• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime güvenimi kaybettim, bu çok değişik. Nedenini bilen var mı?

YESIMMM24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
488
5
96
Fransa
ARKADASLAR 18 HAFTALIK HAMILEYIM ALLAH A SUKUR ACABA BU YUZDEN BILMIYORUM HERSEYDEN KORKUYORUM EN OLMUCAK SEYLERI BEYNIMDE OLMUS GIBI HISSEDIYORUM KENDIME TAMAMEN GUVENEN BEN HERSEYDEN KORKAR OLDUM NE ZAMAN DUALARIMI ETMESEM BIRAZ UZAK KALSAM BOYLE OLUYORUM ACABA BU PANIK ATAKMI BAZEN COK ILERLIYOR BOGULCAK GIBI OLUYORUM mafoldumben

Hamilelik psikolojisi...
Psikoloğa görünebilirsin o sana daha iyi yardımcı olacaktır.
Ayrıca hamilelikle alakalı kitaplar oku derim... Daha bilinçli olursun.
a.s.

Bende ruyamsın gibi düşünüyorum canım..Hamilelik de hormanlar değiştiği için bunun olması aslında gayet normal sen yine bol bol dua et çok rahatlatır nerden mi biliyorum 3 tane ablam ve çok kuzenim var =)))

Ben 2 kez hamilelik yaşamış biri olarak çok net söyleyebilirim doğumdam sonra o bebeği kucağınıza aldığınız da inanılmaz güçlü hissedeceksiniz kendinizi İnşallah.Kendinize güveniniz çok daha fazla artacak.Ben içine kapanık biriydim genç kızlığımda şimdi tam aksine.Şu dünyada yapamayacağım şey yok gibi geliyor...Hiç merak etme geçecek bunlar tek sorumlusu hormonların sengözlerimebaksanab

cok tesekkur ederim dusuncelerinizi paylastiginiz icin haklisiniz hormonal dengesizllkten onceden zaten hormonal duzensizliigim vardi ama bole hissetmemistim sunflower83 ayni yasitiz sanirim bende ole hissediyordum hamile kalmadan once tabi bazen degisiklikler oluyordu insallah bende ole hissedebilirim dua etmedigim zamanlar daha kotu oluyorum gercekten ama dua etmekte guclukte cekiyorum gercekten hamilelik zor bir donemmis ozeklikle psikolojik bakimdan

Back