Kendime çok kızgınım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cadm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cadm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
155
54
98
30
Eşimin arkadaşının eşi aynı zamanda iş ortağımızin yani bir araya gelince dertlestigimiz herşeyi eşine anlatmis eşi benim eşime ben böyle kötülük görmedim hayatımda ama çok pişmanım o kadına güvendiğim için ve de eşimi dinlemeyip ona o kadınla sırları paylaştığım için nolur bana biseyler söyleyin çok uzgumum kendimi çok suçluyorm

Eşimin arkadaşının eşi aynı zamanda iş ortağımızin yani bir araya gelince dertlestigimiz herşeyi eşine anlatmis eşi benim eşime ben böyle kötülük görmedim hayatımda ama çok pişmanım o kadına güvendiğim için ve de eşimi dinlemeyip ona o kadınla sırları paylaştığım için nolur bana biseyler söyleyin çok uzgumum kendimi çok suçluyorm
Eşinizin arkadaşının eşi ile bu kadar pişman olacağınız ne paylaştıniz ki?

Ne anlattınız ki? Kötülük derken

Dünya üzerinde birçok çift her şeyi birbirine anlatır. Yani çoğu zaman birine bir sır verirken eşine de vermiş oluyoruz.. Ben anlatmam ama gözlemim çoğu zaman böyle.
Doğru bunu tahmin ettim ama eşinin de gelip eşime soylecegine ihtimal vermedim

Mesela kaynanam ve görücem hakkında o da bana anlatıyordu ki bende anlatmistim
Bu da size ders olsun. Bir daha gerçekten anlatilacak kişiler ile paylaşın bu duygularınızı. O ikisi de tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş resmen. O ne öyle karı koca dedikoducu. Eşinizle araniz nasıl?

Bu da size ders olsun. Bir daha gerçekten anlatilacak kişiler ile paylaşın bu duygularınızı. O ikisi de tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş resmen. O ne öyle karı koca dedikoducu. Eşinizle araniz nasıl?
Az kalsın yuvamız yikilacakti bı daha asla kimseye bişey demem destekleriniz için çok sağolun

O kadar üzgündum ki aklıma burası geldi ve yazdım konuşmak iyi geliyor insana Allah razı olsun

Bu nasıl grafik ya sen arkadaşına o kocasına kocası da senin kocana kapanış kavga jdbdjkslw hayır ne anlatmış olabilirsin kaynana gelin kavgası mı? Ay bi de ortağın eşiymiş hiç sır verilir mi?
Her evde olan şeyler o da anlatırdı esseklik bende işte guvenmemeliydim

Bir musibet bin nasihatten iyidir demişler.

Duyulmasını istemediğiniz bir şeyi bir daha kimseye anlatmayın.
Olay sanırım biraz taze. Zaman geçtikçe bu duygunuz geçer.
İnşallah bu benim hiç aklımdan çıkmaz hep böyle üzgün olurum sanıyorum suan

İlk duyduğunda bana söylemedi emin değilim bişey duydum dedi tartıştık biraz şiddet gösterdi hatta sonra akşamına çiçek almis gelmis özür diledi sarıldı diğer günde olanalri anlattı bana çok kirgin haklı olarak soğuk davranıyor suan

İlk duyduğunda bana söylemedi emin değilim bişey duydum dedi tartıştık biraz şiddet gösterdi hatta sonra akşamına çiçek almis gelmis özür diledi sarıldı diğer günde olanalri anlattı bana çok kirgin haklı olarak soğuk davranıyor suan
Gerekçesi ne olursa olsun siddet gösterip akşamına çiçekle gelmiş bir insanı haklı olarak gormeyin lütfen ya.

Back
X