Kendimden 28 yaş biriyle görüşmem ve anormal olan aşk hikayelerim…

Çok şükür biri düzgün ve bana samimi şekilde yorum yaptı dalga geçmeden yaptığımın yanlış olduğunun zaten farkındayım ben bu durumun içinden çıkmak istiyorum zaten.ama o kadar çok denedim ki yaşıtlarımla olmayı bir gram mı dikkatimi çekmez sıfırım kendi yaşıtımda erkek olarak arkadaşlarım var çok da seviyorum ama asla aşk anlamıyla bakamıyorum ama o yaşlı ve olgun adamlardan kendimi alamıyorum ya bir mekanda kaslı ve yakışıklı değilde nasıl yaşlı olan dikkatimi çekebilir anlamış değilim bakın ayrıca yaşlı ama kaliteli tiplerden bahsediyorum köyde kahvede duran yaşlı dayılardan değil. tabi ki kendilerince auraları falan var ama o aura bile olsa yanlış bişey yaptığım.50 yaşında adamla ne olabilir kalmış 10-15 senesi bunun farkındayım mesela eski eşim sıfırdık hem cinsel anlamda hem normal anlamda ama çok aşıktım sonra tabi o defter tamamen kapandı ama atlatmam bile çok zor oldu
Durumunuz baba eksikliği değil gerontofili bence. Gerçekten bir doktora gitmiş olsanız bu ayrımı öğrenirdiniz o yüzden bir doktora gittiğinize inanamadım. Gerçek bir yardım alın bunun tedavisi var, buralarda vakit öldürüyorsunuz sadece

Hayatta pek çok kimse bir zamanında zorluk yaşıyor, sevgisizlikle karşılaşıyor. Bu Durumu bahane olarak kendinize sunmak yerine sorumluluğunuz alıp sağlıklı ilişkiler yaşamak için yönlendirin kendinize.

Kendinden 10 yaş büyük olsa falan ok da.
20 li yaşlarda kızın 50 küsur yaşında heriflerle ne işi var çok ilginç.
Baba sevgisi gormemenize baglamissiniz da bence pıskolojık sorunlarıniz var.
Yaş farkı önemli ilişkilerde.
Fiziksel duygusal tatminsizlik olur ya ne bilim.
Normal değil.
Ben bu tarz ilişkilerde mutlu olabileceğine inanmıyorum kadının.
En fazla 15 yanl o bile çok da neyse

Hoşgeldin mermad ne kadar saydırsan da kopamıyosun bu siteden 🙃

Ne konuşuyosun o yaşta heriflerle çok merak ediyorum. o herifler benim de babam yaşında. Düşünüyorum da o yaşta adamlarla ne konuşabilirsin ki? Ne aynı şeye güleriz ne şeyi izleriz ne aynı şeyi dinleriz. Mesela adamlara sosyal medyada trend olan bir muhabbetten bahsetsen aval aval bakarlar suratına. Bu adamlarla sen ne muhabbeti yapıyosun?
Ne muhabbeti yapacak? Andropozu ağır geçen bu yaşlı tekeler salt cinsellik peşinde.

Baba sevgisi eksikliği insanın hayatını mahvediyormuş gerçekten mahfoldum.
Berbat bir ilişkim vardı ve o defter tamamen kapandı.Zaten zor ayağa kalktım o ilişkimden sonra,zor toparlandım.Çivi çiviyi söker mantığı ile önce 55 yaşındaki bir adamdan etkilenip onla flört ettim sonrada 51 yaşındaki biriyle flört ettim.Bendeki sorun şu; yaşıtlarımdan asla hoşlanmıyorum hep olgun ve yaşlı adamlardan hoşlanıyorum.Bunun için psikiyatriste gittim fakat bir sonuç elde edemedim.Cafede oturduğumda bile olgun adamlar dikkatimi çekiyor genç,kaslı ve yakışıklı erkekler asla dikkatimi çekmiyor.Ben gerçekten ölene kadar bu tarz ilişkiler mi yaşayacağım hep bu tarz adamlardan mı hoşlanacağım… Bunun bir çaresi yok mu ? Çocukken baba sevgisi görmemiş insanlar var mı aranızda ? Şuan ne durumdasınız ? Gerçekten ben artık bu olgun tiplerden hoşlanmak istemiyorum.Keşke gençlere yönelebilsem
55 mi? Kızım napıyon sen ya? Takıl bırak yapsan neyse de sen gidip evleniyon bi de bunlarla, yapma evladım yapma yavrucum genç yaşında kocanın altını mı bezlicen sonda mı takcan yapma çocuğum. 40lık adam sekiz saniyede pert oluyordu, 55 liği düşünemiyorum şuvan.

Berbat bir ilişkim vardı ve o defter tamamen kapandı.Zaten zor ayağa kalktım o ilişkimden sonra,zor toparlandım.Çivi çiviyi söker mantığı ile önce 55 yaşındaki bir adamdan etkilenip onla flört ettim sonrada 51 yaşındaki biriyle flört ettim.Bendeki sorun şu; yaşıtlarımdan asla hoşlanmıyorum hep olgun ve yaşlı adamlardan hoşlanıyorum.Bunun için psikiyatriste gittim fakat bir sonuç elde edemedim.Cafede oturduğumda bile olgun adamlar dikkatimi çekiyor genç,kaslı ve yakışıklı erkekler asla dikkatimi çekmiyor.Ben gerçekten ölene kadar bu tarz ilişkiler mi yaşayacağım hep bu tarz adamlardan mı hoşlanacağım… Bunun bir çaresi yok mu ? Çocukken baba sevgisi görmemiş insanlar var mı aranızda ? Şuan ne durumdasınız ? Gerçekten ben artık bu olgun tiplerden hoşlanmak istemiyorum.Keşke gençlere yönelebilsem
Yaşlı bakıcısı mı olsan acaba ne bilim en azından görürsün ne zor olduğunu

