• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden nefret ediyorum.Lütfen yardım edin.

Evet Ceyda-Sophronie- abla ile konuştuk bayağı. Bana tekrar mesaj atarsa, tehdit ederse yazdığı şeyi göndereceğim. Yine olmaza en sonunda numarasını vereceğim.
O resimlere gelirsek. Resimlerde suratım belli değildi pek, hatta değildi. Göbek değilimi de geçmiyordu resim. Sadece sütyenli resim anlıyacağınız. Ne deseniz haklısınız. :(

Erkek arkadaşının ki tam bi aptal ergen vakası canım, bir tane de boyle santajci benim basımda vardı yaşı 23 birde.. Her neyse ilk kosul korkmayacaksin ama birdaha boyle bir ise de kalkismayacaksin. Daha kucuksun bayağı. Arkadaş konusuna gelince oturdugum muhite pek duymuyorum yalnızım falan demissin seni seven arkadaşlık kuran bırak dışını değil içini sevsin. Dışını sevecekse bırak sevmesin. Her neyse, dediğim gibi ilk kural korkma ve korkmadığını da anlasin tüm bağlantıyı kes su ergenusla. Derslerine odaklan, sana hayatta başarılar canım :KK54:

Valla bu kadar mı cahilsiniz hiç mi tv izlemiyorsunuz anlamıyorum vallahi. 14 yaşında sanaldan tanışıyorsun kaç yaşında olduğunu, gerek kimliğimi onu bile bilmiyorsun aşk diye uygunsuz resimler gönderiyorsun sanane neden istiyorsun demiyorsun ailene yazık okullara gönderiyorlar ama okul düşündüğünüz yo gerçekten korkuyorum artık çocuk dünyaya getirmekten. Yayamaz sanmam aileme söyler savcılığa veririm de, numaranı da değiştir ne bekliyorsun ki hala neden cevap veriyorsun telefonlarına hiçbir şey yapamaz sanmam. Aklınızı başınıza toplayın o adam senin şehrine gelip seninle başka şeylerde yaşayabilirdi belki de evlidir.

Kesinlikle onla hicbir sekilde muhattap olma kesinlikle. Ben bu ergenusun fazla birşey yapabileceğini sanmıyorum çünkü kendi başı yanar biliyordur az çok o da. Ama bu olay sana ders olsun...

Önerilere katılıyorum ve ayrıca eklemek istiyorum.

Güzelim biz o yaşlarımızda adet günlerimizi bile kız arkadaşlarımızla paylaşmaya çekinirdik.:KK51:

Ben sanala girmeyeceğim bile, sanal gerçek kim olursa olsun erkek milletine güven mi olur?

Yahu ben kocama o derece güvenmem.
Bu kadar saf salak sevmeyin lütfen yaaa:KK14:

Bu kişi kaç yasında? Babama söyledim falan desen belki korkar. Kim ki o seni tehdit ediyor. Yası büyük bir erkeğe arattır iyice ısrar ederse

Avukat arkadas zaten yol gostermis sana, ben genel olarak okuyan herkese bir sey soylemek istiyorum
ne olursa olsun ne sebeple olursa olsun mustehcen resimlerinizi telefonunuzda bilgisayarinizda depolamayin! Her sekilde ele geçebiliyor ve sosyal paylasim sitelerinde abuk sabuk sayfalarda paylasiliyor. Bir arkadaşımın kizi aynada kendi seksi pozlarini cekmis telefonundan, telefonu calinmis ve fotolari face de lolitalar bilmemne diye bir sayfada paylasilmis. Kiz henuz 13 yasinda. Ordan oraya derken baya bi yayilmis resim. Uzun sure hukuk mucadelesi verdiler, kiz depresyona girdi intihara tesebbus etti falan...
ben de diyet surecimde kiyaslama icin her hafta bikinili fotolarimi cekip dosyaliyordum laptopumda, esim bu olayi duyunca dosyalari silmekle kalmadi bi de format atti laptopa...

çocuğun nerede yaşadığını biliyor musunuz?evini adresini?
anne babasına ulaşabilseniz...

ailesi belki hakkından gelebilir...

sizin yaptığınız tehditlerin boş olduğunun farkında...

ya ailesine ulaşılabilir çünkü karşınızdaki de bir çocuk..
ya da boş tehdit değil, gerçek anlamda savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz..

alsın başına belayı da o zaman görürüz bu beylik laflarını ...

Canım sakın korkma,böyle diyen erkekler bir halt yapamaz.Seni yoklamak istiyor sadece,oltaya düş diye.
Sen de annem biliyor,benim kimseden korkum yok,hatta annem seni şikayet edecekmiş falan de.Bak nasıl kaçıyor.

Once ailenin bi büyüğüne sonra da polise bildir bence..

daha ne kadar da küçüksünüz. ailenize anlatın bence çok küçüksünüz çünkü cahilsiniz aileniz bunu anlayışla karşılayacaktır, karşılamalı bence.
olmadı okuldakirehber öğretmeninizden yardım isteyin, tehdit bir suç unsurudur.

Back
X