Kendim Diyetim. ( resimli)

Bugün güne daha bir hafiflemiş ve daha bir sıkı olarak uyandım. ^^

Reglimin artık 5. günü yarın inşallah bitiyor.

Az önce tartıldım ve kilom: 59.4

6 Haziran: 61.8
9 Haziram: 60.1
10 Haziran: 59.7
11 Haziran: 59.4

Kizlar foruma bir suredir girmiyordum. Bombali saldiriyi duymussunuzdur Mardin Midyattaki. Bizim evde emniyet mudurlugune cok yakindi :KK43: rabbime sukurler olsun ki oglum ben kocam yara almadan kurtulduk ama canlarimiz gitti. Ev kullanilmaz halde oldugu icin esim ailemin yanina gonderdi. Suan bursadayim. 4 gundur bisey yemedigim icin 56 kiloyum simdi. Rabbim kahretsin vatan hainlerini, bombalar ellerinde patlar insallah. Rabbim bir daha milletimize yasatmasin.serefsizlere firsat vermesin.Sunu soyleyim kizlar. Zaten hemen yayin yasagi koyuyorlar ama tv deki gibi kolay degil durum. Coooookk kotu

Kizlar foruma bir suredir girmiyordum. Bombali saldiriyi duymussunuzdur Mardin Midyattaki. Bizim evde emniyet mudurlugune cok yakindi :KK43: rabbime sukurler olsun ki oglum ben kocam yara almadan kurtulduk ama canlarimiz gitti. Ev kullanilmaz halde oldugu icin esim ailemin yanina gonderdi. Suan bursadayim. 4 gundur bisey yemedigim icin 56 kiloyum simdi. Rabbim kahretsin vatan hainlerini, bombalar ellerinde patlar insallah. Rabbim bir daha milletimize yasatmasin.serefsizlere firsat vermesin.Sunu soyleyim kizlar. Zaten hemen yayin yasagi koyuyorlar ama tv deki gibi kolay degil durum. Coooookk kotu
Canim benim gerçekten çok üzücü haberlerde gösterilse de hiç olayı yaşamak orda olmak gibi olurmu Allah kimseye yasatmasin bir daha sizde yasamayin inşallah Allah korusun canım çok geçmiş olsun kalbim ve dualarim seninle sizinle kökten çözülsün artık inşallah umarım bir an önce işleriniz düzelir tatlim

Canım geçmiş olsun , gerçekden üzüldüm helede bırdan birilerinin başına gelmiş olmasına .. Allah' ım tez vakitte şu teröristleride onları destekliyenleride kahru perişan eylesin , topraklarımızdan vatanımızdan ırak eylesin bu pislikleri .. Mübarek günlerde hele çok dua edelim kızlar vatanımız için .. Canım seni pek tanımıyorum ama sanırım görev için oradaydınız, Allah korumuş, evinize olanlarda çok üzücü Allah kolaylık versin inşallah .. Sadaka falan verin canım , bir daha kimseye bu terör belasını yaşatmasım yaradanımız.. Doğal afetlerden şerlerden cümle müslümanları korusun inşallah !

:KK43:
ya diyecek birsey yok artik....
lanet olasicalarr...
allah bir daha yasatmasin insallahh...
gececek bugunlerde insallah etkisinden kurtulacaksin en kisa surede...tabiki unutmayacagiz....

Canım benim çok geçmiş olsun, allah korumuş sizi, seni çok iyi anlıyorum, görev için 5 6 sene evden hakkaride idik biz de, ne tehlikeler atlattık, kızım orda dünyaya geldi, allah korusun, inşallah böyle bir şey bir daha yaşanmaz, Allâh Şehit ailelerine sabırlar versin

Arkadaşlar dün akşam iftara misafirlerim vardı, yatılı misafir, sahura da kaldılar, ya yeme içmeyi çok kaçırdım, tulumba tatlısı, kek çekirdek içecek, sahurda da baya yedim, normalde yediğimin üç katı yemişimdir, offfffff yerken farkına varmadım ama sonra öyle bir şişkinlik yaptı ki, hala uyuyamıyorum, ramazan ayında kaçamaklar oluyor arada, inş devamlı olmaz, Spor ya yapamıyorum iki üç gündür, kendimi balon gibi hissediyorum :110:

İftarda
1 kepçe mercimek
1 yemek kaşığı dolusu tavuk sote
2 yemek kaşığı taze fasulye yoğurt salata

Bir avuç kiraz
Sahurda haşlanmış patetese yumurta kırdım avuç içim kadar yedim zeytin peynir domates salatalık 2 kere de reçel aldım bugün fazla yedim çok acikmisim

Canım geçmiş olsun , gerçekden üzüldüm helede bırdan birilerinin başına gelmiş olmasına .. Allah' ım tez vakitte şu teröristleride onları destekliyenleride kahru perişan eylesin , topraklarımızdan vatanımızdan ırak eylesin bu pislikleri .. Mübarek günlerde hele çok dua edelim kızlar vatanımız için .. Canım seni pek tanımıyorum ama sanırım görev için oradaydınız, Allah korumuş, evinize olanlarda çok üzücü Allah kolaylık versin inşallah .. Sadaka falan verin canım , bir daha kimseye bu terör belasını yaşatmasım yaradanımız.. Doğal afetlerden şerlerden cümle müslümanları korusun inşallah !

