle araştır. Hormon tahlili yaptır. Bende hormon bozukluğu var. Yaptirmadim. Olmasa da yaptirmazdim zaten. Çok aciklamiyorum ama soylediklerimi düşün bi

Hormonlarında bir sorun varsa o bulunmalı ve çözülmeli (tedavi hap vs) ve lazer epilasyon, tek çözüm..

Buarada tüm devlet hast doktorlarını toptan ilgisiz yapmanız üzdü beni açıkçası. Geçmiş olsun

polikistik over için yumurtalıklara ultrasonla bakıyorlar dahiliyeci de isteyebiliyor, lazer de en çok kalın tüylerde işe yarıyor ama yerine göre süresi değişiyor bazı yerler iki üç yıla kadar uzatıyor seansların süresini en çok alexandrate lazer işe yarıyor zaten kalınlara onla yapıyorlar, bi tanıdığım 1 yıl olan bi yerde yaptırmıştı. bi de hayıt tohumu kadınlık hormonlarını artırıyormuş tüylenmeye de iyi geldiği yazıyordu internette, bi tatlı kaşığını havanda biraz ezip kaynar su döküp 10 dakika demleniyor, tüyler aldıkça çoğalırmış lazerde jilet yaptırıyorlar o çoğaltmayıp kalınlaştırıyor
Merhaba, hayıt otu tohumunu alıp çay şeklinde içmeyi denedim birkaç kez ama ezmemiştim. bir de daha sonra östrojen hormonunun kontrolsuz artmasının kanseri tetikleyebileceğini öğrenince bıraktım..

Birkac sene icinde oldu diyorsun sonrada lisede de vardi diyorsun?iki durumda cok farkli cunku onceden beri varsa ki muhtemelen oyle bu senin yapindandir.onceden bisey yoktu sonradan oldu diyorsan kiii boyle bi durumda testlerin normal cikmazdi.Ben yazinda teshis goremedim.cozumde lazer

Şuan 20 yaşındayım, 17-18 yaşlarımdan beri bu şikayetim yavaş dozda artmaya devam etti, dolayısıyla birkaç sene içinde oldu ve lisede de vardı. iki durum çok farklı değil, birbirinin devamı. teşhis olarak tanımladığım şey hormonlarımda olabilecek bozukluktu çünkü göğüs ölçülerimin de küçüldüğünü belirttim dolayısıyla henüz çözüm lazer değil... bugün regl oldum pazartesi günü tekrar bir hastanede test yaptıracağım ona göre çözüm belli olacak esasında.

Canım, çözüm kesinlikle lazer değil. Uzman olarak söylüyorum bunu. Önce kesinlikle araştır. Hormon tahlili yaptır. Bende hormon bozukluğu var. Yaptirmadim. Olmasa da yaptirmazdim zaten. Çok aciklamiyorum ama soylediklerimi düşün bi

Ben de oldum olası lazere sıcak bakamadım bu kadar çok rahatsız olmama rağmen tüy konusundan. Ama hayatımın sonuna kadar ağda da olmayacak gibi. Hem bir hafta içinde çıkmaya başlıyorlar hem de fayda etmiyor. Siz bu hormon bozukluğu için ne kullanıyorsunuz, azaltmak için ne gibi bir yöntem önerirsiniz?

Hormonlarında bir sorun varsa o bulunmalı ve çözülmeli (tedavi hap vs) ve lazer epilasyon, tek çözüm..

Buarada tüm devlet hast doktorlarını toptan ilgisiz yapmanız üzdü beni açıkçası. Geçmiş olsun

Biraz öyle önyargılı konuştum fakat ne sivilce problemimi ne tüy problemimi hiçbir doktorla çözemedim, bana Bursa'da öyle denk geldi herhalde. Özellikle o son gittiğim jinekolog... Allahım anlatamam size resmen ayıp bir şey konuşuyormuşum gibi tavırlar, kestirip atmalar. Daha dedim tamam gitmiyorum devlete. İyisi de oluyordur elbette herkes bir değil. Kesinlikle değil. Mesela aile hekimimizden çok memnunum :)

bana doğum kontrol hapı vermişlerdi. Tedaviyi bırakalı çok oldu ama bu ay tekrar hormon tahlili yapıp başlayacağım. Regl olmayı bekliyorum. 3.gununde gitcem. Bende tuylenme sorunu çok yok ama 2-3 ayda regl oluyorum. Bide evlenicem Allah kısmet ederse, o yüzden tekrar doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyor. Ailede kanser riski var mı peki?

Hayır, yok :KK17:
Doğum kontrol hapı da kullanmadım ama Norlevo kullanmıştım bir kez

Arkadaşlar reglin 3. günü de yapıldığına eminsiniz değil mi? Şuan Bursa'dayım ona göre gideceğim yarın İzmir'e.

X