kendime olan nefretim gün geçtikçe artıyor !! :(

sengul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
20
0
86
İzmir
Yaklaşık 2-3 haftadır forumu takip ediyorum konuları okuyorum yorumları okuyorum.Kimseyle paylaşamadım bunu paylaşmaya cesaret edemedim sırf bana kötü gözle bakarlar diye 2.sınıf bir insan gözü ile görürler diye ama artık bardak taştı böyle tuhaf hislere kapılmaya başladım napçağımı bilemiyorum şimdi anlatacağımı kimseyle paylaşmadım tüm yorumlara açığım arkadaşlar.

1 yıllık bir ilişkim var 21 yaşımdayım. Eş olarak gördüğüm ve bu zamana kadar tüm geçmişimde yer alan kişilere hiç ama hiç benzemiyor. Yani sanki çok iyi , melek ona herşeyi söylüyebilirim yani güzellik ve iyilik konusunda. Ama çok kıskanç aşırı kıskanç. Geçmişimde 17 yaşımdayken bir erkeğe güvenip onunla cinsellik konusunda bazı şeyler yaşamıştım ve bunu şu andaki eşim de biliyor. Ve nasıl yaparsın diyip duruyor en büyük hatamı yaptım bende biliyorum hatta ben o yaptığımı o kişiyi sevmemiştim , aşık olmamıştım. Merak diyebilirim çünkü ilk oldu ve meraklıydım her kız gibi.
Yaklaşık 3 aydan beri sırf geçmişime dair kavga ediyoruz hatta kavga değil çünkü ben ona açıklama yapamıyorum ne kadar açıklama yapsam da " sen o hatayı bile bile yaptın herşey karşılıklıydı kimse kimseyi zorla yatağa koyamaz. " diyip bana söz hakkı bırakmıyor.. Yengeç burcu erkeği birde acaip kıskanç. Kuzenim geldiğinde ps3 , alsancak , konak vs .gezme yerlerine bile gittiğimde 2 kız başınıza nasıl gidersiniz vs vs kendi kafasından kuruntu yapıyor hep. Bana bazı konularda güvenmeye korkuyormuş
Adam beni tehdit edip " herkese anlatırım bir daha istiyorum " derse ben ne dermişim korkumdan kabul edermişim o benim yanımda yokken seni gelip bulursa o tehdit ederse onunla konuşurmuşum vs vs vs.. Geçmişe dair hep atışmalar hep laf kavgaları ben çok yoruldum artık. Ama onu bir gün olsun bile bırakmayı düşünmedim o kadar laflar söyledi ama ondan 1 nezle olsun soğumadım. Çünkü benim geçmişimde yaptığım o hatadan faydalanıp beni kullanmaya kalkışmadı benden hiç bir şey istemedi. Hala anlımdan öper evime bırakır. Annem onun annesiyle arası iyi ananem ananesiyle arası yerlisiyiz çünkü semtimizin ailelerimiz biliyor yani..
Adam bütün arkadaşlarına anlatmıştır sen benim kolumdayken ya onunla yolda denk gelirsek ya arkadaşları arkamızdan kötü kötü konuşurlarsa ben naparım diyip kendini yiyip bitiriyor. İçki içmeyen adam her akşam içmeye başladı. Napıcam ben yaa Burdan gitmeyi bile düşünüyorum artık sadece onla ben olayım yanımızda bi market olsun yeter o kadar bunaldım artık.

La havle velakuvvete diyecegim bir konu daha.
Insanlar hayatlarinda hatalar yaparlar, neden cunku biz INSANIZ. Sasar beseriz!
Ilk olarak sen zaten bu konuyu esinden saklamamissin, gayet acik gonullulukle bunu kendisine anlatmissin.
Durum, yas her ne olursa olsun. Sen birsey yasamissin, bazilarina gore bir hata sana gore bu bir merak...
Esine sormak lazim, senden once kimse ile bir birliktelik yasadimi? Yasadiysa sen nasil olupta `erkek` olmasina ragmen ona guveniyorsunda o sana guvenmiyor?
Esinde bir guvensizlik var ise bunu cozmelisiniz. Sana bu sekilde davranmasi normal degil.
Bence oturup esinle bu sorunu konusmali ve bir uzman ile cozum bulmaniz gerekir.

