- 17 Ekim 2021
- 11.395
- 37.807
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
AminAllah şifa versin inşallah geldiği gibi gitsin bu hastalık
Amin , Allah razi olsun. Cok sagolunYa Kuddüs, Ya Selam, Ya Nur, Ya Halim, Ya Şafi
Bu esmaları kombin olarak okuyabilirsiniz. Bol bol inşirah süresi okuyun ve evde sesli olarak Bakara süresini dinleyin. Çok iyi gelecektir.
Allah acil şifalar versin inşallah.
Ya Şafi den sonra başa dönüp okuyabilirsin@eunja kombin olarak,yani,ikili ikili karisik mi
Cok cok sagol. İlgilendigin,yardimin icin. Allah razi olsunYa Şafi den sonra başa dönüp okuyabilirsin
Peşpeşe okunacak yani.
Ya da sadece Ya Şafi yi ayrı oku diğerlerini peşpeşe sırayla
Ya Muhyi esmasıyla da kombine yapabilirsin Ya Şafi Ya Muhyi
Diğerleride yazdıgım gibi
Anlam ve faziletlerini okuyarak şifa olacagına inanarak okumakta cok onemli. Baslangıcında Salavat okumanı ve duanı yapmanı oneririm.
Günlük olarak Salavat ve Kelime-i Tevhid de okumaya calısın. Sıkıntılar hastalıklar için şifadır.
Cok tesekkur ederim. Allah razi olsun. Amin. Duydum ama bu konularda duymamistim. Arastirayim cok sagolunGeçmiş olsun.Allah şifa versin.
Sarı kantoron çayını denediniz mi yada duydunuz mu? Bir araştırın isterseniz .Çevremden çok etkili olduğunu duydum
Cok geçmiş olsun. Benim rahmetli annennem bile kac yasinda hap tedavisi ile atlatti. Sizde atlatirsiniz Allah in izniyle endise etmeyin.Kızlar, piskolojik panik atak başlangıcı, rahatsızlığım var. Yarın doktorasını gideceğim. Zor cebellesiyorum , lütfen bana şifa olması için dua eder misiniz, içime ferahlık gelsin. Huzurlu, sağlıklı olayım. Allah razı olsun arkadaşla r
Allah rahmet eylesin..cok tesekkur ederimCok geçmiş olsun. Benim rahmetli annennem bile kac yasinda hap tedavisi ile atlatti. Sizde atlatirsiniz Allah in izniyle endise etmeyin.
Amin. SağolunAllah rahmet eylesin..cok tesekkur ederim