- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
- Konu Sahibi bensanademistim
-
Evet karşı taraf aldı üzerimize değil. Nişanlım istersek satarız diyor ama evde, parasında falan gözüm yok. Beni üzen zorunlu tiyatro oynamak :/evi karşı taraf mı aldı? en azından eviniz teminatınız olur ileride. gerektiğinde satarsınız elinizde para olur, bide böyle düşün. hiçbişey için geç değil. bence tek sorun eşinin bu fikirden cayması olur.
ne yap biliyor musun, madem aileler sizin için harcamayı almayı seviyor, bol bol altın aldır at kenara:) al sana misilleme:) şanlarından yani değil mi ama:)Birikim benim değil. Ailelerin kendi parası. Benim birikimim çok az ama ben de ister istemez alıyorum, aldıkca birikimden gidiyor.
evi üzerinize yapmadılar mı, ilginç.. düğün tarihi ne zaman? sabredeceksin artık napacaksın gelip gider bu günler. parada pulda gözün olduğundan değil, sonuçta hayallerin için paraya ihtiyacın olacak. para gitmesin diye düğün, ev istemiyorsun ya.Evet karşı taraf aldı üzerimize değil. Nişanlım istersek satarız diyor ama evde, parasında falan gözüm yok. Beni üzen zorunlu tiyatro oynamak :/
Benim derdimin başkasının hayali olduğunun farkındayım :)Ama beni mutlu etmediğinden, istemediğimden çok önemli gelmiyor bana.ne güzel derdiniz var sizin böyle....Allah herkese böyle dert versin dedim okurken...daha çok gençsiniz...evinizi de almış kayınvalideniz...bundan sonra çalışır eşinizle gezersiniz...hatta birde bebeğiniz olur...onu da götürürsünüz
Birikim benim değil. Ailelerin kendi parası. Benim birikimim çok az ama ben de ister istemez alıyorum, aldıkca birikimden gidiyor.
Yok yapmasınlar zaten. Haketmediğim parayı istemiyorum ağır gelir bana o yük :)evi üzerinize yapmadılar mı, ilginç.. düğün tarihi ne zaman? sabredeceksin artık napacaksın gelip gider bu günler. parada pulda gözün olduğundan değil, sonuçta hayallerin için paraya ihtiyacın olacak. para gitmesin diye düğün, ev istemiyorsun ya.
Biz çok harcanmasın diye orta halli şeyler seçiyoruz onlar bir kulp buluyor almıyorlar. Yok ağacı kötü, kumaşı kötü vs. Ondan bahsediyorum.insanların birikimlerini nasıl harcayacaklarına karışmazsınız. ayrıca başınıza silah da dayamıyolarsa herşeyin en kalitelisini alın dediler( almak zorunda kaldık gibi bişeyi de benim mantığım almıyor.
niye haketmediğin olsun sen evlatları olacaksın. zorla da almamışlar zaten. Neyse hakkında iyisi olsun unarım hayallerin er yada geç gerçek olurYok yapmasınlar zaten. Haketmediğim parayı istemiyorum ağır gelir bana o yük :)
Çok haklısın. Biraz bakış açımı değiştirmeliyim :)aslaaa düğün yaptırmam derken çifte düğünle evlenmiş biri olarak seni çoook iyi anlıyorum...
sadece kına gecesi, kırmızı kuşak ve dini nikaha çok kesin dille hayır dedik ikimiz de, hatta ben ne istiyorsanız yapın ama bunları isterseniz ben yokum dedim.
velhasıl biri ailemin diğeri eşimin ailesinin yaşadığı şehirde olmak üzere 2 düğünüm oldu ikisine de misafir gibi gittim oturdum döndüm, gidene kadar düğün mekanını bile bilmiyordum o derece ilgisizdim.
geçip gidiyor boşver, hayallerinizi kendi kazancınızla yaşarsınız, şu an harcadıkları her kuruş onlara ait, ister sokağa saçarlar ister düğün yaparlar, ah keşke başka şeylere harcansa demenin anlamı yok, onlar kendilerini mutlu edecek şeylere harcıyorlar.
Haberleri var. Ama çok önemsemiyorlar. Bir yolunu bulmaya çalışacağım ona. Kavga dövüş çıkacak. Ama kendime daha fazla ihanet etmek istemiyorum.Sizi cok iyi anliyorum, dugundur kinadir ben de hic hazzetmiyorum bu torenlerden. Kendimi aniden bu etkinliklerin basrolu olarak buldugumu dusunuyorum da kabus gibi resmen. Acaba yeterince net bir sekilde istemediginizi aktaramamis olabilir misiniz? Toplumumuzda hayir kelimesi net anlamiyla algilanmiyor ne yazik ki. Hayir, "biraz daha israr edin" anlaminda kullaniliyor. Yapacaklarini yapmislar zaten, artik diyecek bir seyiniz yok saniyorum ki. Umarim hayallerinize en kisa surede ulasirsiniz. Bir de dini gorusunuzden aileniz haberdar mi? Degilse ondan da kacamayabilirsiniz gibi geliyor.
Çok hayır dedim, yapmayın ne olur dedim, dil döktüm, anlattım. Olmayınca olmuyor işte. İkna edemedim. Gerçekten içimi döktüm buraya. Ama vazgeçmiş değilim. Er yada geç hayalim olacak, inanıyorum. Diyorum ki acaba aileler bizi burda tutmak için mi yatırım yapıyorlar bize... Bilmiyorum.
Biz çok harcanmasın diye orta halli şeyler seçiyoruz onlar bir kulp buluyor almıyorlar. Yok ağacı kötü, kumaşı kötü vs. Ondan bahsediyorum.
Kavga dovus cikmasi muhtemel, cunku aileler cocuklarinin farkli fikirde olmasini kabullenemiyorlar. Onemsememeleri de bundandir, yok sayinca sorun ortadan kalkiyor diye dusunuyorlardir. Bu sefer net bir sekilde inanmadiginizi soyleyin, yoksa kendinizi dini nikahinizin orta yerinde bulabilirsiniz.Haberleri var. Ama çok önemsemiyorlar. Bir yolunu bulmaya çalışacağım ona. Kavga dövüş çıkacak. Ama kendime daha fazla ihanet etmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?