- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
Benim Annemde böyleymis Anneannemde hic bilememisler hamile olduklarini o yüzden takmayinİşte bulantı var evet kötü ama bebeğiniz var demek bi nevi garanti, böylesi hiç hamile gibi hissetmemek ne bileyim Allah kötüden korusun ne diyelim
Az kaldı ama bugün niye az tekmeledi bugün niye çok tekmeledi diye eşimin başının etini yiyorumSizin az kalmış sağlıklı doğumlar dilerim
Ben de hic mide bulantisi, koku hassasiyeti vs olmadi. Cok rahat bir ilk trimester gecirdim. Kendinizi sansli gruptan sayin. Ne guzel iste :)Selamlar, KK da aynı şeyi gebelik kısmına da yazdım ama burada daha çok yardım alıyorum zira delirmek üzereyim panik atak gibi bişey oldum şuan arkadaşlar.
9 haftalık hamileyim , hamileliğe dair pek belirtim yok yani sıkıntım yok...
akşamları yorgunluk çok çok nadir de mide bulantısı ve bide gögüs şişkinliği dışında maşallah çok iyiyim.
bu beni endişelendiriyor, kan testlerim geçen hafta çok iyi çıktı, en son 11 mayısta doktora gidip kalp atışını duyduk kese de güzel dedi vs vs ama ben belirti hissetmedikçe kafaya takıyorum acaba kalbi mi durdu bişey mi oldu aman allahım vs. buda beni strese sokuyor , neredeyse her hafta gidip ultrasona girmek istiyorum bebeğimi görmek için..
hiç normal değilim bundan nasıl kurtulurum?
sürekli elimle karnıma bastırmaya başladım kalp atışı hissedebilmek için?
normall değil bunlar biliyorum.
bu arada hiç kanamam vs de olmadı ama allah korusun kalp atışı durursa zaten hissedilmezmiş böyle şeyleri okuyup kendime dert edindim.. napacağım?
Ayy inşallah ya çok teşekkürlerBen de hic mide bulantisi, koku hassasiyeti vs olmadi. Cok rahat bir ilk trimester gecirdim. Kendinizi sansli gruptan sayin. Ne guzel iste :)
Suan bu stresle hem kendıne hem bebege zarar verıyorsun herkesın belırtısı olacak dıye bırsey yok ayrıca kalp atısını oyle duyamazsn. Rabbım ona omur bıcmısse yasar zaten ınsan trafık kazası yapıyor anne karnında bebege bırsey olmuyor. Daha once kaybın olsa anlarım endısenı ama bu yersız endıse hıc cocuk sahıbı olamayanlara haksızlık gıbı tevekkul et ne gelırse rabbımden gelır. Olacakla ölüme care yoktur. Iyı dusunun ıyı olsun hamılelıgın boyunca bes kere doktora anca gıttım. Utrasyon hastane ortmı ıyı degıl kı neden gıdeyım.Selamlar, KK da aynı şeyi gebelik kısmına da yazdım ama burada daha çok yardım alıyorum zira delirmek üzereyim panik atak gibi bişey oldum şuan arkadaşlar.
akşamları yorgunluk çok çok nadir de mide bulantısı ve bide gögüs şişkinliği dışında maşallah çok iyiyim.
bu beni endişelendiriyor, kan testlerim geçen hafta çok iyi çıktı, en son 11 mayısta doktora gidip kalp atışını duyduk kese de güzel dedi vs vs ama ben belirti hissetmedikçe kafaya takıyorum acaba kalbi mi durdu bişey mi oldu aman allahım vs. buda beni strese sokuyor , neredeyse her hafta gidip ultrasona girmek istiyorum bebeğimi görmek için..
bu arada hiç kanamam vs de olmadı ama allah korusun kalp atışı durursa zaten hissedilmezmiş böyle şeyleri okuyup kendime dert edindim.. napacağım?
Kiiiiz delirdin mi senSelamlar, KK da aynı şeyi gebelik kısmına da yazdım ama burada daha çok yardım alıyorum zira delirmek üzereyim panik atak gibi bişey oldum şuan arkadaşlar.
Ya ne bileyim biri var ofiste sol tarafına yat hissedersin kalp atışını dedi inandım hahaKiiiiz delirdin mi senelinle bastırınca nasıl diyacaksin kalp atışını?? Ben 20-21 haftaya kadar hiiic birşey hissetmedim.. daha yeni yeni hareketleri hissediyorum. Karnım da hala neredeyse dumduz. Eşim bile diyor normal mi bu şekilde olması. O derece yani.. Kendi kendini niye strese sokuyorsun? Asıl bu yaptığın sana ve bebise zarar
halilelik seni yataklara düşürseydi sabah akşam kussaydın rahatlicaksın heralde
Selamlar, KK da aynı şeyi gebelik kısmına da yazdım ama burada daha çok yardım alıyorum zira delirmek üzereyim panik atak gibi bişey oldum şuan arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?