:KK43:
ya diyecek birsey yok artik....
lanet olasicalarr...
allah bir daha yasatmasin insallahh...
gececek bugunlerde insallah etkisinden kurtulacaksin en kisa surede...tabiki unutmayacagiz....

Canım benim çok geçmiş olsun, allah korumuş sizi, seni çok iyi anlıyorum, görev için 5 6 sene evden hakkaride idik biz de, ne tehlikeler atlattık, kızım orda dünyaya geldi, allah korusun, inşallah böyle bir şey bir daha yaşanmaz, Allâh Şehit ailelerine sabırlar versin

Rabbimmmm kahretsiin serefsizleri
Rabbim bi daha bu aciyi milletimize yasatmasin
Kendi ellerinde patlar bombalari
Gercekten tv de izlendigi gibi kolay degill
Cooooookkk zoorrr

Daha 6 aylik hamileydi
Nefisemin 4 yasinda kizi vardi ve esi 10 ay once terör saldirisinda agir yaralanmisti. Okkes abim arkasinda aysenurunu, 7 aylik pasasini birakti
Screenshot_2016-06-12-11-32-32.png
Sozun bittigi yeerrrrr

:KK42::KK42::KK42:

Kizlar bu haldeyken kilo dusunecek durumda degilim. Foruma girip boyle yazarak sizide uzmek istemiyorum. Bunu atlatmam coook zor olacak. Atlatir ve girersem, sizde burda olursaniz gorusuruz insallah
Hakkinizi helal edin
Hepinizi cok seviyorum
Allaha emanet olun
Rabbim bi daha bu aciyi yasatmasin

Daha 6 aylik hamileydi
Nefisemin 4 yasinda kizi vardi ve esi 10 ay once terör saldirisinda agir yaralanmisti. Okkes abim arkasinda aysenurunu, 7 aylik pasasini birakti
Eki Görüntüle 1845714 Sozun bittigi yeerrrrr

Kizlar bu haldeyken kilo dusunecek durumda degilim. Foruma girip boyle yazarak sizide uzmek istemiyorum. Bunu atlatmam coook zor olacak. Atlatir ve girersem, sizde burda olursaniz gorusuruz insallah
Hakkinizi helal edin
Hepinizi cok seviyorum
Allaha emanet olun
Canim ya sen iyi olda inşallah kilodur falan ne önemi var biz buralarda yiz yani sadece kilo vermek için değil dostluk larimizda oldu iyisin de kotusunde yanında yiz canım inşallah daha iyi olacaksin

Duyunca inan çok şaşırdım çok üzüldüm nasıl olur dedim daha öncesi günler burda hep birlikte Eymen in yaş gününü kutladık mutlu olduk ama duydumki hiç olmayacak diye düşündüğümüz olaylar bizim ve sevdiklerimizin başına gelebiliyor..

Sana bebeğine ve eşine birşey olmamış Allahım sizleri korumuş..

Burdan ne desek ne söylesek..! İçinde bulunduğun durumu anca yaşayan bilir.. O terör belasına ne yapasak az gelir ama Allahtan beddua etmekten başka birşey gelmiyor içimden! Aynı silahlar aynı bombalar kendi yuvalarına düşsün inşallah.. !!

Daha kaç can feda olacak bunun uğrunda bilemiyorum.. Hergün tv de izlerken içimiz yüreğimiz parçalanıyor.. Bir tarafımız kırık ve hüzün dolu.. :cry:

Daha 6 aylik hamileydi
Eki Görüntüle 1845714 Sozun bittigi yeerrrrr

Hakkinizi helal edin
Hepinizi cok seviyorum
Allaha emanet olun
Daha fazla üzülme Meleğim :cry: senin yerinde bizlerde olabilirdik bu durumda sen kendini ve bebeğini düşünmelisin..

Toparlanman zaman alacak ama biz hep buralarda olacaz. :KK200: kalbimiz ve dualarımız seninle :KK19:

off ben unuttum..
yarın sabah tartılayım. :KK43: violet tebrik ediyorum...

kızlar spora u dönüşü yaptım. haftasonu 500 iple başladım.
aksamda spor salonunda yaklaşık 500 kalorı yaktım.
genelde bacak ve kol çalıştım.1.5 saat kaldım.

X