Kendimden 28 yaş biriyle görüşmem ve anormal olan aşk hikayelerim…

Bende babamdan sevgi ilgi görmedim ama benim görüştüğüm kişi en fazla 7-8 yaş büyüktü benden daha ilerisine bakmadım hatta reddettiklerim oldu bu bahane değil şuan yasitim biriyle evliyim. Eşim aile sevgisi bile görmemiş benden beter durumda duygusal olarak yani sorun şu eşimde bende kendimizden 20-25 yaş büyük insanlarla evlenebilir dik ama birbirimizden medet umuyoruz. Sen olgun seviyorsun bunu kabullen.

Benim geçmiş üç ilişkim de 48 benden 20 kusur yaş büyüktü... Sonra 50 benden 19 yaş büyüktü ve 45 benden 10 yaş büyüktü böyle ilişkiler yaşadım. Hepsi olgun ve iyi kişiliklerdi. Şimdi ise son 8-9 aydır 50 yaşinda bir adamdan etkileniyorum sorunlu bir ilişki idi bitti.. öncesinde de 41 aydır aşk acısı ceken bir kadın olarak bu ilişki beni daha da aşağı çekti.. sonuç ise evet bende olgun erkeklerden hoşlanıyorum galiba çünkü şuan 36 yaşındayım

Arkadaşlar evli olduğunu bilmiyordum,ben sıkıştırınca da evli olduğunu öğrendim ve sonrasında tabi ki devam etmedim.Mesajlarda cümleyi yanlış kurduğum yerler olmuş öyle anlaşılmış.

eski eşimden kuruş almadım,5 kuruş parası yoktu.konu paraysa elimi sallasam ellisi
Doktora gittiniz baba sevgisi eksikliğinden dedi sonra....Ah tamam nedeni buymuş rahatladım akmaya devam oleyyyyy mi dediniz? Bu kadar mı? Bundan kurtulmak normal ilişki, normal davranış için ne yaptınız? Tedaviyi yarıda bıraktınız çünkü bu bahaneyle sığınıp bu ilişkiler yaşamak sizin kişiliğiniz, travmaniz değil Gerçekten rahatsız olsanız,doktor doktor gezer tedavi olurdunuz...... Kendinizi kandırmayı,bahaneyi bırakın.

Hayır,51 yaşındaki adamdan nasıl bir beklentiniz var,onu anlamıyorum.Doblosu da var mi dayinin?

Öncelerde bende öyleydim sonra yas illerledikce icimde cok sey kaldigini fark ettim ve esimle kafa dengemiz neredeyse hic uyusmuyor

E tamam farkındasın da madem ne güzel bundan sonra yaşıtın insanlarla görüşürsün olur biter.

Son düzenleme:
Olgun seviyorsunuz demek ki, psikolog ne dedi ben onu merak ediyorum

Kendini sevmen, duygusal olarak kendi kendine yetmen gerekli bence. Bunun için de terapi, kişisel gelişim kitapları vs faydalı olabilir

Niye saklanmasın ayol bahanelerin arkasına, kendine kedi minderi gibi pofuduk bir zemin bulmuş, mis. Ben yapmadım, miki yaptı diyor. Bazı erkekler bayılır böyle “ama ben masum bir kediciğim aslında, babam bana vuymasa hiç kötü kız olmazdım” tavırlı kadınlara.

Ben de baba sevgisi eksikliği yaşadım ama olgunlardan hoşlanmıyorum midem kaldırmaz yani bu bana bahane gibi geliyor birde adam evliymiş onun gözünde şeysin sen yani şey anladın işte...

Sizde ki baba sevgisizliği ciddi tramvaya yol açmış o duygusal boşluğunuzu doldurmaya çalışıyorsunuz iyi bir tedavi sonucu kendinizi toparlarsınız

Sen onlara baba eksikliği yüzünden baktığını sanıyorsun ama onlar seninle sadece genç olduğun için ilgileniyor tam andropoz dönemindeki adamlara ilgi duyuyosun o dönemdeki erkekler arayış içinde oluyolar duygularınla oynarlar yapma genç erkekle dene bikere özellikle de cinsel olarak farkı gördüğünde kimi tercih edeceğini zaten görürsün

Utanmadan birde evli yaziyorsunuz. Pisikologada gitseniz care olmaz. Sizin ardamariniz catlamis. Ay zaten ne sacma seysiniz ya insan babasi yasindaki adamlardan nasil hoslanabilir üstelik utanmadan birde evli diyorsunuz. Hos o adamlarda da adamlik diye birsey yokmus.

23 yaşında kocaman kadınsınız öyle seviyorsanız öyle devam edin. Yalnızca kendinize yazık ediyorsunuz aslında. Ama size öyle gelmiyorsa herkes memnun derdik. Ancak sizi rahatsız eden bişeyler var.
Belki de yaşlı olursa beni çok sever kıymetimi bilir gibi bir bilinçaltı ve savunma mekanizmasıdır. Kesinlikle iyi bir psikolog ile görüşmeli geriye attığınız ne varsa gün yüzüne çıkarmalı ve zincirlerinizden kurtulmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…