Eşim le 8 yaş aramızda gayet olgun birisi bunun yaşla alakası yok

23 yaşındayım evlendim boşandım ve o ilişkimide siteye yazmıştım zaten o 41 yaşındaydı.
Ondan ayrıldıktan sonra onu asla unutamadığım için çivi çiviyi söker mantığı ile olgun adamlarla flörtleştim bahsettiğim 55 yaşında olan bekardı,51 yaşında olan şuanki görüştüğüm evli.
Yazık ya insan kendine bunu nasıl yalikıştırır sen onun için taze et den başka bir şey değilsin

Metressin 😒

23 yaşındayım evlendim boşandım ve o ilişkimide siteye yazmıştım zaten o 41 yaşındaydı.
Ondan ayrıldıktan sonra onu asla unutamadığım için çivi çiviyi söker mantığı ile olgun adamlarla flörtleştim bahsettiğim 55 yaşında olan bekardı,51 yaşında olan şuanki görüştüğüm evli.
Sorun arada ki yaş farkı değil adamın evli olması.

Tabi o yaşta bekar adam da zor sen de haklısın ne diyelim. Kız bari zengin olsun ya kendini düşürdüğün hale değsin.

Bizim evdeki vazo, babamdan daha çok babalık yapmıştır bana ama gidip de baba yaşında insanlarla olmadim hiç. Bunun arkasina sığınma.

Milletin elinde oyuncak bebeğe dönmüşsün. Niyr yazık ediyorsun kendine?

Daha geçen gün seni andım. Su gibi bir kızdı, gitti bir morukla evlendi diye. Boşanmışsın hala ayni tas aynı hamamsın.
Ben zaten bu baba özlemini seks yaptığı birinden nasıl alıyor anlamadım

Herkesin normali ayni olmak zorunda mi?
Sizin normaliniz bu demek ki
25 yaşını geçtiyseniz, isterseniz 80 yaşındaki bir beyden hoşlanin beraber olun kime ne?
Çocuklardan hoşlanan yaşlilar gibj yaşlilardan hoşlanan gençler, çocuklar da psikolojik hastalik tanisina girer. Bu asla normal degil. Ne kizin duygusu, ne de yaşli birinin kizi yaşindaki birine sarkmasi. Boyle saçma şeyleri normalleştirmeyin.

Bakın işte öyle olmuyor.Kendinizden yaşça büyük insanlarla ilişki olmuyor maalesef yani yürümüyor.Genç kendi yaşım gibi 23 yaşında birinden etkilensem o ilişkim yürür.Ama benim hiç bir ilişkim adamlar olgun olduğu için yürümüyor
Bu sizin ilişkilerdeki kendi tarzınız olabilir..olgun,hayatı bitirmiş,durumu iyi.. v.s..ama bu insanlar inşaallah evli falan değillerdir,hem büyük günah hem bu insanlara kendinizi kullandirmiş olursunuz..ama 50li yaşlar size çok fazla,35-40lı yaşlarda olanlar olsun bari

Olgun falan değiller ya, gerçekten kişilik olarak olgun olsalar 23 yaşındaki senle takılmazlar. Adamların derdi başka neyin olgunluğu? Kendi kendini kandırıyorsun birde.
Kız derdi başka olsa ne olur, adam 3 dk bile dik duramıyor sjdjfjfjjf. Olsa olsa ego tatmini. Sağa sola hava atacak genç kadın aldım diye, kendisini boşayan eski eşe nispet yapacaktı.

Evli adamlarla birlikte olmanız ve metres hayatı yaşamanız bence daha büyük problem

Aaa cekil huzurumdan yazinca hatirladim seni, bir konunda da kizdigin herkese cekilebilirsin falan diyordun valide sultan hazretleri😂

Surekli bu siteye gelip cevaplardan mutsuz oluyorsan duymak istedigin bir sey var ama onu duyamiyorsun demek. Mesela bu konuda ne duymak istiyorsun? Herkes kendince yorum yazmis. Ben de internetten tanistigin 50 yas uzeri adamlarin edevlettindeb medeni haline bakmadan gorusmeye devam etme derim mesela. Cunku bizim ulkemizde o yaslarda insanlar genellikle evli cocuklu olur. Yas farkindan daha cok evli biriyle beraber olmak sorun benim gozumde.
Dayılarla beraber olan 20lik kızlarda bi değişik ego durumu var. Bi tanesi de anasının kuaför dükkanında ağda yapıyomuş da çok fena kukular görmüş, herkesin kokusu kapkara sarkık benimki pammık gibi yihuu diye dolanıyodu bi ara.

Yaşım 23,psikologa gittim baba sevgisi eksikliğimden dolayı böyle olduğumu söyledi zaten
Bunun başka başka boyutları da var da baba eksikliği diyorsun gidip adamla sevisiyorsun miden var mı senin? Öyle her baba eksikliği yaşayan gitsin evli yaşlı adamlarla sevissin ozaman. midesizlige buluncak kılıfta üstüne yok bazilarinin.

25 yaşındayım ben de baba sevgisi görmedim kalkıp da babam yaşındaki erkeklerle birlikte olmadım. Lütfen buna bir kılıf bulmayın. Bu şekilde tercih ediyorum deyin. Ne diyelim yani hiç hoş değil durumunuz ne konuşuyor olabilirsiniz ki veya nesinden hoşlanmış olabilirsiniz ki? Kıllı göbeğinden, yaşlı ellerinden mi? Sizin tercihiniz.

X