Kendim Diyetim. ( resimli)

49a6f79acdb8bbf59be96ec3e97c3ef2.png
iftarda fazla kaçırdık diye üzülmeyin.. Asla yediklerinizden pişman olmayın yoksa bilinç altınız o yediklerinizi depoluyor yağa çeviriyor...

Sahura doğru kalan zaman dilinde bu yiyeceklere yer verin.. Burdaki yazan besinlerden mutlaka yararlanın..

Kilo almazsınız :KK66:

günaydın arkadaşlarım, ben de geçen hafta kilo bildirimi yapamayanlardanım. Aslında kilo vermek bakımından ramazan bana iyi gelmedi diyebilirim ama üzülmüyorum, sonuçta kilo vermek için tutmuyoruz orucumuzu. Baktım mesajlarıma en son 2 hafta önce 69,7 olarak bildirmişim kilomu, dün tartıldığımda 68,5 'u gördüm. 2 haftada 1,2 kg gitmiş, ehh akmasa da damlıyor işte :)

günaydın arkadaşlarım, ben de geçen hafta kilo bildirimi yapamayanlardanım. Aslında kilo vermek bakımından ramazan bana iyi gelmedi diyebilirim ama üzülmüyorum, sonuçta kilo vermek için tutmuyoruz orucumuzu. Baktım mesajlarıma en son 2 hafta önce 69,7 olarak bildirmişim kilomu, dün tartıldığımda 68,5 'u gördüm. 2 haftada 1,2 kg gitmiş, ehh akmasa da damlıyor işte :)
Tabi ki Ramazan sonrası hepimiz kilo verme yolculuğumuza ve sporumuza kaldığımız yerden devam ederiz. Kilo almasak formda kalsak o bile yeterli..
Seninde ideal kilona geldiğin günleri göreceğiz inşallah :KK66:

Kizlar merhaba, suan tatildeyim malesef bayramdada baska otele gecip tatile devam edecez. Ve malesef hersey dahil;((( tartilmak istemiyorum bir sure...
Merhaba Bahar...
Senin yerinde bende olsam tartılmak istemezdim. :kk77:
Sen bu tatil için çok bekledin ve çoktan hak ettin keyfini çıkar tatlım boşver:rapci:

Dönünce yine eski formuna geri dönersin.. Ben biliyorum ki seninde üzerinde fazla 100 gr bile tahammül edemiyorsun.. :KK51:kesinlikle kilo aldığını düşünme...:KK19:

Merhaba bayanlar. Bana lütfen yardımcı olun. Zayiflayacagim diyorum aylardır. Birtürlü birşey yapamıyorum. Ağzımı tutamıyorum. Bugün sürekli hamur işi çikolata meyve suyu içtim. Çok kötü hissediyorum kendimi. Artık esim sürekli zayıf kadınlara bakiyor çaktırmadan yada ben öyle hissediyorum. Kıyafetlerim olmuyor. Üç torba kıyafet acikladim dolabımda hepsi dar geliyo. Bacaklarından geçmiyor. 155 boya 67 kiloyum. :KK43: lütfen yardım edin benim gibi çaresize.

Merhaba bayanlar. Bana lütfen yardımcı olun. Zayiflayacagim diyorum aylardır. Birtürlü birşey yapamıyorum. Ağzımı tutamıyorum. Bugün sürekli hamur işi çikolata meyve suyu içtim. Çok kötü hissediyorum kendimi. Artık esim sürekli zayıf kadınlara bakiyor çaktırmadan yada ben öyle hissediyorum. Kıyafetlerim olmuyor. Üç torba kıyafet acikladim dolabımda hepsi dar geliyo. Bacaklarından geçmiyor. 155 boya 67 kiloyum. :KK43: lütfen yardım edin benim gibi çaresize.