Esinin davranisi bana cok ters geldi, o senin kocan neticede.
Senin ayiplarini senin sirlarini saklayacak tek insan, ayni zamanda sende onun.
En ufak bir tartisma veya yasadiginiz SIKINTIDA `anlatirim` demekte ne oluyor??
Bir hayati paylasmanin bu kadar ucuz oldugunu, cocuk oyuncagi oldugunu mu saniyor?
Bence kafasini ve kendini bir toplasin... Bunu da saglayacak olan sensin.
Oturup onunla enine boyuna, tartismali ve konusmalisiniz.
Eger karsilikli bir cozum bulamiyorsaniz, bir uzman ile birlikte bu sorunlariniza cozum bulun.
Yoksa ikiniz icinde cok sancili bir donem demek olur...
Allah kolaylik versin ne diyebilirim, zor bir durum...

Bir diger soylemek istedigim de, ne demek 2. sinif insan??
SEni sen yapan yasadiklarin degil mi? Hayatinda hatalarin ve dogrularin ile kisiligin oturur.
Seni sen yapan budur. Yaptigin bazi kesimler tarafindan `yanlis, ayip, kusur` olarak kabul edilse bile, sen SENSIN.
Asla kendin ile boyle bir dusunceye kapilma, her zaman ozguvenin olsun.
Hatalarini ve yanlislarini bildikten sonra, dogru kararlari alabilecek zekaya sahip olduktan sonra, birimizin digerinden eksigi yoktur.
Onemli olan akli selim davranabilmektir. Allah kaderimize ne cizdiyse onu yasariz, dogru kararlar vermek onemlidir ama yasanmasi gerekenlerde yasanacaktir...

Kendinden nefret etmene gerek yok. Hata yapmisin, ve pisman oldun.
Seni affetmesi gereken biri var Allah, hesap sormasi gereken tek kisi yine Allah.
O kim oluyor Allah askina, seni bu kadar kiriyor?
Merak etmiyo degilim. Kendisi ne kadar masum bu konuda? Sen ilkmisin?

Anlatırım eşim demiyor. Eğer o adam herkese anlattıysa ve ilerde sana ulaşıp seni tehdit ederse " tekrar istiyorum kabul etmezsen herkese anlatırım yaşadıklarımızı " derse ve sende bunu korkup tekrar o hataya düşersen nolcak diyor.

Ben eşimle şu ana kadar açık söylemek gerekirse öpüşmekten ileriye gitmedim ve benden hiç bir şeyde talep etmedi kalkışmadı da. Araştırdığıma göre sevgili olduğu 2 insan var. Bunlardan 1'i
17 yaşından 19 yaşına kadar birlikte olmuşlar ve hiç bir şey yaşanmamış. Daha sonra biri daha girmiş hayatına ve aldatmış bu sefer benimki ayrılmış. İlki ondan ayrılmış ona zaman ayırmıyo vs .diye esnaf çünkü bilgisayar dükkanı var işi çok iyi maddi geliri yerinde.

"Ben kimseyle hiç bir şey yaşamadım yaşadıysam da öpüşmekten ilerisi olmadı. Evimden işime işimden de evime giderim bunu sende biliyosun" diye anlattı herşeyini ve çevremden aldığım yorumlarda " Vur ensesine al ekmeğini elinden " şeklinde arkasından yorum yaptılar. Onun korkusu o kişiliksiz ve beni ikna eden bir şeyler yaşadığım çocuk gelipte beni tehdit ederse
onunla konuşursam korkumdan bazı şeylere kapılırsam vs.

Seni yargilamak burada bize düsmez ama bazi seylerin geri dönüsü olmuyor malesef.

Isin aslina bakmak gerekirse ben erkek arkadasinizi (evli olup olmadiginizi anlayamadim cünkü) haksiz bulmuyor degilim.Eger kendisi söyledigi gibi simdiye kadar birsey yasamamissa sizin durumunuzu kabullenmesi cok zor,bugün unutsa yarin muhakkak bu konuyu tekrar pisirip önünnüze getirebilir.Ben böyle birlikteliklerin sonunu pek hayirli görmüyorum acikcasi.Kaldiki erkek arkadasinizin asiri derecede kiskancligi varmis,dogasi geregimidir yoksa yasadiklarinizi bilmesinin bir sonucumudur bilinmez tabi ama herseye ragmen onunla kalmak onunla olmak istiyorum diyorsaniz ALLAH kolaylik versin.

