- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.861
normal olmayan bir şeyler sezdim. yanılmadım zaten. iyi bir terapist bulmanızı öneriyorum yineEski konularıma niye baktınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normal olmayan bir şeyler sezdim. yanılmadım zaten. iyi bir terapist bulmanızı öneriyorum yineEski konularıma niye baktınız
hahahah başka bi şey olabilir mi o sürede toplu iğneyle balonu patlatıp söndürmek bile daha uzun sürerHahahahahah ayyy kahkaha attim
hahahah başka bi şey olabilir mi o sürede toplu iğneyle balonu patlatıp söndürmek bile daha uzun sürer
Prezervatif takmaya vakit kalmıyor mu?Cocuk uyancak diye icime icime kahkaha atiyoeum hahshs ama lütfen 1 saniye degilmis. 1 dakikadan azmis. Balonu patlatmadan önce iğneyle azicik oksuyor demekki
Prezervatif takmaya vakit kalmıyor mu?
Eee farkındaymışsın işte. Burdakilerin sana söyleyecekleri 3 aşağı 5 yukarı bellidir. Tedavi ol diyecekler sen de ısrarla baba sevgisizliği diyeceksin(ki bir sürü babasız insan var bu bahane olamaz)Anormal bir durum olduğunun farkındaysam bence çok da yememişimdir kafayı
Vallahi konu sahibi baslatti. Bir paragraf yazı yaziyorum, bana diyoki adam 1 saniyrde bosalmiyodu ama 1 dakikadan daha azdi. Ben ne diyeyim simdiNillev Deenniizz dogadostupanda Allah aşkına nolur 36 yaşından sonra altıma işemek istemiyorum durun artık
Benimde işememe az kaldiNillev Deenniizz dogadostupanda Allah aşkına nolur 36 yaşından sonra altıma işemek istemiyorum durun artık
Ben konu sahibini anlayamadım ki bizden ne bekliyor. Doktor da çare bulamamış şimdi biz ne diyeceğiz ki?Vallahi konu sahibi baslatti. Bir paragraf yazı yaziyorum, bana diyoki adam 1 saniyrde bosalmiyodu ama 1 dakikadan daha azdi. Ben ne diyeyim simdi
soyunsan emeğine yazıkCocuk uyancak diye icime icime kahkaha atiyoeum hahshs ama lütfen 1 saniye degilmis. 1 dakikadan azmis. Balonu patlatmadan önce iğneyle azicik oksuyor demekki
soyunsan emeğine yazık
bu pahalılıkta prezevatife yazık ya huPrezervatif takmaya vakit kalmıyor mu?
Ben konu sahibini anlayamadım ki bizden ne bekliyor. Doktor da çare bulamamış şimdi biz ne diyeceğiz ki?
Ayrıca 1 dk uzandığına değmez bir kere
Eskiden mutluluk çubuğu falan vardı.Öyle bir önerimi istiyor?Sevgili panda bim poşeti ile masrafları azalttı.Ben konu sahibini anlayamadım ki bizden ne bekliyor. Doktor da çare bulamamış şimdi biz ne diyeceğiz ki?
Ayrıca 1 dk uzandığına değmez bir kere
bence ayıp olmasın diye öyle diyor amca sensörlü ellini uzatıyorsun perde. hüsranNe soyunmasi donunu sıyırsa o bile fazla olur
Bacagini açarken adamin bülbül ötüyormuşHahah uzanmayada gerek yok ayakustu iki surtmek yeter
bence ayıp olmasın diye öyle diyor amca sensörlü ellini uzatıyorsun perde. hüsran
Bacagini açarken adamin bülbül ötüyormuş
Ötüyormuş adam 1-0 önde oluyormuşAhshah ay karnim agridi valla gulmekten
Hahahah ötüyor mu can mi cekisiyor acaba