Evet o günden beri başına kakıyorum ara sıra ve işler epey ciddiye bindiSizi hatırladım, bu o adam mı, Ekim 2021 de konu açtığınız hani?
Bi atasözü var, tam söylemiyim çok ayıp, turşuyu yemese de koklar o, yine de dikkat edin.Evet o günden beri başına kakıyorum ara sıra ve işler epey ciddiye bindi
Psikoloğunuzu değiştirin. Geçmişinizi kabullenseniz belki babanız yaşındakilerden koparsınız.Gittim psikologa zaten o söyledi baba sevgisi eksikliğinden dolayı diye.
Benim gördüğüm kadarı ile baba görmemiş insanlar ilişkilerinde baba figürü arıyor
Benim geçmiş üç ilişkim de 48 benden 20 kusur yaş büyüktü... Sonra 50 benden 19 yaş büyüktü ve 45 benden 10 yaş büyüktü böyle ilişkiler yaşadım. Hepsi olgun ve iyi kişiliklerdi. Şimdi ise son 8-9 aydır 50 yaşinda bir adamdan etkileniyorum sorunlu bir ilişki idi bitti.. öncesinde de 41 aydır aşk acısı ceken bir kadın olarak bu ilişki beni daha da aşağı çekti.. sonuç ise evet bende olgun erkeklerden hoşlanıyorum galiba çünkü şuan 36 yaşındayımBaba sevgisi eksikliği insanın hayatını mahvediyormuş gerçekten mahfoldum.
Berbat bir ilişkim vardı ve o defter tamamen kapandı.Zaten zor ayağa kalktım o ilişkimden sonra,zor toparlandım.Çivi çiviyi söker mantığı ile önce 55 yaşındaki bir adamdan etkilenip onla flört ettim sonrada 51 yaşındaki biriyle flört ettim.Bendeki sorun şu; yaşıtlarımdan asla hoşlanmıyorum hep olgun ve yaşlı adamlardan hoşlanıyorum.Bunun için psikiyatriste gittim fakat bir sonuç elde edemedim.Cafede oturduğumda bile olgun adamlar dikkatimi çekiyor genç,kaslı ve yakışıklı erkekler asla dikkatimi çekmiyor.Ben gerçekten ölene kadar bu tarz ilişkiler mi yaşayacağım hep bu tarz adamlardan mı hoşlanacağım… Bunun bir çaresi yok mu ? Çocukken baba sevgisi görmemiş insanlar var mı aranızda ? Şuan ne durumdasınız ? Gerçekten ben artık bu olgun tiplerden hoşlanmak istemiyorum.Keşke gençlere yönelebilsem
eski eşimden kuruş almadım,5 kuruş parası yoktu.konu paraysa elimi sallasam ellisibaba sevgisi eksikliği değil,eksikliği.
Doktora gittiniz baba sevgisi eksikliğinden dedi sonra....Ah tamam nedeni buymuş rahatladım akmaya devam oleyyyyy mi dediniz? Bu kadar mı? Bundan kurtulmak normal ilişki, normal davranış için ne yaptınız? Tedaviyi yarıda bıraktınız çünkü bu bahaneyle sığınıp bu ilişkiler yaşamak sizin kişiliğiniz, travmaniz değil Gerçekten rahatsız olsanız,doktor doktor gezer tedavi olurdunuz...... Kendinizi kandırmayı,bahaneyi bırakın.eski eşimden kuruş almadım,5 kuruş parası yoktu.konu paraysa elimi sallasam ellisi
Hayır,51 yaşındaki adamdan nasıl bir beklentiniz var,onu anlamıyorum.Doblosu da var mi dayininARKADAŞLAAAAARRRRR
KENDİNİZE GELİN
ADAMIN EVLİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİĞİM AN ZATEN ADAMI ENGELLEDİM.BUGÜN BUNU ÖĞRENİP YIKILDIĞIM İÇİN BURAYA ZATEN KONU AÇTIM.EVLİ ADAM BENLE NE YAPACAKTI SEVGİLİ Mİ OLACAKTI ? KENDİNE YATAK ARKADAŞI ARIYORDU BELLİ Kİ. DİĞER 55 YAŞINDAKİ BEKARIM DİYENİN BİLE EVLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN KESTİM KONUŞMAYI.BUNUN AĞZINDAN EVET EVLİYİM LAFI ÇIKTIĞI İÇİN KESİN VE NET EVLİ YAZDIM.DAHA NELER GÖRÜVEM YA METRESLİĞİMİZ YOKTU ŞİMDİ ODA OLDU
Baba sevgisi eksikliği insanın hayatını mahvediyormuş gerçekten mahfoldum.
