Kendimden 28 yaş biriyle görüşmem ve anormal olan aşk hikayelerim…

Şuan görüştüğünüz kişinim yaşı felan beni enterese etmiyor ancak evli. Bakınız adam evli. EVLİ. anneniz yaşında bi kadına haksızlık yapıyor bu adam ve sizde ortak oluyorsunuz. Bu haksızlık gün gelir size de yapılır ister ilahi adalet diyin ister karma ama gün gelir ortak olduğunuz kötülükler sizi bulur. Sizi suçlamıyorum yanlış anlamayın adam rezil biri zaten ama siz bu rezilliğe ortak olmayın. Sizin psikolojik sorunlarınızın olmasındam faydalanıyor bu adamlar. Sizi sevmiyorlar. Aşk diye size yönelttikleri şey gençlik hissi. Tazecik, genceciksiniz illa ki bir erkek mi olmalı hayatınızda?

Baba sevgisi eksikliği insanın hayatını mahvediyormuş gerçekten mahfoldum.
Berbat bir ilişkim vardı ve o defter tamamen kapandı.Zaten zor ayağa kalktım o ilişkimden sonra,zor toparlandım.Çivi çiviyi söker mantığı ile önce 55 yaşındaki bir adamdan etkilenip onla flört ettim sonrada 51 yaşındaki biriyle flört ettim.Bendeki sorun şu; yaşıtlarımdan asla hoşlanmıyorum hep olgun ve yaşlı adamlardan hoşlanıyorum.Bunun için psikiyatriste gittim fakat bir sonuç elde edemedim.Cafede oturduğumda bile olgun adamlar dikkatimi çekiyor genç,kaslı ve yakışıklı erkekler asla dikkatimi çekmiyor.Ben gerçekten ölene kadar bu tarz ilişkiler mi yaşayacağım hep bu tarz adamlardan mı hoşlanacağım… Bunun bir çaresi yok mu ? Çocukken baba sevgisi görmemiş insanlar var mı aranızda ? Şuan ne durumdasınız ? Gerçekten ben artık bu olgun tiplerden hoşlanmak istemiyorum.Keşke gençlere yönelebilsem
Baba sevgisi görmediğim için böyle diye düşünüp bunun arkasına saklanmayın bence psikolojik destek almaya devam edin çünkü bu durumdan sikayetcisiniz.
Ben de bir zerre olsun baba sevgisi görmedim ama eşimle aramda beş yaş var. Yaşlı adamlara hiç o gözle bakmadım benim için yaşlı amcalar onlar sadece.

Berbat bir ilişkim vardı ve o defter tamamen kapandı.Zaten zor ayağa kalktım o ilişkimden sonra,zor toparlandım.Çivi çiviyi söker mantığı ile önce 55 yaşındaki bir adamdan etkilenip onla flört ettim sonrada 51 yaşındaki biriyle flört ettim.Bendeki sorun şu; yaşıtlarımdan asla hoşlanmıyorum hep olgun ve yaşlı adamlardan hoşlanıyorum.Bunun için psikiyatriste gittim fakat bir sonuç elde edemedim.Cafede oturduğumda bile olgun adamlar dikkatimi çekiyor genç,kaslı ve yakışıklı erkekler asla dikkatimi çekmiyor.Ben gerçekten ölene kadar bu tarz ilişkiler mi yaşayacağım hep bu tarz adamlardan mı hoşlanacağım… Bunun bir çaresi yok mu ? Çocukken baba sevgisi görmemiş insanlar var mı aranızda ? Şuan ne durumdasınız ? Gerçekten ben artık bu olgun tiplerden hoşlanmak istemiyorum.Keşke gençlere yönelebilsem
bu saçmalığı kim uydurdu acaba baba sevgisinden uzak insanlar olgun erkek sever vs. ne mantıkla yani anlamak zor,psikolojik olarak korunmak,sahiplenilmek,kabul görmek eksikliğini baba figürüylemi dolduruyormuş bu tip insanlar anlamak zor çünki sevgilinizle farklı boyutta fiziksel ve ruhsal paylaşımlarda yaşıyorsunuz,bu sadece olgun,oturaklı,ne istediğini bilen insanlardan hoşlandığınızı gösteriyor,size göre yaşıtlarınız istikrarsız,olgun olmayan sizin aradığınız ciddiyetten uzak insanlar,eğer aradığınız özellikte bir yaşıtınızı bulursanız bu sorunu çözersiniz ki bence yaş sadece bir rakamdır...

