Kendim Diyetim. ( resimli)

Yaaa varya agzimin suları aktı nerdeyse nasıl heveslendim çok güzel ya tebrik ediyorum seni kiloda ölçülerde süper Allah banada nasip etsin :110:

Tesekkur ediyorum canim benim. sende olculerini yaz bi yere. Eminim sendede cok farkedecek. Cunku diyetin yaninda duzenli sporda yapiyorsun. Azmin ve kararliligin bu şekilde devam edersw kisa zamanda istedigin vucuda sahip olacaksin :KK19:

kızlar bugunki kilom 55,3 havuza biraz ara verip tekrar fitnesa yönelecem.
hocamın sınavları varmış.
bu arada çok yiyorum ama havuzda çok yoruyor.demkki almadım.
3 gündür şeker orucu yapıyorum bir ay yapmaya çalışacağım. zaten pazar kahvaltısındaki bal ı saymazsak zaten yemiyomuşum:)
RAHACIM SENİ GÖRÜNCE KENDİMDEN UTANIYOM YAAA
55 FİTNESS HAVUZ

Tesekkur ediyorum canim benim. sende olculerini yaz bi yere. Eminim sendede cok farkedecek. Cunku diyetin yaninda duzenli sporda yapiyorsun. Azmin ve kararliligin bu şekilde devam edersw kisa zamanda istedigin vucuda sahip olacaksin :KK19:
:KK15:Sağol canım ya teşekkür ediyorum inşallah bende yazacağım eve gidince :KK68:amin

VALLA BACIM BENDE ANLAMADIM AYNUR NE DEMİŞ
kutugumude yazaydin:KK70:
devreler yandi disciye geldim...
ya bir derdim var bolumu varya orya yaziolar genelde elti falan:KK70:
çok-cahilsin-keşke-ölsen_532242_m.jpg

Arkadaslar biberiye ýagi sürüp strecle sariyorlarmis mesela karın bölgesini
O bölgeyi isittigi için daha fazla yağ yakimina sebep oluyormuş acaba siz denediniMi
Acaba gerçekten yağ yakimina mi neden oluyor yoksa şu kaybimi bilemedim kimi gece uyurken suruyormus kimi sporda

RAHACIM SENİ GÖRÜNCE KENDİMDEN UTANIYOM YAAA
55 FİTNESS HAVUZ
kız ben yıllarca 65 ten gram veremedim. sonra doğum yapan arkadaş 65le hamile kalıp,işyerine 52 ile dönünce üstelik özel spor hocası tutunca (maaşımız aynı:) bişeyler dank etti.
ilk olarak diyetisyene gittim sonra spor salonuna yazıldım,sonra temizlikçi tuttum kendime vakit ayırayım diye, sonrada özel yüzme dersi aldım. haa birde dışardanda daha çok yemek söylemeye başladım:)
spor salonunda veriliyordu zaten yüzme dersi.hersey var orda yoga plates tekvando crosfıt crunch bissürü,hocada var, ama yüzmeye gidince diğerlerine gidemedim.
hikayem böyle canım. biz kendimize ne kadar değer verirsek eşimiz patronumuz annemiz babamızda o kadar değer veriyor. bunu fark ettim.

yani utanacak hiçbirşeyın yok. eninde sonunda benim kilomda olacaksın .önemli olan özgüven... 20 haziranda diyetisyende randevum var. tekrar gidip 50 olmanın yollarını arayacağım....hala özgüvenim yok sanırım.
keşke şu foto paylaşmayı becebilsemde atsam yaa:KK43:

kız ben yıllarca 65 ten gram veremedim. sonra doğum yapan arkadaş 65le hamile kalıp,işyerine 52 ile dönünce üstelik özel spor hocası tutunca (maaşımız aynı:) bişeyler dank etti.
ilk olarak diyetisyene gittim sonra spor salonuna yazıldım,sonra temizlikçi tuttum kendime vakit ayırayım diye, sonrada özel yüzme dersi aldım. haa birde dışardanda daha çok yemek söylemeye başladım:)
spor salonunda veriliyordu zaten yüzme dersi.hersey var orda yoga plates tekvando crosfıt crunch bissürü,hocada var, ama yüzmeye gidince diğerlerine gidemedim.
hikayem böyle canım. biz kendimize ne kadar değer verirsek eşimiz patronumuz annemiz babamızda o kadar değer veriyor. bunu fark ettim.

yani utanacak hiçbirşeyın yok. eninde sonunda benim kilomda olacaksın .önemli olan özgüven... 20 haziranda diyetisyende randevum var. tekrar gidip 50 olmanın yollarını arayacağım....hala özgüvenim yok sanırım.
keşke şu foto paylaşmayı becebilsemde atsam yaa:KK43:
Vay anam vayyy..nerden nrreye..

X