- 12 Ocak 2014
- 70
- 25
İzmir'de yaşıyorum, bir öneriniz olursa araştırırım memnun olurumNerde yasadigini soyle bana
Fikirler için teşekkürler arkadaşlar kadın doğum'a değil endokrinolojiye gitmeyi deneyeceğim öyleyse..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzmir'de yaşıyorum, bir öneriniz olursa araştırırım memnun olurumNerde yasadigini soyle bana
Çok mu kalın tüylerİzmir'de yaşıyorum, bir öneriniz olursa araştırırım memnun olurum
Fikirler için teşekkürler arkadaşlar kadın doğum'a değil endokrinolojiye gitmeyi deneyeceğim öyleyse..
baya baya uygun fiyata bir yere gidiyorum ben lazere komik bir rakam istersen özelden mesaj atabilirsin bana ben de izmirdeyim.Mümkün değil şuan, o kadar fazla bölgeye lazer nasıl yetiştireyim
Evet 2. gün olan testi yaptırdım hiçbir şey çıkmadı güya, gittiğim doktor da yaşlı ve bağnaz bir adamdı çok uyuz davrandı zaten.
Polikistik over sendromunda aşırıtTüylenme oluyormuş. Felaket telalligi yapmak istemem sadece bir yorum
baya baya uygun fiyata bir yere gidiyorum ben lazere komik bir rakam istersen özelden mesaj atabilirsin bana ben de izmirdeyim.
eveten son gittiğimde smear testi yapılmıştı negatif çıkmıştı, bu taramalar yapılırken pko da var olsaydı belirti gösterir miydi acaba yoksa alakası yok mu.. şüphelendim şimdi okudum da belirtilerini. gerçi düzensizlik yok ama bilemedim
şuan için önceliğim bir doktor fakat neresi bilmek isterim lazım olma ihtimali düşük değil.. salon 333 mü?
işe yarıyor mu peki? fiyatı beni kalite ve kalıcılık konusunda düşündürmüştü. hormonal bir şey çıkmazsa bu tip yolları deneyeceğim de...
İzmir'de yaşıyorum, bir öneriniz olursa araştırırım memnun olurum
yine de teşekkürler.. beklediğim gibi regl oldum bugün ve 2. günüm pazar günü olmuş oluyor, mecbur pazartesi gidebileceğim umarım 3. gün de oluyordur.Izmirle ilgili maalesef bir bilgim yok. Istanbul olsaydi soylerdim.
Merhaba, hayıt otu tohumunu alıp çay şeklinde içmeyi denedim birkaç kez ama ezmemiştim. bir de daha sonra östrojen hormonunun kontrolsuz artmasının kanseri tetikleyebileceğini öğrenince bıraktım..polikistik over için yumurtalıklara ultrasonla bakıyorlar dahiliyeci de isteyebiliyor, lazer de en çok kalın tüylerde işe yarıyor ama yerine göre süresi değişiyor bazı yerler iki üç yıla kadar uzatıyor seansların süresini en çok alexandrate lazer işe yarıyor zaten kalınlara onla yapıyorlar, bi tanıdığım 1 yıl olan bi yerde yaptırmıştı. bi de hayıt tohumu kadınlık hormonlarını artırıyormuş tüylenmeye de iyi geldiği yazıyordu internette, bi tatlı kaşığını havanda biraz ezip kaynar su döküp 10 dakika demleniyor, tüyler aldıkça çoğalırmış lazerde jilet yaptırıyorlar o çoğaltmayıp kalınlaştırıyor
Birkac sene icinde oldu diyorsun sonrada lisede de vardi diyorsun?iki durumda cok farkli cunku onceden beri varsa ki muhtemelen oyle bu senin yapindandir.onceden bisey yoktu sonradan oldu diyorsan kiii boyle bi durumda testlerin normal cikmazdi.Ben yazinda teshis goremedim.cozumde lazer
Canım, çözüm kesinlikle lazer değil. Uzman olarak söylüyorum bunu. Önce kesinlikle araştır. Hormon tahlili yaptır. Bende hormon bozukluğu var. Yaptirmadim. Olmasa da yaptirmazdim zaten. Çok aciklamiyorum ama soylediklerimi düşün bi
Hormonlarında bir sorun varsa o bulunmalı ve çözülmeli (tedavi hap vs) ve lazer epilasyon, tek çözüm..
Buarada tüm devlet hast doktorlarını toptan ilgisiz yapmanız üzdü beni açıkçası. Geçmiş olsun