- 15 Şubat 2015
- 13.295
- 46.788
Tabi adam öndr olur, kadin hic bisey anlamiyor kiÖtüyormuş adam 1-0 önde oluyormuş
Bülbül dutu görmeden ötüyormuşBülbül dut yemiş bülbüle dönmüş siz halen ötüyor diyorsunuz.
Aşırı felsefi konulara değindik . Konu sahibi gelince şok geçirebilir.Bülbül dutu görmeden ötüyormuş
Konu sahibi bize kizdi gittiAşırı felsefi konulara değindik . Konu sahibi gelince şok geçirebilir.
Cidden ne yazdığını unutacak kadar durumun vahim mi senin yaSen önce okuma yazmayı öğren ayşe.
50 olanlarla sevgili bile olmadım diyorum ne anlıyorsun ya.
Düzelttim yazıyı sonradan yeterCidden ne yazdığını unutacak kadar durumun vahim mi senin ya( şunan çirkin uslupla yazdığını için sitem etmiyorum yanlış anlama senin için gerçekten üzüldüm.
Ahhh be daha 23 yaşındasın hayatını daha fazla mahvetmene izin verme, kendine engel olabilirsin, normal yaşıtların gibi olmaya çalış ortamını değiştir, güzel kalpli, iyi, doğru yolda olan kız arkadaşlar edin belki sana yardımcı olurlar.
kudra ya ne olduuu kudralobarCidden ne yazdığını unutacak kadar durumun vahim mi senin ya( şunan çirkin uslupla yazdığını için sitem etmiyorum yanlış anlama senin için gerçekten üzüldüm.
Ahhh be daha 23 yaşındasın hayatını daha fazla mahvetmene izin verme, kendine engel olabilirsin, normal yaşıtların gibi olmaya çalış ortamını değiştir, güzel kalpli, iyi, doğru yolda olan kız arkadaşlar edin belki sana yardımcı olurlar.
Kuzum yarın birgün Allah izin verirse Anne olacaksın, olmak isteyeceksin, bu yaşlı adamlarla düşüp kalkman şimdi tamam fantazi yada hastalık her neyse, ama gün geldiğinde bunu senin evladın duysa nasıl hissedersin? Bu durumu bile düşünmek belki seni doğru yola sürükler.Düzelttim yazıyı sonradan yeter
Kudraya ne olmuş??kudra ya ne olduuu kudralobar
Çok şükür biri düzgün ve bana samimi şekilde yorum yaptı dalga geçmeden yaptığımın yanlış olduğunun zaten farkındayım ben bu durumun içinden çıkmak istiyorum zaten.ama o kadar çok denedim ki yaşıtlarımla olmayı bir gram mı dikkatimi çekmez sıfırım kendi yaşıtımda erkek olarak arkadaşlarım var çok da seviyorum ama asla aşk anlamıyla bakamıyorum ama o yaşlı ve olgun adamlardan kendimi alamıyorum ya bir mekanda kaslı ve yakışıklı değilde nasıl yaşlı olan dikkatimi çekebilir anlamış değilim bakın ayrıca yaşlı ama kaliteli tiplerden bahsediyorum köyde kahvede duran yaşlı dayılardan değil. tabi ki kendilerince auraları falan var ama o aura bile olsa yanlış bişey yaptığım.50 yaşında adamla ne olabilir kalmış 10-15 senesi bunun farkındayım mesela eski eşim sıfırdık hem cinsel anlamda hem normal anlamda ama çok aşıktım sonra tabi o defter tamamen kapandı ama atlatmam bile çok zor olduKuzum yarın birgün Allah izin verirse Anne olacaksın, olmak isteyeceksin, bu yaşlı adamlarla düşüp kalkman şimdi tamam fantazi yada hastalık her neyse, ama gün geldiğinde bunu senin evladın duysa nasıl hissedersin? Bu durumu bile düşünmek belki seni doğru yola sürükler.
Sadece şu an kendine zarar vermiyorsun, direk geleceğini kötü etkileyecek hiç hoş olmayan bir hayat içindesin.
Hatta ben anne olabileceğimi bile düşünmüyorum.Bu gidişle bu seçimlerim yüzümden tekrar evlenme olayımın bile olacağını düşünmüyorum evlilik olsa bile benden yaşça büyük biriyle olmuyor yürümüyor herneyse içim çok dolu çokKuzum yarın birgün Allah izin verirse Anne olacaksın, olmak isteyeceksin, bu yaşlı adamlarla düşüp kalkman şimdi tamam fantazi yada hastalık her neyse, ama gün geldiğinde bunu senin evladın duysa nasıl hissedersin? Bu durumu bile düşünmek belki seni doğru yola sürükler.
Sadece şu an kendine zarar vermiyorsun, direk geleceğini kötü etkileyecek hiç hoş olmayan bir hayat içindesin.
