Kendim Diyetim. ( resimli)

Canim ya o zeytin değişik bi zeytin çeşidi leblebi gibi küçücük de çekirdekleri var
Him.. Anladım.. Mini mini değişik bir zeytinmis.. Aslında aklıma geldi ama sonra dedim zeytin olsa neden su bardağında olsun ki dedim.. Hani üstüne su eklenilen içecek birşey belki dedim.. :))

Him.. Anladım.. Mini mini değişik bir zeytinmis.. Aslında aklıma geldi ama sonra dedim zeytin olsa neden su bardağında olsun ki dedim.. Hani üstüne su eklenilen içecek birşey belki dedim.. :))
Canim ya hani a101 lerde satılan cam Kaseler varya kapaklı onlardan aslında bardak kısa onda n öyle olmuş sanirim

Çocuklar iyileşsin sağlığına kavuşsun eski düzenine geri dönersen kilo vermeye başlarsın...

Belkide vücudun ödem yapmışta olabilir... Bol bol limonlu su içebilirsin :KK66:
Evet canım regl öncesiyim. Ödem mutlaka vardır. Ama ben bu kadar bile beklemiyordum çünkü yemek düzenim yoktu. Akşam yemeği 8i buluyordu. Bu günümüz e çok şükür Allahım. Oğlum anaokulu na başladı bugün, binlerce kez şükürler olsun. Çok zor günlerdi. Allah korusun evlatlarımızı. Hatta kilo bile almışımdır diye düşünmüştüm bi ara tartıldım şaşırdım almamışım diye. Ailemizin, evlatlarımızın, bizim sağlığımız yerinde olsun da gerisi gerçekten teferruat.

Evet canım regl öncesiyim. Ödem mutlaka vardır. Ama ben bu kadar bile beklemiyordum çünkü yemek düzenim yoktu. Akşam yemeği 8i buluyordu. Bu günümüz e çok şükür Allahım. Oğlum anaokulu na başladı bugün, binlerce kez şükürler olsun. Çok zor günlerdi. Allah korusun evlatlarımızı. Hatta kilo bile almışımdır diye düşünmüştüm bi ara tartıldım şaşırdım almamışım diye. Ailemizin, evlatlarımızın, bizim sağlığımız yerinde olsun da gerisi gerçekten teferruat.
AMİN İNS CANIM..

tuanairem tuanairem canım varya bide diyorsun yoruldum falan diye canım senin yorgun halin buysa maşallah ya süper vermissin ne demek ya 1600 giden benlede Paylaş dostum sırlarını neler yaptın ben ağzı açık ben sok:eek:

Kaptancim sende Süpersin yaa bekleyin beni geliyorum :KK200:
bu hafta yaz temizligim vardı bide benim vucudum hemen vermiyor görürsün bu bana iki hafta yeter

Aynen öyle canım.. Herşeyin başı sağlık ve huzur... Gerisi ikinci planda kalsın zamanla olur elbet...

20160524_103157.jpg

Ooo kahvaltı diyip geçmeyin.. Gün boyu enerji veriyor :KK66:

Sonunda geldim
Gecen hafta reglimin ilk gunu oldugu icin kilo bildirimi yapmamis, 58.9 dahi olsa 58 i gorecegim haftaya soz demistim ve sozumu tuttum
:halay::halay::halay:

Giden kilo : 800 gr :KK45:
:rapci::rapci::rolleyes::KK45:
Tebrikler tebrikler Meleğim:KK200:

Sonunda sende hedefine ulaştın:KK9:

İşte bu duruma halay çekilir:halay:

Artık tamam mı devam mı?

