Kendim gibi mi Olmalıyım ?

cibis

kısaca kimyager
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
67
3
bazı huylarımı hiç sevmiyorum çok espiriliyim mesela ama aşırı. ortada çok ciddi bi şey varken bile espiri yapıyorum kendimi basit gibi hissediyorum ama değiştirmeye çok çalıştım kendimi olmuyor. başka türlü olunca kasılıyorum. çevreden nasıl bi izlenimim var bilmiyorum ama kendime kızmaya başladım değişemiyorumda :KK43: aslında depresifin tekiyimdir .

Son düzenleme:
bazı huylarımı hiç sevmiyorum çok espiriliyim mesela ama aşırı. ortada çok ciddi bi şey varken bile espiri yapıyorum kendimi basit gibi hissediyorum ama değiştirmeye çok çalıştım kendimi olmuyor. başka türlü olunca kasılıyorum. çevreden nasıl bi izlenimim var bilmiyorum ama kendime kızmaya başladım değişemiyorumda :KK43: aslında depresifin tekiyimdir .

insanlar senin bu durumuna alışmıştır belki ama nişanlımda öyle yapar. çoğu zaman ciddi bişey konuşurken bile saçma saçma espriler yapar ve bu benim sinirlerimi bozar çünkü bana göre ciddi ve önemli bişey konuşurken saçma saçma espriler yapıp saçma saçma güldüğünde o zaman boğazını sıkmak gelir içimden bu huyundan nefret ediyorum beni ciddiye almıyomuş gibi geliyo

bir normalleştirme eğlemi olarak da görebilirsiniz, aslında çok da etkileniyor olabilirsiniz. tabii ki çevrenize yanlış intiba vermemk için dikkat etmeye çalışmakta fayda var. ama sizi siz yapan biraz da budur.

X