Hakkinizda hayirlisi olsun.

erkek arkadasın fazlasıyla takıntılı madem bu kdr probleme edicekti gecmisinle ilgili hicbirsey ogrenmiycekti sen kendinden niye nefret ediyorsun sanki onu aldattın onun kendinden nefret etmesi lazım seni boyle bir psikolojiye surukledigi icin senin onun olmadıgı zaman yasadıgın ilişkilerin seni ilgilendirir onu veya bir baskasını degil varsa vericek bir hesabın Allaha vericeksin otesini bosver

Son düzenleme:
Tipik kendine güvenmeyen erkek tipi , ne kadar aciz!

arkadasim evli misin yoksa evlenmeyi mu dusunuyosnz anlamadim acikcasi. biliyorum gecmiste yasadiklarini unutamazsin ama bi hata senin bundan sonraki hayatina mi mal olacak?
ki su anki aklin olsa yapar miydin?hayir. sonuc itibaryle pismansin ve aradan 4 yil gecms,seni kabul eden basta kabul etmis,sonra da bunu isitip onunuze getiriyor devamli.
madem oyle bastan kabul etmesydn,kabul ederken karsindaki insan "eski sevgilileryle bu derece ileri gitmedigini "biliyordu. o anda neden kabul etti bunu sorgulamak lazim:S
ayrica sen gercekten taktir edilecek bi kizzsn ki herseyi tum durustluguyle anlatmissin,bi cok kisi boyle yapmiyor,hic bisey yasamadm diyorlar.
ve daha yasin cok genc,evlisin veya sevgilisiniz bilmiyorum.bu laflar bi kere basladi mi bence devami gelecek yada donem donem bu adam bu hatrlayacak cunku ona koymus bazi syler artik.
bence bi sure gorusme ve de otur bi kendi kendine dusun. daha 21 yasindasn,hayatin basindasn diyemem ama bi cok sey yeni basliyor. yeni bi hayat da her zaman kurulabilir.
Rabbim yardimcim olsn.dua et bol bol ve dusun,kendin karar ver.

bu konuyu biliyorum.Daha öncede anlatmışınız.ya sürekli geçmişinizle yargılıyosa sizi o ilşki gitmez ki.sizi geçmişinizzle yargılamayacak biriyle olmalısınız.Çünkü böylesi sizi yıpratır.

Bende bir önceki erkek arkadaşımla öpüştüm diye çok ağır ithamlarla karşılaşmıştım saniyelik bir olaydı hemde. Öyle tutkulu dakikalar süren bişeyde değildi yani. Dürüst oldum anlattım suçlu oldum , sordu anlattım neden anlattın diye bişeyle karşılaştım. resmen aşağlık biri gibi lanse etti beni.
O da çok kıskançtı , yediremiyor , kaldıramıyor ama çok aşık çok seviyordu.
7 ay boyunca yüzüme vurdu. Açma dedikçe beni bununla vurdu durdu.
Sanki yaşadığım çok fazla bişeymiş gibi.
Sonuç bitti o sebep ve herşey üst üste geldi bitti.
Bu adamla evlendiğinde konuları kapatır mı sanıyorsun ??
İnan bana asla , hayatını zehir edersin sadece.
Hakkında hayırlısı olsun.

ben bekarım ancak okuduklarımdan genede sana birşeyler yazayım dedim durumun çok zor ama her insan hata yapabilir sen de bir hata yapmışsın eşine bunu anlatmaya çalış seni seviyorum de ondan başkasını gözünün görmediğini anlatmaya çalış ama sakın ola ki kendinden nefret etme ne yaptığını bil evet sen bir hata yapmışsın ancak pişman olmuşsun o da zaten bunu baştan biliyorumuş zamanla herşey düzelir diye düşünüyorum onu seviyorsun da madem mutlaka o da seni seviyordur aranızda çözmeye çalışın iyi günler canım inşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer

Sen zaten yeterince dürüst davranıp ona her şeyi anlatmışsın. Evet ben bir hata yaptım demişsin ve ANLATMIŞSIN !!! SAKLAMAMIŞSIN !!!

Eeee nedir şimdi bu temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önüne sunmak bu konuyu??????

Madem kaldıramayacaksın madem çok zor senin için "kusura bakma olmuyor ben kaldıramam bu gerçeği" der ve gidersin.

Her gün başına kakan birisi ile zaten olmaz. Galiba evli değilsiniz anladığım kadarıyla, fakat evlenince değişir diye bekleme sakın !!!!!

Evlenince hiç çekemezsin bu kişinin serzenişlerini. Çünkü şimdi ailenin yanında kalıyorsun kapını kapatıp yatıyorsun, tüm gece onunla değilsin.

Ama evlenince her şey farklı olacaktır. İnsan mutlu olmak için evlenir, kahır çekmek için değil.

Bu arada insanız biz,şaşırabiliriz!! Allah bu özelliği bize vermiş:))

Ama Allah bize affetme yeteneği de vermiş:))) Yapamayacaksan hayatı zehir etme.. Kaldı ki çok büyük bir hatan da yok senin.

Şahsi olarak fikrim: Sana hayatı bu denli zehir eden birisi ile bu yola devam etmemen.

Ellerini tutacak başkaları mutlaka olacaktır.

Allah yar ve yardımcın olsun.

ps: Sakın üzme kendini ve yargılama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…