Kendime dert edindim

İşte bulantı var evet kötü ama bebeğiniz var demek bi nevi garanti, böylesi hiç hamile gibi hissetmemek ne bileyim Allah kötüden korusun ne diyelim
Benim Annemde böyleymis Anneannemde hic bilememisler hamile olduklarini o yüzden takmayin

Bende de hiç aşerme olmadı ama aksam 7.30'u gecmez uyurdum.Merak etmeyin herşey yolundaymış. Hayırlısıyla alın kucağınıza.

Ben de hic mide bulantisi, koku hassasiyeti vs olmadi. Cok rahat bir ilk trimester gecirdim. Kendinizi sansli gruptan sayin. Ne guzel iste :)

Suan bu stresle hem kendıne hem bebege zarar verıyorsun herkesın belırtısı olacak dıye bırsey yok ayrıca kalp atısını oyle duyamazsn. Rabbım ona omur bıcmısse yasar zaten ınsan trafık kazası yapıyor anne karnında bebege bırsey olmuyor. Daha once kaybın olsa anlarım endısenı ama bu yersız endıse hıc cocuk sahıbı olamayanlara haksızlık gıbı tevekkul et ne gelırse rabbımden gelır. Olacakla ölüme care yoktur. Iyı dusunun ıyı olsun hamılelıgın boyunca bes kere doktora anca gıttım. Utrasyon hastane ortmı ıyı degıl kı neden gıdeyım.

9 haftalık gebelik için büyük beklentilere girmişsiniz. 12. Haftadan sonra sağlıklı sonuç alınır kalp atışı için.
Siz aşermeye de başlamadınız Allah bilir bunu da sorun etmeyin.

Kiiiiz delirdin mi sen elinle bastırınca nasıl diyacaksin kalp atışını?? Ben 20-21 haftaya kadar hiiic birşey hissetmedim.. daha yeni yeni hareketleri hissediyorum. Karnım da hala neredeyse dumduz. Eşim bile diyor normal mi bu şekilde olması. O derece yani.. Kendi kendini niye strese sokuyorsun? Asıl bu yaptığın sana ve bebise zarar

Ya ne bileyim biri var ofiste sol tarafına yat hissedersin kalp atışını dedi inandım haha
Birde annem bem sende 9 ay kustum dedi ee ben böyle?
Evet dert ettim galiba gerçekten çok teşekkürler yorumunuza daha iyiyim şimdi hayırlısı

Canım öncelikle hayırlı olsun. İçini rahatlatacaksa eğer gebeliğimin başından beri, hiç kasık ağrım olmadı, hiç başım dönmedi, hiç midem bulanmadı, hiç kusmadım. Üstelik ikiz gebelik olmasına rağmen... Normalde çılgınlar gibi belirti olması gerekirdi yani.

Her gebelik kendine özeldir. Kadınlar arasında farklılık olabildiği gibi bir kadının 1. ve 2. gebeliği arasında da dünyanın farkı olabiliyor. Kalp atışlarını duymuşsun, keseyi görmüşsün, annesin hamilesin artık :) Bunların tadını çıkar. Öyle yatarak kalp atışı filan da duyulmaz hele ki o haftalarda.

Her duyduğuna inanma lütfen.

Sağlıcakla :)

Canım bende hiç bir şekilde hiç bir belirti yaşamadım. Ne baş dönmesi ne bulantı ne aşerme. Üstelik düşük tehlikem vardı iğnelerle haplarla tedavi olup yattım sürekli. Herkes ayda bir giderken benim kontrollerim haftada bir di ve her hafta sıram gelene kadar ölüp ölüp dirilirdim acaba bebeğimin kalbi atıyormu diye. Şuan 20 haftalığım hala belirtim yok. Hareketlerini bile hissedemiyorum. Bende senin gibi evham yapıp gittim steteskop aldım Ama yok kalbini yakalayamıyorum. Maşallah çok şükür bebeğim sağlıklı ama annelik böyle işte. Strees yapıp bebeğimizi üzmememiz gerekiyor. Elini karnına koyup selavat getir sık sık ayetel kürsi oku Allahın izniyle hiç bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…