- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #4.901
bende 60.3 tum ama bi sabit kalamadim gunlerdir persembe 58.8 i gordum ama bugun boyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YANINDAN BEN TUTİM AZCIK SÜRTÜNEYİMDE BANADA AZİM OLSUNSonunda geldim
Gecen hafta reglimin ilk gunu oldugu icin kilo bildirimi yapmamis, 58.9 dahi olsa 58 i gorecegim haftaya soz demistim ve sozumu tuttum
Giden kilo : 800 gr
anlamadım ??canim burayi bdv mi sandin
KOMSUM NEOLMUS BİSEY OLMAZ YOLA ÇIKTIN SINAV STRESİ HAFTAYA DAHA FARKLI OLACAK İNAN BANAbende 60.3 tum ama bi sabit kalamadim gunlerdir persembe 58.8 i gordum ama bugun boyle
Yaaa varya agzimin suları aktı nerdeyse nasıl heveslendim çok güzel ya tebrik ediyorum seni kiloda ölçülerde süper Allah banada nasip etsin
bişey olmaz ödemdir...bende 60.3 tum ama bi sabit kalamadim gunlerdir persembe 58.8 i gordum ama bugun boyle
RAHACIM SENİ GÖRÜNCE KENDİMDEN UTANIYOM YAAAkızlar bugunki kilom 55,3 havuza biraz ara verip tekrar fitnesa yönelecem.
hocamın sınavları varmış.
bu arada çok yiyorum ama havuzda çok yoruyor.demkki almadım.
3 gündür şeker orucu yapıyorum bir ay yapmaya çalışacağım. zaten pazar kahvaltısındaki bal ı saymazsak zaten yemiyomuşum:)
VALLA BACIM BENDE ANLAMADIM AYNUR NE DEMİŞanlamadım ??
Sağol canım ya teşekkür ediyorum inşallah bende yazacağım eve gidince aminTesekkur ediyorum canim benim. sende olculerini yaz bi yere. Eminim sendede cok farkedecek. Cunku diyetin yaninda duzenli sporda yapiyorsun. Azmin ve kararliligin bu şekilde devam edersw kisa zamanda istedigin vucuda sahip olacaksin
kutugumude yazaydinVALLA BACIM BENDE ANLAMADIM AYNUR NE DEMİŞ
nerdeyse senin için öleceğim hahahahhahah bdv ne bdv onu anlamadımkutugumude yazaydin
devreler yandi disciye geldim...
ya bir derdim var bolumu varya orya yaziolar genelde elti falan Eki Görüntüle 1837307
Bir Derdim Var sayfasinerdeyse senin için öleceğim hahahahhahah bdv ne bdv onu anlamadım
kız ben yıllarca 65 ten gram veremedim. sonra doğum yapan arkadaş 65le hamile kalıp,işyerine 52 ile dönünce üstelik özel spor hocası tutunca (maaşımız aynı:) bişeyler dank etti.RAHACIM SENİ GÖRÜNCE KENDİMDEN UTANIYOM YAAA
55 FİTNESS HAVUZ
Vay anam vayyy..nerden nrreye..kız ben yıllarca 65 ten gram veremedim. sonra doğum yapan arkadaş 65le hamile kalıp,işyerine 52 ile dönünce üstelik özel spor hocası tutunca (maaşımız aynı:) bişeyler dank etti.
ilk olarak diyetisyene gittim sonra spor salonuna yazıldım,sonra temizlikçi tuttum kendime vakit ayırayım diye, sonrada özel yüzme dersi aldım. haa birde dışardanda daha çok yemek söylemeye başladım:)
spor salonunda veriliyordu zaten yüzme dersi.hersey var orda yoga plates tekvando crosfıt crunch bissürü,hocada var, ama yüzmeye gidince diğerlerine gidemedim.
hikayem böyle canım. biz kendimize ne kadar değer verirsek eşimiz patronumuz annemiz babamızda o kadar değer veriyor. bunu fark ettim.
yani utanacak hiçbirşeyın yok. eninde sonunda benim kilomda olacaksın .önemli olan özgüven... 20 haziranda diyetisyende randevum var. tekrar gidip 50 olmanın yollarını arayacağım....hala özgüvenim yok sanırım.
keşke şu foto paylaşmayı becebilsemde atsam yaa
Cok tebrik ederim seni.ikisini yapmak cok fazla efor istiyor...Jillian level 3 2. Gün
Leslie 45 dk yapildi
Arkadasim acaba kurutulmus yaprağını mi yoksa taze yaprak mi iciyorsun nasıl bir etkisi oluyorBugun evde ip atladim, plank yaptim,karin ve basen hareketleri yaptim aradada biberiye cayi ictim.vazgecilmezim.