Ne hikayeler var buralarda ne hayatlar arkadaşım eşim zayıf kadınlara bakıyor gibi hissediyorum demişsin inşallah öyle değildir çünkü kilo aldın diye bunu yapacaksa bende soru işaretleri oluşur tabi bide işin şu tarafı var herkeste bir nefis var ve bizler dünyada haramdan uzak durmak için evleniyoruz birbirimizi seviyoruz tabi kulağa göze herseye hitap etmemiz gerekiyor
Evet kilo alinabiliyor çeşitli sebeplerden dolayi ama bu artık üzerinde kalmasın çokta zor birsey değil biraz sabır aldatilmak terkedilmek böyle bir hikayenmi olsun istersin bu yaşına kadar hamur işi yedin şimdi yemesen olmeyeceksin tadını zaten biliyorsun

Merhaba Bahar...
Senin yerinde bende olsam tartılmak istemezdim. :kk77:
Sen bu tatil için çok bekledin ve çoktan hak ettin keyfini çıkar tatlım boşver:rapci:

Dönünce yine eski formuna geri dönersin.. Ben biliyorum ki seninde üzerinde fazla 100 gr bile tahammül edemiyorsun.. :KK51:kesinlikle kilo aldığını düşünme...:KK19:
Ahh canim haklisin ya mjin moral oldu:KK66: tum yil calis tum yil diyet yap bir 15 gunden bisey olmaz:KK66:
Zaten esim otelde diyet yapinca cok kiziyo.o kadr para odedim hic yemiyorsun diyo:KK66:

Slm kizlar dondum ve ilk isim tartilmak oldu. Yeni kilom 56.4 neyseki cok degil.diyet moduna girdim hemen::))

Slm kizlar dondum ve ilk isim tartilmak oldu. Yeni kilom 56.4 neyseki cok degil.diyet moduna girdim hemen::))
A.selam canım hoşgeldin..
Fazla kilo almamana sevindim..:KK19: Oruç neyse çok şükür süper gecti ama bayram ve tatil bizi biraz zorladı..
Aynen bende kaldığım yerden devam edeceğim.. :KK54:
Diyet değil ama sağlıklı yaşamaya devam..Hoppa

Üzüldüm senin adına belki kuruntudur neyse sen her türlü iyi bak kendine fizikse fizik başarıysa başarı güzellikse güzellik yani kim olursa olsun karşındakini susturacaksın hayatta bak İsveç diyeti var 13 gün sürüyo onla diyete hızlı bi giriş yapıp daha sonra dikkat ederek başlayabilirsin ben üniversiteden beri kilo aldığımı farkettiğimde yapıyorum bunu şimdi bebeğimi emzirmeyi bıraktım yaptım saçıma da evde ışıltı attım eşim çok havalı oldun ben de bakıcam kendime diyo bu arada sakın onu kıskandığını belli etme daha neşeli ol yoksa daha çok üzülürsün

Üzüldüm senin adına belki kuruntudur neyse sen her türlü iyi bak kendine fizikse fizik başarıysa başarı güzellikse güzellik yani kim olursa olsun karşındakini susturacaksın hayatta bak İsveç diyeti var 13 gün sürüyo onla diyete hızlı bi giriş yapıp daha sonra dikkat ederek başlayabilirsin ben üniversiteden beri kilo aldığımı farkettiğimde yapıyorum bunu şimdi bebeğimi emzirmeyi bıraktım yaptım saçıma da evde ışıltı attım eşim çok havalı oldun ben de bakıcam kendime diyo bu arada sakın onu kıskandığını belli etme daha neşeli ol yoksa daha çok üzülürsün

Evlilik çok zor ve çetrefilli birşey mis kendi ailen ve onun ailesi birde kurmaya çalıştığımız çekirdek aile. Esime herşeyi anlatırım. Gizli. Şeklim. Olmazdı. Ay sismanladimda diyebiliyorum vs vs ona. Ama artık ttiii ye alıyor sanki. Ay sen zayıflamışsın diyip.

Evlilik çok zor ve çetrefilli birşey mis kendi ailen ve onun ailesi birde kurmaya çalıştığımız çekirdek aile. Esime herşeyi anlatırım. Gizli. Şeklim. Olmazdı. Ay sismanladimda diyebiliyorum vs vs ona. Ama artık ttiii ye alıyor sanki. Ay sen zayıflamışsın diyip.
Canım benim evet büyük sorumluluk çocuğun var mı bilmiyorum hele çocuk olunca artık kadın hep iki kişilik hayat yaşıyor. Sen onun gözüne sokma kilolarını diyetini bile gizli yap böyle alaycı tavır senin motivasyonunu bozar onun yanında salata ye çatalla bikaç bişey alıyormuş gibi yap ama çok az sen zayıflayınca ne diyecek bakalım

X