Kendimden utanıyorum...

bende gerçekten sevdiğine inanmıyorum sen o ses tonuna hayalinde geliştirdiğin o insana aşıksın.Yüzyüze gelseniz bile çok uzun sürmez inan bana.Arkadaşlara katılıyorum ve bu yoldan vazgeç diyorum en güzeli normal yollardan arkadaş edinip tanıyıp sonra bir ilişkiye başlamaktır güven bana.

olabilir arkadaşlar herşey olabilir aşk bu ya nerden nasıl geleceğini kim bilebilir ama yapılacak şey belli tatlım belli malesef sende bunu biliyorsun ....

İnanki karısının saçını okşarkn seni düşündüğü felan yok. Sen boşluklarını dolduran bir alternatifsin onun için. Hiç boşuna heveslenme, kendini kandırma... o aşşağılık adama iyice bağlanıp seni terketmesini beklemeden ve terkedildiğinde hem vicdan azabından hemde aş acısından çökmeden daha erkenken şu vaziyette bırak ve acını çek bitsin.. yoksa hem üzülecek hemde ikinci ve kötü kadın rolünde olarak bir ömür kendini yiyeceksin. Acı ama gerçek olan tüm hakikatler bunlar.. Öyle adamların gözü doymaz olur emin ol onun için ilk değilsin sonda olmayacaksın. Bunların masal oldugunu senin sevdiğin adamın başka olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Ve eminim gerçekleri adın gibi biliyorsun ama duyguların seni kandırıyor... ALLAh yardım eder de inşaALAH doğru yolu bulursun...

Son düzenleme:
yasaklar herzaman tatlıdır
emin ol yasak olduğu için aşıksın şuanda şakkıdı
evli olmadığını bilseydin unuturdun
Ben onun seni sevdiğine inanmıyorum sevseydi yanında olurdu ( kesinlikle boşardı) kendini kandırma beni hayal ediyor diye

o da sana demiş işte yapılacakta bir şey olmadığına göre :1ninca:
bitireceksin
ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR
Neyse bitmişsin sanırım artık kardasın

Son düzenleme:
isteöem yeter neler unutuluyor.
sen yeter ki unutmak iste o kanayan yaraya tuzda basılıyor, ama buna laışıyorsn emin ol

Bu adamin niyeti bozuk güzelim, söylemedi deme!!

Resmen metres ariyor kendine... "Nasil bosanayim, daha görmedim, dokunmadim""

Tabi adam hakli hele bir tadina baksin tuzuna baksin ona göre karar vericek, tövbe tövbe ya...

Ya güzelim allah askina bu kadar kolay yapmayin su erkek milletini bu isi....ne aski ne sevgisi, lüften ya...karisi gibi olamazsin hicbir zaman onun gözünde...ne kadar taniyorsun onu, ne yasadin onunla...ne cektin ne gördün ne gibi bir gecmisin var o adamla....

Biran evvel msninden, telefonundan, tüm hayatindan sil o adami...yoksa hem dertsiz basina dert alacaksin birde duyuldugu vakit toplumun ve ailenin gözünde alcalacaksin...evli adamlara beraber olan kizlara toplum nasil bakiyor biliryorsundur....

görmediği,dokunmadığı biri için boşanamaz demekki..sende görmediğin,dokunmadığın birisini sev,onun için bilmem nerekllere gitmeyi göze al öyle mi...bırak güzelim bunları..o adamdan sana hayır gelmez..seni koynuna almayı kafasına koymuş...aldığında da yine boşanamam diyecek..çocuğumuz var,ailem istemiyor vs vs...parmağında döndürecek seni...boşver güzelim,,hayatını heba etme

ay evet şekerim..bıktım bu erkek milletinin uçkur davasından..kafaları başka bişiye çalışmıyor..millet neler neler yapıyor,bilimde teknikte ilerliyor, dns kopyalıyor ,uzaya gidiyor,hastalıklara çare arıyor ...bizde bunlarla uğrtaşacağımıza milletin uçkuruyla uğraşıyoruz, oradan çıkan 10-15 çocukla uğraşıyoruz, metres diye aldığı 2-3 kadınla uğraşıyoruz...ay şu uçkurunuzu düşüneceğnize insanlığa faydalı olun biraz....

daha en baştan başlamaması gereken bir ilişkiymiş zaten. bitirip daha sağlıklı bi ilişki kur kendine. yazık günahtır karısına. sanada yazık. belki adamın niyeti bozuk nerden bileceksin. sakın orayada gitme.

kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan bir yanlış içerisindesin,hemen aklını başına alklava: her şeyden öte o insanın karısı yerine koy kendini.

Dogru söylüyorsun

Ama bu tür uckuruna düskün erkeklere bu kadar toleransi gösteren kim??

