kendimden utandım......

birde böyle giyinip erkekler baksın diye öyle bir yürüyorlarki çok ayıp ya çok çirkince şeyler

açıkları kınayan yok ki
konuyu açan arkadaşın lafı çıplaklara
ben bu tarz insanları gördükçe kendimden utanıyorum ya
öyle çıplaklar var ki göğsü değil nerdeyse ucu gözükecek
öyle çıplaklar varki afedersin çatallarına kadar gözüken
bu arkadaşlar neyse ki öyle de rahatlar
benim lafımda bu tarz insanlara
bende açığım ama çok şükür çıplak değil

bende açıklığında bi adabı olduğuna inanıyorum bazı insanlar gerçekten çok abartıyor edep yerlerini bile gösterir oldu bu millet bencede artık fazlasıyla abartı

herkes kendinden,yaptıklarından mesuldür....
evet görüntü kirliliği yaşıyoruz aşırı derecede...
herşeyin aşırısı kötü...diye boşuna dememişler...
sevgiler...

katılıyorum sana canım yaz gelınce mıllette bır çıplaklık yarısı

artık utanma arlanma kalmadı arkadaşım herkes öyle çirkince giyiniyorki sonrada dönüp o bana tecavüz etti yok taciz etti yok laf attı ayıp ya zaten bu yaz bütün kızlarda bir mini şort merakı aldı başını gidiyo ya yeri vardır zamanı vardır uygunu vardır uygunsuzu vardır kimse aldırmıyo yaşanılmıycak hale geldi artık toplumumuz

Bu nasıl bir bakış açısı? Ne yani mini şort giydi diye tecavüzü tacizi hak etmiş mi oluyor veya buna davetiye çıkarmış mı oluyor bir insan? Siz ne yazdığınızın farkında mısınız? Bir erkek, adamsa eğer yanından çıplak bir kadın bile geçse dönüp bakmaz, bakmamalı, bırakın tacizi tecavüzü. Erkeklerin sapkınlıklarına bahane olarak kadınların kıyafet özgürlüklerini öne sürmeniz çok korkunç. Asıl size kocaman bir ayıp. Böyle bir lafı nasıl edebildiniz bir bayan olarak hakikaten pes! Resmen diyorsunuz ki bunlar mini şort giymişler, göğüs dekolteleri var, etlerini gösteriyorlar, erkekler saldırmakta haklı. Çok büyük bir şiddetle kınıyorum sizi.

Ayrıca bazıları da göz zevkimi bozuyorlar demişler. Kimse kimsenin göz zevkine göre hareket etmek zorunda değil. Nereden biliyorsunuz kendinizin de başkalarının göz zevkini bozmadığınızı? Sırf çıplaklık teşhircilik ve kadın eti görmek mi göz zevkini bozan unsurlar? Bunun sonu var mı? Ben de mesela türban denen şeyi bir kadına asla yakıştıramıyorum. Normal başörtüsüne çocukluktan alışığım ama o boyundan bağlanan, kafasının tepesi kabarık unsur da benim göz zevkimi bozuyor. Hiç hoş görünmediğini düşünüyorum. Böyle bir başlık mı açayım ben de o zaman benim göz zevkimi kimsenin bozmaya hakkı yok diyerek? Ne haddime ayrıca? Böyle bir terbiyesizlik yapmaya hakkım var mı? Herkesin özgürlüğü karşısındakinin özgürlüğünün başladığı yerde biter. Herkes sınırlarını bilmeli diye düşünüyorum. Saygılar.

Son düzenleme:
tabiki herkez özgürce giğine bilmeli kapalı yada açık bu tercih meselesi
ama özgürüm istediğim giye bilirim düşüncesiyle kendilerini kasaptaki et gibi teşhir etmeleri çok çirkin ve yalnış
herşeyin ölçülü olmasından yanayım
çokta güzel bir yazı olmuş arkadaşım gözlemlerin okadar haklı ve yerindeki tebrik ediyorum seni

iyde kimse burda açıklara bişey söylemedi bahsedilen konu insanların çok igrenç şekilde etlerini göstermesi herşeyin bi uslubu var tamam dekoltede giyersin şortta giyersin ama memelerinin ucunu nerdeyse göstermek egildinde nerdeyse poposunun arası gözüküyo bukadarda olmazki çoluk çoçuk var yiyenim tv açık gördümü aa memeleri gözüküyo diyo sizce küçük çoçun böyle bişey demesi iymi lütfen arkadaşlar güzellik uruna etimizi sergilemeyelim kadının bile dikkatini çekerken erkek napsın sonuçta erkek yani

bazı şeyleri abartıyoruz sanırım... bana yorum yapın ya da hak verın diye bu topiği açmadım..

iki gündür istanbul kazan ben kepçe gezıyorum...

ama bıseyler içimi bulandırıyor...midemi bulandırıyor..:1shok:

utanıyorum..:eek:

herkesler çıplak... inançla bağlamayacagım.. herkes istedıgını istedıgı sekılde gıyer.. ama görsellik olur.. estetik olur...

amaç çıplaklık dahi olsa... çirkinlik olmaz...CADIARZU

hiç görmedıgım kadar meme gördum bugun.. sarkmış,pörsumus,yada dik bıngıl bıngıl..

göbek gördum bugun.. kımınden yağ fıskırmıs kımınden kıl...

strınglerını gördum kaç kişinin...

kötu kadın dıyemedım.. yanında kocası,çocuguylaydı çogu...

ayıp yok.. gunah yok.. estetık hıç yok..

ben mı?bende gıyınıyorum yerı gelınce minimi,çokta gıydım göbegımı gösteren kıyafetımı..

