klasik hamilelik belirtileri?nasıl bi belirti olmasını bekliyorsunuz?
doktor sorun yok demiş. sürekli aşerip kusmak vs mi istiyorsunuz?klasik hamilelik belirtileri?
neden bu tavrınız?doktor sorun yok demiş. sürekli aşerip kusmak vs mi istiyorsunuz?
Kadın kötü bir şey dememiş ki. Yanlış anladınız sanırım.neden bu tavrınız?
beni tanıyor musunuz düşman mıyız?
yazdığım gibi normal olmadığını billiyorum her insan hayatının her döneminde normal tepkiler vermez, burası bazen de rahatlama iyi şeyler duyma yerimiz ..
lütfen ama lütfen üzerime gelmeyiniz.
Yok anladım ilk mesaj bile kendisinden ve ters.. insan buraya yazıyor terslenmek için değil ki biri yorum yapsın bişey yapsın diye.. olumsuz insanları sevmiyorumKadın kötü bir şey dememiş ki. Yanlış anladınız sanırım.
Sizin az kalmış sağlıklı doğumlar dilerimValla ben de öyleydim ama yapabileceğin bir şey yok şuan için. Daha çok minik kontrollerini aksatma, ağır kaldırma, ilişkiyi askıya alabilirsen al ya da çok dikkatli ol. Kendi kendine bir şey anlamazsın kalp atışı falan ben şuan bile emin olamıyorum. O korku hiç geçmiyor kendini rahatlatmaya çalış.
Hic endiselenmeyin her Hamile ayni tipik seyleri yasayacak diye birsey yok o yüzden bu rahat günlerinizin tadini cikarin. Ben mesela 10 haftalik hamileyim ve bulantidan hic bisey yiyemiyorum her koku her tat mahvediyor beni böyle olmakta istemezsiniz galiba o yüzden size tavsiyem sükredin ki ne güzel bisey hissetmiyorsunuz .. Rabbim bagislasin evlatlarimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?