Hoşgeldin mermad ne kadar saydırsan da kopamıyosun bu siteden 🙃

Ne konuşuyosun o yaşta heriflerle çok merak ediyorum. o herifler benim de babam yaşında. Düşünüyorum da o yaşta adamlarla ne konuşabilirsin ki? Ne aynı şeye güleriz ne şeyi izleriz ne aynı şeyi dinleriz. Mesela adamlara sosyal medyada trend olan bir muhabbetten bahsetsen aval aval bakarlar suratına. Bu adamlarla sen ne muhabbeti yapıyosun?
İnsanin midesi bulanır. Paylaşımı geçtim.

23 yaşındayım evlendim boşandım ve o ilişkimide siteye yazmıştım zaten o 41 yaşındaydı.
Ondan ayrıldıktan sonra onu asla unutamadığım için çivi çiviyi söker mantığı ile olgun adamlarla flörtleştim bahsettiğim 55 yaşında olan bekardı,51 yaşında olan şuanki görüştüğüm evli.
Sizinki baba sevgisinden ziyade dede sevgisi eksikliğine benziyor

Konu sahibi, babasiz buyumeniz bahane. Birde suan ki kisi evliymis.
Ne mide var arkadas ya. Kusasim geliyor okudukca

Ben zaten bu baba özlemini seks yaptığı birinden nasıl alıyor anlamadım
evet bu çelişki bana da tuhaf geliyor. eksik kalan baba sevgisini almanın yolu baba yaşındaki adamla seks olmamalı...birlikte parktaki güvercinlere yem atmak, kahvehanede batak oynamak, tv karşısında uyuyakalmak filan dese anlıcam

O yaşlı adamlar da ne hava ile geziyorlardir şimdi." Bak 23 Luk çıtır bana bakiyo. Bende hala is var "deyip ego kasiyorlardir 😒🙄 bence daha iyi bir psikiyatrist bulup yine gidin. Adamlar olgun değil size göre yaşlılar.

Olgunluğun yaşla alakası yok, kişilik ile alakası var. Kendinden 20 yaş genç bir kadınla birlikte olan bir erkek asla olgun değildir, tam tersi. Olgun, aklı başında, ahlak sahibi bir adamın, kızı olabilecek yaşta bir kadınla ne işi olabilir? Bakın benim de yaşça kendimden büyük erkeklerle çıktığım oldu. Sonunda akranın sayılacak ve kendimden 3 yaş küçük bir erkekle evlendim; hepsinden olgun bir kişiliği var ve çok iyi bir uyum içindeyiz. Anladım ki olgunluk yaşta değil başta.
Konusahibi siz lütfen terapiye devam edin. Sonunda siz de yanlışınızı anlayacaksınız ve doğru yolu bulacaksınız ama bu ne kadar erken olursa o kadar iyi, zararın neresinden dönerseniz kardır, gençliğinizi ve geri gelmeyecek yıllarınızı daha fazla heba etmeyin.

Dayılarla beraber olan 20lik kızlarda bi değişik ego durumu var. Bi tanesi de anasının kuaför dükkanında ağda yapıyomuş da çok fena kukular görmüş, herkesin kokusu kapkara sarkık benimki pammık gibi yihuu diye dolanıyodu bi ara.

Kusma emojisi talep ediyorumm🤮🤮

Zaten KK'ya baksan kendisini sevmeyen, okuz kocasi olanin hepsi 'narsist', hayatini yoluna koyamayan, metres olanlarinin hepsinin 'baba sorunlari' var, iradesine sahip cikamayip bitcoinde/borsada kaldiracli islem yapan kocalar 'bagimli', her seye psikolojik bir bahanemiz var cok sukur. Aman kendilerine ya da kocis(!)lerine olumsuz bir laf gelmesin, kimse de yaptiklarinin sorumlulugunu almasin.

Mental saglik farkindaligi boyle bir sey degil ve surekli gerekli gereksiz kullanilarak kavramlarin ici bosaltiliyor. Kendi yaptiklarinin sorumlulugunu alan iki kisi falan kaldik herhalde.