İnsanın en büyük düşmanı kendisidir, sen kendi dostun olmayı seç, kendinle barış ve hayatını değiştirip emin adımlarla yürümeyi seç, o zaman bahar gelir yüreğine.Hatta ben anne olabileceğimi bile düşünmüyorum.Bu gidişle bu seçimlerim yüzümden tekrar evlenme olayımın bile olacağını düşünmüyorum evlilik olsa bile benden yaşça büyük biriyle olmuyor yürümüyor herneyse içim çok dolu çok
Midem bulanmıyor ve yemin ederim benim yaşımdaki erkekle öpüşsem sanırım midem bulanır.Hayatımda sadece lisede aşık olmuştum kendi yaşıtımda birine oda çocukluktu zaten.Gerisi hep benden onlarca yaş büyük insanlar oldu.Hatta bir tanesine 2 sene tutuldum evlilik bile oldu çocuğu vardı sonuç hüsran ayrılık oldu.Gezip tozarken insanlar garip bakıyor bunun farkındayım.Cilvelesirkenden kastınız nedir bilmiyorum ama bu kişiye göre değişir mesela evlendiğim kişi yatakta gelmesi saniyeleri buluyordu o konuda kötü.51-55 yaşında bahsettiğim insanlarla da sevgili değildim sadece flörttüm ileri boyutta bişey olmadı bilemem orasını.Ve ayrıca dediğim gibi arada dağlar kadar kuşak farkı var tabi ki tam olarak ayak uyduramıyolar.Ayrıca her zmaan sen napıyosun be kızım nasıl bir yoldasın diyip bu duruma hep el koyup vazgeçmek istiyorum ama yapamıyorum hatta kendi yaşıtım biriyle olmayı denedim ama asla olmadı asla
Sen önce soruyu oku geriden gelen beyin yapısına sahipsin o belli.Sen anladın ne demek istediğimi. Soruyu oku bakalım ne demişim.Hani soru işaretleri falan koymuşum ya,onları oku ve yine karşıma gel.Şimdi çekil huzurumdan.
Ya gerçekten babanız yaşındaki insanlarla nasıl ilişki yaşıyorsunuz? Tamam baba sevgisi görmemiş olabilirsiniz ama arkadaş insanın midesi almaz ya. Bir ayağı çukura doğru gitmeye başlamış artık aklınızı başınıza alsanız keşke.Baba sevgisi eksikliği insanın hayatını mahvediyormuş gerçekten mahfoldum.
Berbat bir ilişkim vardı ve o defter tamamen kapandı.Zaten zor ayağa kalktım o ilişkimden sonra,zor toparlandım.Çivi çiviyi söker mantığı ile önce 55 yaşındaki bir adamdan etkilenip onla flört ettim sonrada 51 yaşındaki biriyle flört ettim.Bendeki sorun şu; yaşıtlarımdan asla hoşlanmıyorum hep olgun ve yaşlı adamlardan hoşlanıyorum.Bunun için psikiyatriste gittim fakat bir sonuç elde edemedim.Cafede oturduğumda bile olgun adamlar dikkatimi çekiyor genç,kaslı ve yakışıklı erkekler asla dikkatimi çekmiyor.Ben gerçekten ölene kadar bu tarz ilişkiler mi yaşayacağım hep bu tarz adamlardan mı hoşlanacağım… Bunun bir çaresi yok mu ? Çocukken baba sevgisi görmemiş insanlar var mı aranızda ? Şuan ne durumdasınız ? Gerçekten ben artık bu olgun tiplerden hoşlanmak istemiyorum.Keşke gençlere yönelebilsem
Öncelikle bende babasız büyüdüm kendimden 1 yaş büyük eşim.23 yaşındayım evlendim boşandım ve o ilişkimide siteye yazmıştım zaten o 41 yaşındaydı.
Ondan ayrıldıktan sonra onu asla unutamadığım için çivi çiviyi söker mantığı ile olgun adamlarla flörtleştim bahsettiğim 55 yaşında olan bekardı,51 yaşında olan şuanki görüştüğüm evli.
Yani, çocuk yapmak istemiyorsan, bir çocuğun hayatını etkilemeyeceğin için kendi hayatınla ne yaparsan yap. Başkasını etkilemediği sürece, özgürsün. Böyle mutlu oluyorsan, sevgili ol, yaşa, o zaman vazgeçersin belki… bir arkadaşım da senin gibiydi, mafya ve olgun erkek aşkı vardı. Baya da kendinden büyük biriyle evlendi, alan memnun satan memnun. Ha mutlu değil orası ayrıBaba sevgisi eksikliği insanın hayatını mahvediyormuş gerçekten mahfoldum.
Berbat bir ilişkim vardı ve o defter tamamen kapandı.Zaten zor ayağa kalktım o ilişkimden sonra,zor toparlandım.Çivi çiviyi söker mantığı ile önce 55 yaşındaki bir adamdan etkilenip onla flört ettim sonrada 51 yaşındaki biriyle flört ettim.Bendeki sorun şu; yaşıtlarımdan asla hoşlanmıyorum hep olgun ve yaşlı adamlardan hoşlanıyorum.Bunun için psikiyatriste gittim fakat bir sonuç elde edemedim.Cafede oturduğumda bile olgun adamlar dikkatimi çekiyor genç,kaslı ve yakışıklı erkekler asla dikkatimi çekmiyor.Ben gerçekten ölene kadar bu tarz ilişkiler mi yaşayacağım hep bu tarz adamlardan mı hoşlanacağım… Bunun bir çaresi yok mu ? Çocukken baba sevgisi görmemiş insanlar var mı aranızda ? Şuan ne durumdasınız ? Gerçekten ben artık bu olgun tiplerden hoşlanmak istemiyorum.Keşke gençlere yönelebilsem