• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden nefret ediyorum.Lütfen yardım edin.

Hiç bir halt yapamaz
Havlayan köpek ısırmaz misali olduki yaptı diyelim yine o kaybdecek bunu biliyorki sadece tedit ediyor
Bu kadar telaşlanma

Seni şikayet edicem de. Hatta bana kalırsa sikayet et. Çok basit canım. Karokola gidiyorsun, mesajları gösteriyorsun, onaylanmış ciktisini alıyorlar. Tehditten dava açılıyor. Ama korkarım ailemden dersen, o kısmını bilemicem. Ama seni dava ederim demek , savcılığa gidicem demek hukuka uygun olduğu için tehdit sayılmaz. Söyle ona, sakin çekinme. Ailemde arkamda de, zayıf gozukme.

Canım sakin korkma. Yasin 18in altında. Git karakola sana zaten avukat tayin edilir. Annene de söyle bir şekilde. Beraber gidin. Zaten dava açıldıktan sonra ayrı bir avukat daha tayin edilicek. Tebligatlar ona yapilicak, senin evine değil. Korkma lütfen. Baban duymaz bile.

Ne yapacağım, elim ayağım titriyor.:KK43:

Tatlim yapcagi olsaydi bu saate kadar zaten yapardi. Sen her yerden engelle, ulasamazsa santaj yapaaz, santaj yapamazsa elindeki materyalin de bir degeri kalmaz.

Avukatin konusacak zaten, bekle hele :)

Akillanmiyorsa karakola gidersin derim. Savciliktan/polisten tebligat alirsa poposu tutusur, bir halt yapamaz.

Lütfen yardım edin.
Şuanda 15 yaşındayım. Geçen sene sanaldan birisi ile çıkmaya başladım. Ama sanki gerçek gibiydi. Her zaman yanımda olduğunu hissederdim. Çok severdim onu, öl dese ölürdüm o derece. İlişkimiz artık bayağı ilerledi 10 ay falan. Benden resim istedi. *Nasıl resim istediğini anlamışsınızdır* Kör cahillik attım resmi. Beğenilmek hoşuma gitti tabii. Kandım bende, asla bırakmicak sandım. Bir kaç ay geçti bıraktı. Berbat bir şekilde ayrıldık. Tabii o ayrıldı. Ben ayrıldığımızda hala onu çok seviyordum.

Bir kaç ay oldu sonra tekrar, bana mesaj attı. bende unuttum tabii. Ama çok acı çektim. Çıkarken bile ağlamadan yatamıyorum o derece. Bana mesaj atmayınca da azmettim unuttum.

Şimdi geri dönmek istiyor ve ben istemiyorum. Beni o resimleri yaymakla tehdit ediyor. Eğer gerçekten yaparsa rezil olurum ve hayatım kayar. Salak bir çocukta değil. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aileme söylesem öldürür beni. Lütfen yardım edin.
erkeklere asla güven olmaz..nikahlı olduğun koyaya bile güven olmaz..nasıl resimlerdi o attıkların..açık saçıkmı?

Back
X