Babamla anlasamam pek sevgide gormedim kendisiyle pek bağim yok ama babam yasındaki adamlardan asla hoslanmam aksine gençlerden hoslaniyorum benden kücük kocamda benden küçük zaten bu baba sevgisi olayını herseye bağlamalarına ayrı ayar oluyorum ee bende gormedim napalım ölelim mi

Basliga bakarak cevap veriyorum, hic ic acici diil.
Ben gencleri cok severim sahsen; cocuksu, duygusal, kucuk seylerle mutlu olabiliyorlar. Kocaman adami napim.
36 yasindayim, 3-5 en fazla 6 yas kucuk birini severim. Hepsi bu🤭

Siz kendinizi böyle şartlandırmışsınız. Özgüven eksikliğiniz mi var? Her babası olmayan yaşlı adamlarla görüşmüyor.
Ayrıca şimdi okudum adam evliymiş. Ne kadar çirkin bir durum. Kendinize nasıl yakıştırırsınız bunu?? Bir şeylerin arkasına sığınmayın. Başka psikatriste gidin.
Herkesin de muhteşem babaları yok yani. Gidip evli adamalarla görüşmedik🤦🏻‍♀️

Türkiye’de babasıyla sorun yaşayan kesim %80 zaten bence bunun altına sığınmayı genel olarak bahane ediyoruz çoğumuz.
Kendinden büyük biriyle gayet olabilirsin iki taraf bekarsa zaten bunun bir kuralı yoktur ancak zaman geçtikten sonra pişman olma ihtimalin yüksek olabilir.. benim aramda 7 yaş var yakın arkadaşımın eşiyle arasında 11 yaş var bizim için hiçbir şey fark etmedi hatta büyük olması çok büyük bir avantaja dönüştü ama şimdi 28 yaş çok fazla bir yaş evet birlikte olursunuz ama bir dönem sonra artık sıkılma başlayabilir karşı taraf daha çabuk yıpranır siz genç olursunuz insanız kanımız kaynar bu kadar büyük yaş farklarında yanlışların olma ihtimali de çok yüksek olur

Yaş farkı şöyledir böyledir vs. diye girmeyeceğim konuya. Her insanın, her ilişkinin dinamiği, tercihleri farklıdır. Sadece ve sadece umarım sizin sebebini “baba sevgisi eksikliği” olarak nitelendirdiğiniz bu tarz ilişkileri kendine gönül eğlencesi arayan evli barklı kart zamparalar kendi çıkarları için kullanmazlar. Bu sefer daha beter suistimal edilirsiniz. Burada bir sürü konular açılıyor akşamları telefonda saatlerce konuşan, tatillere giden adamlar evli çıkıyor öyle ustaca kandırıyorlar ki.
Ve tabi ki hepsi öyle değildir ama eskiden bir motosiklet grubuna üyeydim. Bazı 40-55 yaş grubu üyeler de vardı. Birinin torunları bile vardı ama kulüp buluşmalarına arkasında hep 18’lik kızlarla gelirdi. Her etkinlikle gelen kız farklı olurdu. Bir gün bir restorana geçtiğimizde ben onların masasına yakındım o kızlardan biri tuvalete gitti, muhabbet direkt kıza döndü, kalçası şöyleydi böyleydi gece daha iyi görürsün artık bilmem ne diye inanın ki midem bulandı. Sırf bunlar yüzünden çıktım o gruptan.
Allah böylelerine denk getirmesin sizi.

Ben hayatımda babamı görmedim bile ama olgun erkeklerden hiç hoşlanmıyorum. Başka bir nedeni de olabilir yaşlılara istek duymanın psikolojide bir adı var araştırabilirsiniz

Konu sahibi kızıp gitmiş ama ben yinede yazayım eksik kalmayayım :)
Baba sevgisi görmemeniz değil bence sebep.
Psikiyatrinizi değiştirin önce.
Daha sonra da , daha yaşınız 23 ne bu koştur koştur sevgili bulma acelesi?
Durun yerinizde biraz hayatı biraz bırakın. İlla biri olmak zorunda mı ?
Yaşınız daha öyle küçük ki baba sevgisi yüzünden böyleyim demeniz bu teşhisi koymanız için bile erken.
Ayrıca gerçekten yakışıklı genç erkekler varken 50 liklerin nesi güzel adamların dişi bile yok. Ve internette neden buluyorsunuz. Bir arayıştasiniz ki bu insanlar karşınıza çıkıyor. Önce Instagram'dan yaşlı bulmayı bırakın. İyileşmek istemiyorsunuz ben buyum diyorsunuz devam ediyorsunuz.
Ve bende baba sevgisi görmedim ama genç erkekler çok çok hoş lar. Sorun sizde

X