Berbat bir ilişkim vardı ve o defter tamamen kapandı.Zaten zor ayağa kalktım o ilişkimden sonra,zor toparlandım.Çivi çiviyi söker mantığı ile önce 55 yaşındaki bir adamdan etkilenip onla flört ettim sonrada 51 yaşındaki biriyle flört ettim.Bendeki sorun şu; yaşıtlarımdan asla hoşlanmıyorum hep olgun ve yaşlı adamlardan hoşlanıyorum.Bunun için psikiyatriste gittim fakat bir sonuç elde edemedim.Cafede oturduğumda bile olgun adamlar dikkatimi çekiyor genç,kaslı ve yakışıklı erkekler asla dikkatimi çekmiyor.Ben gerçekten ölene kadar bu tarz ilişkiler mi yaşayacağım hep bu tarz adamlardan mı hoşlanacağım… Bunun bir çaresi yok mu ? Çocukken baba sevgisi görmemiş insanlar var mı aranızda ? Şuan ne durumdasınız ? Gerçekten ben artık bu olgun tiplerden hoşlanmak istemiyorum.Keşke gençlere yönelebilsem
Öncelerde bende öyleydim sonra yas illerledikce icimde cok sey kaldigini fark ettim ve esimle kafa dengemiz neredeyse hic uyusmuyorBaba sevgisi eksikliği insanın hayatını mahvediyormuş gerçekten mahfoldum.
E tamam farkındasın da madem ne güzel bundan sonra yaşıtın insanlarla görüşürsün olur biter.Bakın işte öyle olmuyor.Kendinizden yaşça büyük insanlarla ilişki olmuyor maalesef yani yürümüyor.Genç kendi yaşım gibi 23 yaşında birinden etkilensem o ilişkim yürür.Ama benim hiç bir ilişkim adamlar olgun olduğu için yürümüyor
Niye saklanmasın ayol bahanelerin arkasına, kendine kedi minderi gibi pofuduk bir zemin bulmuş, mis. Ben yapmadım, miki yaptı diyor. Bazı erkekler bayılır böyle “ama ben masum bir kediciğim aslında, babam bana vuymasa hiç kötü kız olmazdım” tavırlı kadınlara.20-21 yaşından sonra bir insan sergiledikleri davranışlara "ama ailemden şöyle sevgi görmedim böyle sevgi görmedim" diye bahane bulduğunda gerçekfen böyle ağızlarının ortasına ıslak tuvalet terliği ile vurmak istiyorum.
Böyle insan artık 20lerinde başına gelince artık yetiştiğin çevreden, aileden bağımsız doğruyu, yanlışı ayırt etmeye başlıyorsun. Empati yeteneğini güçlendiriyorsun dünyayı tanımaya çalışıyorsun, insanlar neler yapıyorlar nasıl yaşıyorlar buna göre kendini yetiştirmek gerekiyor. Ama sen kendini yetiştiremeyip, öyle çocukça bahanelerin arkasına saklanamazsın kusura bakma.
Kendi isteğinle, kendi aldığın kararlar bu noktaya geldiysen ve bu noktada mutlu değilsen, pişmansan otur yanlışlarını düşün, kendine çeki düzen ver.
Ben de baba sevgisi eksikliği yaşadım ama olgunlardan hoşlanmıyorum midem kaldırmaz yani bu bana bahane gibi geliyor birde adam evliymiş onun gözünde şeysin sen yani şey anladın işte...Baba sevgisi eksikliği insanın hayatını mahvediyormuş gerçekten mahfoldum.
Sizde ki baba sevgisizliği ciddi tramvaya yol açmış o duygusal boşluğunuzu doldurmaya çalışıyorsunuz iyi bir tedavi sonucu kendinizi toparlarsınızBaba sevgisi eksikliği insanın hayatını mahvediyormuş gerçekten mahfoldum.
Sen onlara baba eksikliği yüzünden baktığını sanıyorsun ama onlar seninle sadece genç olduğun için ilgileniyor tam andropoz dönemindeki adamlara ilgi duyuyosun o dönemdeki erkekler arayış içinde oluyolar duygularınla oynarlar yapma genç erkekle dene bikere özellikle de cinsel olarak farkı gördüğünde kimi tercih edeceğini zaten görürsünBaba sevgisi eksikliği insanın hayatını mahvediyormuş gerçekten mahfoldum.
Utanmadan birde evli yaziyorsunuz. Pisikologada gitseniz care olmaz. Sizin ardamariniz catlamis. Ay zaten ne sacma seysiniz ya insan babasi yasindaki adamlardan nasil hoslanabilir üstelik utanmadan birde evli diyorsunuz. Hos o adamlarda da adamlik diye birsey yokmus.23 yaşındayım evlendim boşandım ve o ilişkimide siteye yazmıştım zaten o 41 yaşındaydı.
Ondan ayrıldıktan sonra onu asla unutamadığım için çivi çiviyi söker mantığı ile olgun adamlarla flörtleştim bahsettiğim 55 yaşında olan bekardı,51 yaşında olan şuanki görüştüğüm evli.