- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Akşama doğru tarçın süt içtim..
Gün içerisinde bol bol su içmeyi unutmayalım... :)
Gün içerisinde bol bol su içmeyi unutmayalım... :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günlük hayatımda Çok aktif olmaya çalışıyorum.. Mutlaka günlük sporumu yapıyorum ve yanısıra kilo vermede yardımcı metobolizma hızlandırıcı kürler uyguluyorum çünkü bende zor kilo veren bir yapım var..
Çalışan birisin ama akşamları sporunu yapıyorsun ne güzel...Gün içinde çok hareketli olamıyorum maalesef. Masa başı çalışıyorum. Su çok içtiğim için sürekli wcye gidiyorum üst kata bide arada depoya çıkıyorum ama çok değil. Ama her akşam spora gidiyorum elimden geldiğince. Şu kürleri bende deniyeyim bi belki işe yarar.
Çalışan birisin ama akşamları sporunu yapıyorsun ne güzel...
Hiç pes etme 100 gr bile versen sevin çünkü daha sonra o kilolar yağlar pıtır pıtır erimeye başlıyacak çünkü Vücut bazen duruyor savunmaya geçiyor..
Dene bence kesin faydasını görürsün.
Motivasyonun harika istikrarın tam.. Harikasın... :) Ben geçen hafta yarım kilo verdim ama hiç motivasyonumu düşürmedim askine dahada hirslandim ve çok şükür bu hafta 2 kilo gitmiş..Sporu mecburen yapıyorum. Yoksa hiç gitmiyor bu kilolar :)
Bide zaten hayatıma hareket girsin diye başladım bu işe.
Pes etmicem inşallah. Ayda 1 kilo bile versem yılda 12 kilo eder. Şuanki halimden daha iyi olacağım kesin :)
Bana önerebileceğin bi kür var mı?
Motivasyonun harika istikrarın tam.. Harikasın... :) Ben geçen hafta yarım kilo verdim ama hiç motivasyonumu düşürmedim askine dahada hirslandim ve çok şükür bu hafta 2 kilo gitmiş..
Yaptığım bir kür sabah aç karnına sıcağa yakın su içine yarım limon suyu ve elma sirkesi ilave ediyorum içiyorum.. Gün içerisinde yağ yakımını kolaylaştırıyor..
Akşam üzeri tarçın süt içiyorum hem yağ yakımını kolaylaştırıyor hemde kan şekerini düzenliyor tatlı istediğini azaltıyor.
Yatarken 3 kaşık yoğurt içine yarım limon suyu ve 1 tatlı kaşığı acı biber ilave ediyorum yiyorum metobolizma hızlandırıcı..
Rica ederim...Motivasyonum şuan çok iyi evet ama uzun vadede nasıl olur bilmiyorum :) İnşallah devam eder böyle..
Limon ve sirkeyi deneyebilirim aslında ama tarçın sütte mide bulandırıyor :/
Ama tarçını meyvelerde kullanmayı düşünüyorum. Regl döneminde ki tatlı krizlerimi engeller böylece.
Yoğurtu spora ilk başladığım günlerde eve geldiğimde açlığımı bastırmak için aynı şekilde uyguluyodum. Ama düzenli olmadığından bi faydası oldu mu olmadı çözemedim. Ben ayrı ayrı zamanlarda bi deneyim bunları bakalım sonuç nasıl olacak :)
Teşekkür ederim.
Rica ederim...
İnşallah istediğin görüntüye kısa zamanda kavuşursun...
Eki Görüntüle 1714218
Gune limon suyu ve elma sirkesi ile başladık...
Hadi bakalım tartı gününe az kaldı..