- 11 Haziran 2008
- 141
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artık utanma arlanma kalmadı arkadaşım herkes öyle çirkince giyiniyorki sonrada dönüp o bana tecavüz etti yok taciz etti yok laf attı ayıp ya zaten bu yaz bütün kızlarda bir mini şort merakı aldı başını gidiyo ya yeri vardır zamanı vardır uygunu vardır uygunsuzu vardır kimse aldırmıyo yaşanılmıycak hale geldi artık toplumumuz
bazı şeyleri abartıyoruz sanırım... bana yorum yapın ya da hak verın diye bu topiği açmadım..
iki gündür istanbul kazan ben kepçe gezıyorum...
ama bıseyler içimi bulandırıyor...midemi bulandırıyor..:1shok:
utanıyorum..
herkesler çıplak... inançla bağlamayacagım.. herkes istedıgını istedıgı sekılde gıyer.. ama görsellik olur.. estetik olur...
amaç çıplaklık dahi olsa... çirkinlik olmaz...CADIARZU
hiç görmedıgım kadar meme gördum bugun.. sarkmış,pörsumus,yada dik bıngıl bıngıl..
göbek gördum bugun.. kımınden yağ fıskırmıs kımınden kıl...
strınglerını gördum kaç kişinin...
kötu kadın dıyemedım.. yanında kocası,çocuguylaydı çogu...
ayıp yok.. gunah yok.. estetık hıç yok..
ben mı?bende gıyınıyorum yerı gelınce minimi,çokta gıydım göbegımı gösteren kıyafetımı..
begenmedım.. ayarsız çıplaklığı..
begenmedım mıdemi bulandıran göguslerı,göbegi,poponun çatalını..:a015:
artık utanma arlanma kalmadı arkadaşım herkes öyle çirkince giyiniyorki sonrada dönüp o bana tecavüz etti yok taciz etti yok laf attı ayıp ya zaten bu yaz bütün kızlarda bir mini şort merakı aldı başını gidiyo ya yeri vardır zamanı vardır uygunu vardır uygunsuzu vardır kimse aldırmıyo yaşanılmıycak hale geldi artık toplumumuz