Dun aksam son kez spora gittim. 2 hafta gitmis oldum. Cuma adanadan misafirler gelecek. Ptesi dgunu. Sali tirnak cekimi olacak. 2 haftam bisa gitmis olacakti. Dondurdum. Parmagim iyilesince devam edecegim. Bu hafta kosusturmacayla geçecek. Haftaya parmak nedeniyle yatista olacagim ama 57 olmak istiyorum. Ben 57 isteyim ama 58 i korusam bile super olacak. Hani 65 ken ölçülerimi yazmistim ya. 2 hafta once spora baslarken yani 60 kg ken tekrar olcum yapildi. Basende cidden fark var. Onuda paylasacagim sizinle

Ne güzel istediğiniz kilolara ulaşmışsınız. Bende 53 kg dan 66 kgı görmüştüm sonra biraz zorlanarak 64 e indim orda 1-2 sene sabit kaldım. En son aç kalarak 59 kg a inmeyi başardım son 1-2 aydır diyeti yine bıraktım.60 a çıktım 59a geri indim. Şimdi tekrar diyete başladım. İnşallah bende sizin gibi istediğim kiloya inerim benim hedefim de 53-54. yani 54 de olur 53te 53 daha iyi olur tabi de bakalım.

Bir de son zamanlarda eltime sinirlendim o yüzden de çok kilo vermek istiyorum. Geçen telefonda dedi kilo vermeye çalışıyorum dedim bende aynen. Sordu ne yapıyorsun diye dedim porsiyonlarımı küçülttüm. Bende su içiyorum dedi bana. Onun kilosu benden daha fazla 78 kg falan. Bende inşallah zayıflarız dedim. Sonra bana dedi ki sen zayıfla ama buraya gelince alırsın yine kiloları dedi. Bende yok Allah korusun dedim. Zor zayıflıyorum zaten dedim. Olsun burda kilo al dedi. Beraber bol bol yeriz inşallah dedi. Ben zayıflamak istediğimi söylüyorum o da inşallah kilo alırsın diyor bana. Çok sinirlendim ama bir şey demedim. Belki iyi niyetinden demiştir dedim. Sonra her telefon açtığında kilo verdin mi buraya gel de bol bol yiyelim sana kilo aldıralım diyip duruyor. Beni kıskanıyor mu niye böyle yapıyor anlayamadım sürekli kilo almamı istiyor. Bende ona inat aşırı zayıflamak midemi de küçültmek istiyorum ama nedense son zamanlarda da iştahım inanılmaz açık.

kızlar bugunki kilom 55,3 havuza biraz ara verip tekrar fitnesa yönelecem.
hocamın sınavları varmış.
bu arada çok yiyorum ama havuzda çok yoruyor.demkki almadım.
3 gündür şeker orucu yapıyorum bir ay yapmaya çalışacağım. zaten pazar kahvaltısındaki bal ı saymazsak zaten yemiyomuşum:)

Ne güzel istediğiniz kilolara ulaşmışsınız. Bende 53 kg dan 66 kgı görmüştüm sonra biraz zorlanarak 64 e indim orda 1-2 sene sabit kaldım. En son aç kalarak 59 kg a inmeyi başardım son 1-2 aydır diyeti yine bıraktım.60 a çıktım 59a geri indim. Şimdi tekrar diyete başladım. İnşallah bende sizin gibi istediğim kiloya inerim benim hedefim de 53-54. yani 54 de olur 53te 53 daha iyi olur tabi de bakalım.

Bir de son zamanlarda eltime sinirlendim o yüzden de çok kilo vermek istiyorum. Geçen telefonda dedi kilo vermeye çalışıyorum dedim bende aynen. Sordu ne yapıyorsun diye dedim porsiyonlarımı küçülttüm. Bende su içiyorum dedi bana. Onun kilosu benden daha fazla 78 kg falan. Bende inşallah zayıflarız dedim. Sonra bana dedi ki sen zayıfla ama buraya gelince alırsın yine kiloları dedi. Bende yok Allah korusun dedim. Zor zayıflıyorum zaten dedim. Olsun burda kilo al dedi. Beraber bol bol yeriz inşallah dedi. Ben zayıflamak istediğimi söylüyorum o da inşallah kilo alırsın diyor bana. Çok sinirlendim ama bir şey demedim. Belki iyi niyetinden demiştir dedim. Sonra her telefon açtığında kilo verdin mi buraya gel de bol bol yiyelim sana kilo aldıralım diyip duruyor. Beni kıskanıyor mu niye böyle yapıyor anlayamadım sürekli kilo almamı istiyor. Bende ona inat aşırı zayıflamak midemi de küçültmek istiyorum ama nedense son zamanlarda da iştahım inanılmaz açık.
canim burayi bdv mi sandin:KK70:

X