- 25 Nisan 2022
- 2.000
- 2.513
- 63
Aman çok takmayın ne olmuş, bir daha anlatmazsınız olur biter.Mesela kaynanam ve görücem hakkında o da bana anlatıyordu ki bende anlatmistim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman çok takmayın ne olmuş, bir daha anlatmazsınız olur biter.Mesela kaynanam ve görücem hakkında o da bana anlatıyordu ki bende anlatmistim
Aman çok takmayın ne olmuş, bir daha anlatmazsınız olur biter.
Az kalsın yuvamız yikilacakti bı daha asla kimseye bişey demem destekleriniz için çok sağolun
Sende aranızda sır kalsın diye demiştin ona ama değil mi?Elime gecirsem parçalarım ama eşime birde sana söylediğimi şöyle eşine demiş arkadaşı kışkırtıyor sonra bana bişey dmemesini bekleyor
Size şiddet uyguladı annesi hk. konuştunuz diye, şimdi size trip atıyor, siz de hala kendinizi mi suçluyorsunuz??İlk duyduğunda bana söylemedi emin değilim bişey duydum dedi tartıştık biraz şiddet gösterdi hatta sonra akşamına çiçek almis gelmis özür diledi sarıldı diğer günde olanalri anlattı bana çok kirgin haklı olarak soğuk davranıyor suan
İlk duyduğunda bana söylemedi emin değilim bişey duydum dedi tartıştık biraz şiddet gösterdi hatta sonra akşamına çiçek almis gelmis özür diledi sarıldı diğer günde olanalri anlattı bana çok kirgin haklı olarak soğuk davranıyor suan
Nasil rahatça anlatiyorsunuz ki sıkıntılarınızı birilerine ne esinizin ortagi nede onun esi hic iyi niyetli değiller direkt yuva yıkmak istemişler ayrica esinizin ortagi kendi karısı ilr ilgilensin kimsenin ailesi yuvası onu bağlamaz nasıl ilişkileriniz var yahu şiddet gösterdiğini söylemissiniz yorumlarda bunun üzerine vurup kapıyı cikmaniz lazımdıEşimin arkadaşının eşi aynı zamanda iş ortağımızin yani bir araya gelince dertlestigimiz herşeyi eşine anlatmis eşi benim eşime ben böyle kötülük görmedim hayatımda ama çok pişmanım o kadına güvendiğim için ve de eşimi dinlemeyip ona o kadınla sırları paylaştığım için nolur bana biseyler söyleyin çok uzgumum kendimi çok suçluyorm
Eşimde aynen öyle demis bana bunları neden analtiyorsun benim eşim bişey dediyse mutlaka bı karşılığı vardır ki biseyler demis bende eşime anllatim tabi onun dediklerini ama benim eşim asla gidip adama böyle şeyler demz eşime izin ver şu kadina agizma geleni söyleyim deim ama izin vermiyor ne yazikki yaptığı yanına kâr kalacakAdam gevşek ağızlıymış.
Erkeğe de böylesini yakıştıramıyorum doğrusu.
Ben eşinizin yerinde olsam 'sen karı dedikodusu mu yapıyorsun eşinle, bir de utanmadan gelip bana mı anlatıyorsun? Ne güvenilmez insanlarmışsınız, eşim de eşine güvenerek anlatmış demekki, bu ne terbiyesizlik' derdim.
Benim eşim bir erkek olarak bunu derdi gerçekten.
Bana ayrı kızardı anlattığım için, muhtemelen de kavga ederdi, ama karşı tarafa da ağızının payını verirdi.
Derdimi anlattığım kadına da aynen şunu söylerdim - senin bana anlattıklarını da eşin öğrenmeli o vakit. Sen bu kadar gevşek ağızlılık yapıyorsun, ben de senin sırrını tutmakla yükümlü değilim derdim.
Gerçekten de anlatırdım eşine, ama kocam vasıtası ile değil, gider kendim anlatırdım.
Yani ben aşırı büyük bu sic islemim gibi hisettim erkekler bile dedikodu yapar bende sohbet esnasında söyledim yani ne bunda dmeiŞiddet gösterdi derken?
Kadınsal güdü ile içinden atmak adına, ki hepimiz yapıyoruz, yapmıyorum diyen yalan söyler, anlatılmış şeyler.
Ayrıca soğuk davranması da saçma, biz içimizden atmak zorundayız bunları, kadının fıtratı böyle.
Anlatarak rahatlıyoruz. Bunu anlamayacak kadar küt ise bu adam, Allah sana kolaylık versin derim.
Ben aynı durumda olsam, eşim bana şiddet gösterse, evden giderdim.Yani ben aşırı büyük bu sic islemim gibi hisettim erkekler bile dedikodu yapar bende sohbet esnasında söyledim yani ne bunda dmei
Gitmek istedim ailemi aradım onlarda tam destek ama eşim izin vermdiBen aynı durumda olsam, eşim bana şiddet gösterse, evden giderdim.
Şiddetin hiç bir türünün gerekçesi olamaz.
Hak ettikleri o aslindaSende aranızda sır kalsın diye demiştin ona ama değil mi?
Sen eşinle tartıştıysan oda tartışsın.
Karı koca gammazcılar belli ki.
Çoook lakin hemen anlayıp ve mesafe koyabildiğim için çok rahatladımKendine çok kızdın ama demi ona biseyler anlattığın için ama insanız illak i insan konuşmak istiyor dost sanıyor herkesi
Ay gerizekalıya bak.Bı eşimi resmen teddit etmiş öyle bişey biliyorum ki sana söylersem kan cikar hangi akıl mantık ve vicdanla bunu söyler aklım almıyor kast ettiği gibi asla kötü biseyim de yok Allah'a bin şükür
Bunu yapan adam daha ne yapmaz demiAy gerizekalıya bak.
Madem öyle kan çıkacak ne demeye söylüyorsun amaç nedir yani?
Umarım ortaklıkları uzun sürmez. Böyle bir adamla - ki adam demeye de utanıyorum- hiç bir iş rast gitmez.