Kendimden 28 yaş biriyle görüşmem ve anormal olan aşk hikayelerim…

Bir tane dede bulup onunla evlendi bir de. Dedenin performansından memnun kalmayıp ayrılmış. Ne bekliyordu acaba iki katı yaşı adamdan

Kızım ve babası arasında 26 yaş var sevgiler

Kimi genç sever , kimi yakışıklı , kimi keş , kimi esmer , kimi sarışın
Sen de olgun seviyorsun

Evli değilse , sen de evli değilsen
Alan razı veren razı ise
Kime ne ?

Bir tane dede bulup onunla evlendi bir de. Dedenin performansından memnun kalmayıp ayrılmış. Ne bekliyordu acaba iki katı yaşı adamdan
Bence cahillikten eşim benden dokuz yaş büyük bu bile çok geliyor bana . Konu sahibi nasıl kabullenip evlendi. Gençlik işte, şimdi de daha yaşı 23 kendini yaşlıdan hoşlanıyor sanıyor halbuki daha küçük bunun farkında olmalı önce

Bu arada şaka maka Türkiye'de babasıyla ailesiyle sorun yaşamayan kaç kişi var acaba? Sorumluluğunuzu alın. Hepimizin travmaları var. Psikoloji de öyle 2 kere 2 dört eder gibi bir bilim değil, bu baba sevgisi eksikliğinden tamam diye tanı koyulmaz.
Aslında sorun sizin yaşlılardan hoşlanmanızdan çok bu insanların sizden hoşlanması ve manipüle edilmeniz, yaşla olgunluğu bağdaştıracak yaştasınız, bu insanların doğal olarak çoğu evli olacak.
sakin olun evlilik, hemen flörtler insan biriyle bir şeyleri kurar, en azından 5-6 yaş büyük biriyle önce yakınlaşın, belki kestirip atmasanız bu sığınma, güven duyma ihtiyacınızın yaşlılarla olan bağı kırılır. Eğer fetişize ediyorsanız da yine bekleyin ve psikoloğa devam edin. Yani seksüel şeyler her zaman kontrol edilemez ama iyi gözlemleyin, araştırın, zaman geçsin, mantıklı davranın.

Yalnız evlilerle de birlikte oluyor. Bu cahillik değil

seyirci sinirlenmiş. oysa ki oluyormuş bu durumlar
normalmiş. burda gördük

Ben 27, mustakbel es adayım 43 yasında baba sevgisi anlamında ve maddi olarak da çok şükür bir problemim yok. 3 yıldır bir problem de yaşamadık ama yorumlar beni biraz incitti

Baba eksikliği + eski eş sizde olgun erkek sendromu yaratmış ama evli biriyle nasıl görüşürsünüz aklım almıyor. Ayrılın ve tedavi olun.

Ben 27, mustakbel es adayım 43 yasında baba sevgisi anlamında ve maddi olarak da çok şükür bir problemim yok. 3 yıldır bir problem de yaşamadık ama yorumlar beni biraz incitti
Sizi hatırladım, bu o adam mı, Ekim 2021 de konu açtığınız hani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…