Konu sahibi arkadasimiz onun evli oldugnu duydugu anda, ne yapmaliydi...
Deli kanli gibi "Yok öyle yag mag hadi evli evine köylü köyüne, benim evli adamlara isim olmaz, sen beni ne sandin be adam, benim gururum serefim yokmu?? diyecekti...

Ama o ne yapiyor, asik oluyor evli adama, basina gelecekleri bile bile....olduki o adam onun icin karisindan bosandi, sanmasinki o adamla bir ömür mutlu olabilecek...simdi onunla karisini aldatan, yarinda onu baska bir kadinla aldatacak, bu isler böyle...

Hem cahiligime ver arkadasim ama sen nerden biliyorsun karisina dokundugu zaman seni hayal ettigni??? Ben 10 yilik kocamdan bu kadar emin degilim tam manasiyla güvenmiyorumda, sen 6 ay msn den görüstügün canli kanli görmedigin bir adam hisslerinden nasil bu kadar emin olabiliyorsun anlamadim...

Arkadaşın nerden nasıl aşık oldugu önemli değil... YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZZZZZZ der büyüklerimiz başka bişey demeye gerek yok

Bende katılıyorum tüm arkadaşalraın yazdıklarında,yalan dünyada kimsenin aklına uyup ta kendinden ödün verme..aklını başına topla vazgeç bu sevdadann...

kandirilmis diyosunda,kimse seni kandirmadiki,okumus insansin,gormedigin bilmedigin insanin iki lafina yelkenleri suya indiren sensin,bu tur girisimlerin bi cogu husranla bitiyo bunlari bilmiyomusun,bugun karisini seninle aldatan,yarin senide baskasiyla aldatir,kendini ve omrunu nasi bu kadar basite aliyosun anlamiyorum,

''Karısının saçlarını okşarken hayallerinde beni yaşattığını biliyorum.''

Bu nedir ya..
Hele bu cumleyı okuyunce cınlerım tepeme cıktı.
Sizin gıbı vicdansiz ve Allah korkusu olmayan ınsanlar oldukca esımle bırlıkte bu hayatı sadakat ve mutlu sonla bıtırebılecegım dusuncesı gıttıkce azalıyor..
Bu sapık dusunceler yuzunden evlılıkler bıtıyor yuvalar dagılıyor cocuklar ortada kalıyor.
Sen o adamın evlı oldugunu ogrendıgın zaman nasıl olurda bu sacmalıgı bıtırmezsın..
Su yazdıgın cumleyı onun karısı bılse ne kadar yuregını yanar dusunmezmısın.
Vicdanın nasıl rahat !! Zaten yuvası olan bır adamla yuva kurmayı nasıl dusunebılırsın !!
Kımse kusura bakmasın ben anlayısla karsılayamam kardesım. bu benım en hassas oldugum konu.
Burada bu yuzden dagılan kac yuva okudum gordum.. bunların sebeplerınden bırı cıkmıs karsımıza..
Anlayısa baslatmayın..

hani derler ya kadının düşmanı yine kadındır diye hakikatten doğru.
yani beddua da etmek istemiyorum ama dilerim sende evlenince başka bi kadın senin için O KADIN yada BAŞKA KADIN diye bahsetmez. o adamın asıl sahibi karısı. ne cürretle saçlarını okşarken beni düşündüğünü biliyorum diyosunuz.

çok yanlış bir yoldasın...
neden ilişkiye hala devam ediyorsun anlayamadım...
karısının saçlarını okşarken seni hayal etmesi çok mu hoş bişi çok yazık size...
bir gün sizde eşinin durumuna düşersiniz bunu hiç unutmayın olur mu?

ayrıldım yazmış anladığım kadarıyla en doğrusunu yapmış nasıl sadece resmini gördüğün birine aşık oldun anlayamadım ya gösterdiği resim kendi resmi değilse seninle dalga geçmiş kimbilir senin gibi kaç kişiyle dalgasını geçiyo sakın öyle kimselere aşık maşık olma kaptırma kendini biraz mantıklı ol aşık olunca mantık olmuyo gözün kör oluyo doğruları göremiyosun

yazık sana ve o kadına ole bırısı ıcın hakıkaten kendıne yazık etmeye deymez zıra o kadınıda bır kadın olarak senın dusunmen gerekır cunku malesef cogu erkek kendınden baska kımseyı dusunmuyor

çok yanlış yoldasın....
yüzünü görmediğin tenine deymediğin bi adama nasıl aşık olabiliyosun:S
bence yol yakınken hemen dönmelisin kendini o kadının yerine koysana ne kadar acı bişii...
bnce hemen kendine gelmen gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…