Kendimden 28 yaş biriyle görüşmem ve anormal olan aşk hikayelerim…

Konu sahibi kızıp gitmiş ama ben yinede yazayım eksik kalmayayım :)
Baba sevgisi görmemeniz değil bence sebep.
Psikiyatrinizi değiştirin önce.
Daha sonra da , daha yaşınız 23 ne bu koştur koştur sevgili bulma acelesi?
Durun yerinizde biraz hayatı biraz bırakın. İlla biri olmak zorunda mı ?
Yaşınız daha öyle küçük ki baba sevgisi yüzünden böyleyim demeniz bu teşhisi koymanız için bile erken.
Ayrıca gerçekten yakışıklı genç erkekler varken 50 liklerin nesi güzel adamların dişi bile yok. Ve internette neden buluyorsunuz. Bir arayıştasiniz ki bu insanlar karşınıza çıkıyor. Önce Instagram'dan yaşlı bulmayı bırakın. İyileşmek istemiyorsunuz ben buyum diyorsunuz devam ediyorsunuz.
Ve bende baba sevgisi görmedim ama genç erkekler çok çok hoş lar. Sorun sizde

Bir tane dede bulup onunla evlendi bir de. Dedenin performansından memnun kalmayıp ayrılmış. Ne bekliyordu acaba iki katı yaşı adamdan 🥴

Baba sevgisi eksikliği insanın hayatını mahvediyormuş gerçekten mahfoldum.
Berbat bir ilişkim vardı ve o defter tamamen kapandı.Zaten zor ayağa kalktım o ilişkimden sonra,zor toparlandım.Çivi çiviyi söker mantığı ile önce 55 yaşındaki bir adamdan etkilenip onla flört ettim sonrada 51 yaşındaki biriyle flört ettim.Bendeki sorun şu; yaşıtlarımdan asla hoşlanmıyorum hep olgun ve yaşlı adamlardan hoşlanıyorum.Bunun için psikiyatriste gittim fakat bir sonuç elde edemedim.Cafede oturduğumda bile olgun adamlar dikkatimi çekiyor genç,kaslı ve yakışıklı erkekler asla dikkatimi çekmiyor.Ben gerçekten ölene kadar bu tarz ilişkiler mi yaşayacağım hep bu tarz adamlardan mı hoşlanacağım… Bunun bir çaresi yok mu ? Çocukken baba sevgisi görmemiş insanlar var mı aranızda ? Şuan ne durumdasınız ? Gerçekten ben artık bu olgun tiplerden hoşlanmak istemiyorum.Keşke gençlere yönelebilsem
Kızım ve babası arasında 26 yaş var sevgiler

Kimi genç sever , kimi yakışıklı , kimi keş , kimi esmer , kimi sarışın
Sen de olgun seviyorsun

Evli değilse , sen de evli değilsen
Alan razı veren razı ise
Kime ne ?

Bir tane dede bulup onunla evlendi bir de. Dedenin performansından memnun kalmayıp ayrılmış. Ne bekliyordu acaba iki katı yaşı adamdan 🥴
Bence cahillikten eşim benden dokuz yaş büyük bu bile çok geliyor bana . Konu sahibi nasıl kabullenip evlendi. Gençlik işte, şimdi de daha yaşı 23 kendini yaşlıdan hoşlanıyor sanıyor halbuki daha küçük bunun farkında olmalı önce

Bu arada şaka maka Türkiye'de babasıyla ailesiyle sorun yaşamayan kaç kişi var acaba? Sorumluluğunuzu alın. Hepimizin travmaları var. Psikoloji de öyle 2 kere 2 dört eder gibi bir bilim değil, bu baba sevgisi eksikliğinden tamam diye tanı koyulmaz.
Aslında sorun sizin yaşlılardan hoşlanmanızdan çok bu insanların sizden hoşlanması ve manipüle edilmeniz, yaşla olgunluğu bağdaştıracak yaştasınız, bu insanların doğal olarak çoğu evli olacak.
sakin olun evlilik, hemen flörtler insan biriyle bir şeyleri kurar, en azından 5-6 yaş büyük biriyle önce yakınlaşın, belki kestirip atmasanız bu sığınma, güven duyma ihtiyacınızın yaşlılarla olan bağı kırılır. Eğer fetişize ediyorsanız da yine bekleyin ve psikoloğa devam edin. Yani seksüel şeyler her zaman kontrol edilemez ama iyi gözlemleyin, araştırın, zaman geçsin, mantıklı davranın.

Bence cahillikten eşim benden dokuz yaş büyük bu bile çok geliyor bana . Konu sahibi nasıl kabullenip evlendi. Gençlik işte, şimdi de daha yaşı 23 kendini yaşlıdan hoşlanıyor sanıyor halbuki daha küçük bunun farkında olmalı önce
Yalnız evlilerle de birlikte oluyor. Bu cahillik değil

seyirci sinirlenmiş. oysa ki oluyormuş bu durumlar
normalmiş. burda gördük 😳
8C42B734-0E82-49E3-BECE-677185785A08.jpeg

Ben 27, mustakbel es adayım 43 yasında baba sevgisi anlamında ve maddi olarak da çok şükür bir problemim yok. 3 yıldır bir problem de yaşamadık ama yorumlar beni biraz incitti ☹️

23 yaşındayım evlendim boşandım ve o ilişkimide siteye yazmıştım zaten o 41 yaşındaydı.
Ondan ayrıldıktan sonra onu asla unutamadığım için çivi çiviyi söker mantığı ile olgun adamlarla flörtleştim bahsettiğim 55 yaşında olan bekardı,51 yaşında olan şuanki görüştüğüm evli.
Baba eksikliği + eski eş sizde olgun erkek sendromu yaratmış ama evli biriyle nasıl görüşürsünüz aklım almıyor. Ayrılın ve tedavi olun.

Ben 27, mustakbel es adayım 43 yasında baba sevgisi anlamında ve maddi olarak da çok şükür bir problemim yok. 3 yıldır bir problem de yaşamadık ama yorumlar beni biraz incitti ☹️
Sizi hatırladım, bu o adam mı, Ekim 2021 de konu açtığınız hani?

X