Merhabalar ben kendimi bildim bileli kendisiyle kavgası hiç bitmemiş biriyim sanırım altında yatan bazı sebepler var onlara girmiyicem 25 yaşıma giricem 1 çoçuk annesiyim ve 3 yıldır da evliyim biraz erken evlendim elimde değildi diyelim seçim hakkım… Kendimi yapayalnız çaresiz ve anlaşılmamış olarak görüyorum. Okullar bitirdim ama hayat hiç dilediğim gibi gelişmedi. Bazen intihar etmek için gerekli sebepler sıralarken buluyorum kendimi ama küçük bir çoçuğum var bana muhtaç o yüzden yapamıyorum. Tamamen kocama muhtaç yaşıyorum çoçuğum da bana muhtaç olduğu için çalışma imkanım yok kendim için yapacak bişeyim yok demek bu
Dünya ya gelirken sizce soruldu mu bize bu yükün altına girmek istiyor musun diye bana soran olmadı açıkcası o zaman yaşamak istemiyor oluşumuz da günah olmamalı bence terazi burcu olduğum için hep güzel olmayı isteyen biriydim ama hayat bunda da bana cömert davranmamış inanın ne yapsam bilmiyorum mutsuzum ölmeyi istemek günah olmamalı bence sizce?
Dünya ya gelirken sizce soruldu mu bize bu yükün altına girmek istiyor musun diye bana soran olmadı açıkcası o zaman yaşamak istemiyor oluşumuz da günah olmamalı bence terazi burcu olduğum için hep güzel olmayı isteyen biriydim ama hayat bunda da bana cömert davranmamış inanın ne yapsam bilmiyorum mutsuzum ölmeyi istemek günah olmamalı bence sizce?