begenmedım.. ayarsız çıplaklığı..

begenmedım mıdemi bulandıran göguslerı,göbegi,poponun çatalını..:a015:

ağzına sağlık canımmmmmma.s.

herkes tabi ki özgür ...haddim değil ki karışamam..sadece begenmedıgımı yazdım bu bir..

evet görüntü kirliliği bu 2..

benim sözümle zaten giyinmekten pardon giyinmemekten vazgeçmeyecekler...

ama ben rahatsız oldum... babam kafasını kaldırmadı yol boyunca.. kendımden utandım..

eşim bakınca zaten kızmam..ondan önce ben bakıyorum...

bırde çekiçi gelmedıklerı kanaatındeyım.. öyle olsa kıskançlık krızıne gırerdım

ya arkadaslar bu dekolte denen seyı yakısanda gıyıyo yakışmayanda kadınlar kendınden iğrendiriyolar bence erkekler kat kat gıyınıyolar kadınların artık acılcak bı yerı kalmadı hersey bedava oldu bılmıyorum katılıyomusunuz bana bence ole

ne kadar açık giyersem okadar şık görünürüm sanıyo bazıları ama herşeyde olduğu gibi ipin ucu kaçınca ortaya pekde hoş olmayan görüntüler ve arkalarından konuşulan laflar peydah oluyo.ben konuşurum kardeşim, çünkü tuhaf tuhaf dolaşıyolar ortalıklarda insanlar artık çok rahatlar. tamam rahat olunsun ama biyerden sonra birazcık nizam istiyor göz.a.s

herkesin görüşü farklı bende katılıyorum bana yakışanı giymeye calışıyorum biraz kiloluyum bende fışkırsın tabişki istemem örtmeye calışıyorum gizlemeye
bazen bende görüyorum
bide ramazan ayındayız birazdaha dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum

ben zaten oldum olası merak etmişimdir.bizim gözlerimize yansıyan bu görüntüyü ,onlar acaba nasıl bir aynada bakıyorlarki kendilerini güzel görüyorlar .

artık utanma arlanma kalmadı arkadaşım herkes öyle çirkince giyiniyorki sonrada dönüp o bana tecavüz etti yok taciz etti yok laf attı ayıp ya zaten bu yaz bütün kızlarda bir mini şort merakı aldı başını gidiyo ya yeri vardır zamanı vardır uygunu vardır uygunsuzu vardır kimse aldırmıyo yaşanılmıycak hale geldi artık toplumumuz

pardon ama siz kadın mısınız erkek mi?
ben bir kadının böyle birşey yazabileceğine inanamıyorum çünkü!!!
neye göre kime göre uygunsuz giyinenler tecavüzü hak ediyor acaba açıklar mısınız?kim koyuyor bunun standartını?
mesela ben bugün dizimde etek giydim sizce bu tacizi mi hak eder yoksa tecavüzü mü?
sizin uygun bulduğunuzu başkası uygunsuz bulursa ne olacak?tecavüzü hak etmiş mi olacaksınız?
asıl sizin gibiler yüzünden toplumumuz yaşanmaz hale geldi malesef....
yazık hem de çok yazık....

ayrıca nerede görüyorsunuz bu kadar açık giyinen kadınları?
ben hiç görmüyorum.
hatta bilakis istanbulda kadınlar genelde kapalı giyinirler,yani yaz aylarında bile öyle kısa şortla falan gezilmez-- çok çok elit yerler hariç.

Son düzenleme:
bizim bi yan komşu var kız iş görüşmesine popo loplarını ortada bırakan bir şortla gitti :) bu kızın babası türkiyenin sayılı insanlarında denecek kadar iyi ve kaliteli bir insan:KK70: adam nefes alamamıştı kız öyle eve gelince :KK70: paylaşmak istedim:KK70::KK70:

haklısınız arkadaşlar kadınlarımızın artık dikkat çekmeyi gözlerin kendi üzerlerinde olduğunu bilmeyi seviyorlar..... ayıp kültürümüze ve atalarımıza büyük saygısızlık diyorum.avrupa şu an bizim kültürümüzü örnek alırken tam tersi biz onlrın bozulmuş bütün hareketlerini büyük küççük demeden alıyoruz.KINIYORUM kendini bilmeden davrana ve giyinen bayanlarımıza herşeyin zamanı ve yeri vardır...:enbuyukkk:

Bence bu kadar abartmaya gerek yok Turistik bir sehirde yasadigim halde bahsettiginiz kadar abarti bir manzara gormedim Hem her kisa sort yada etek giyen askili yada dekolte giyen bunu kendini teshir amacli yapmaz en azindan ben giyiyorum ama asla aklimdan sunu giyersem erkekler bakar diye gecmemistir ozelliklede 40 derece sicakta kimse sizin goz zevkinizi dusunemez Kimse deniz kenarina kapali gelmeyin yeri degil goz zevkimiz bozuluyorda demiyor sizde demeyin bence..

çok güzel bi noktaya değinmişsiniz...ben kendi fikrimi söylicem deniz tatil beldesi dışında göğüs vb göstermeye gerek yok arkadaslar..ben karşıyım buna...ne oldu sanki kadınlar actıkça doğal karşılanıp da alıştı mı erkekler hayır asla tam tersi iyice sapıttılar bence..sapık çoğaldı ayrıca erkekler kendi eşleriyle karşılaştırmaya başladılar..giyeceksiniz evde kocanıza giyin ona açın arkadaslar lütfen abartmayalım hanım hanımcık olup da masum güzeller olalım inanın daha hoş olur benim fikrim budur..yakışan da cok acmasın kadın vücudu ticaret reklam oldu artık anlayalım.

X