Kendi yaptığınız tırnak desenleri

tesekkurler arkadaslar =) desenleri yeni aldigim tirnak damgasiyla yapiyorum, daha degisik calismalarimla burada olmaya devam edicem =)

whiterosecum, canim tirnak damgasiyla yaptim, keske elimle yapabilecek kadar yetenekli olsam...

gurbaacim evet hazir metal diskler ve ozel damgayla yaptim, ozgurce pazarlama diye arat google'da, kore'den ithal eden firma, ben telefonla konustum gidip kisisel olarak aldim ama havale yapinca adresine de gonderiyorlar...

[

ebis sagol canim, bunlari damgayla yapiyorum, hazir kalip var icine ojeyi suruyorsun, sonra damgaya alip tirnagina basiyorsun...[/QUOTE]

ohooo hemde birsürü defa söylemişşş nasıl yaptığını kaça aldığını nerden aldığını:))

sagolun arkadaslar...

tesekkur ederim chechen, arkadaslar nasıl yaptıgımı merak edenler birkaç sayfa geriye bakarsa daha iyi olur tekrarlamamın bir anlamı yok cunku surekli =)

Görüntü güzel ama kullanım ev hanımları için pek uygun olmasa gerek.....

ayol senin tırnakların güzell..ne yapsan yakışıyo yanii...yawwwww çok kıskandımm ..bende istiyommmm:umursamaz:uzamıyo amaaa..:tomato:

canim bu tirnagimi bu hale getirmek 3 ayimi aldi desem... tek ihtiyacin olan sey sabir ve torpu. torpu tirnagi kisaltiyor olsa bile aslinda uzun vadede cok onemli... tavsiyem kagit ya da cam bir torpu edinmen ve tirnagini diklemesine torpulemen, yani torpuyu sabit tutup tirnagini sanki onu kazimak ister gibi birkac kez surtmen. bu tirnagin uc tarafini sert ve dayanikli yapiyor. ayrica kalyon gibi bir tirnak sertlestirici kullanabilirsin, ama belli bir sertlige geldikten sonra mutlaka birakmalisin cunku saga sola carptikca esnemeyen tirnak cat cut kopup gitmeye basliyor. bunu da yasadim ben... koklerine iyi bakar ve duzenli olarak hirpalamadan geriye itersen, masaj yaparsan hizli uzar... off amma konustum =) bir de tabi eski huylarindan vazgecmelisin varsa, cisimleri tirnaklarinla zorlayarak acmak gibi =)

desen değil ama tırnaklarıma bu tarz küpeler takmayı çok seviyorum hihoyyyt

Mahsallah gurbim ellerin cok guzell..benimkiler tombul tombul vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tirnaklarimda uzayinca hemen kiriliyo sertlestirici kullaniyorum ama ise yaramiyo galiba napim canim biseyler öner lutfenn.....:gitme::gitme:

kullandigin sertlestirici fazla geliyor ve tirnagin yeterince esnemiyor olabilir... senden bir once bir yazi yazdim bakabilirsin istersen =)

kullandigin sertlestirici fazla geliyor ve tirnagin yeterince esnemiyor olabilir... senden bir once bir yazi yazdim bakabilirsin istersen =)

canim benimkiler hepp katina ayriliyolar naparsam yapim..mesala banyodan sonra cikinca yumusuyolar galiba tirnaklarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..gine ayriliyor oje olsa bile ztn banyodan sonra yarisi cikiyo napicam ben yaaa...kalyon burda bulabilirmiyim acabaaamafoldumbenmafoldumben
torpuyu sag sol ve öndenmi yapicam biraz uzayinca ben hep torpuluyorum ama..Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

sagol surmelim... :1hug:

canim yumusak ve katlara ayrilan tirnaklar icin bir kere bakim cilalari var, almanya'da kesin bulabileceginden eminim, no splitting falan diye bahseder. orada hangi marka ojeler satiliyor? sally hansen varsa kesin vardir. kalyon orada bulamayabilirsin, ya da belki buradan gelen urunleri satan magazalar varsa bulabilirsin ama zannetmiyorum, sanirim jelatinsiz kozmetik urunu konusunda almanya'da kisitlar var.
torpuyle tirnagini normal kisalttiktan torpuledikten sonra tirnagini birsey kazirmis gibi torpunun yuzeyine surt ama alt kismini, ayrilan ust kismini degil. ya da sanki kaşirmiş gibi. tirnagin alt tarafi boylece kabalasiyor ve daha dayanikli oluyor.

chocolatam ben bundan aldim..o dediginden burda varmi bilmiyorum canim bakarim bi ama buda olurmu krilmalar icinmis avonda kadin bundan tavsiye etti dedigini bulabilirsem ondanda alirim..torpuyu ben anlamadim bitanem yaa özür dilerimm:gitme::gitme:..nasil alt kisimdan resimli anlatabilirmisin canim eger mümkünsemafoldumbenmafoldumben

simgecim diskler icin ozgurcepazarlama diye google'da arayıp, sonra onlarla telde konusmanı tavsiye ederim =)
cok sagol kedicim =D
razis hani tırnaklarınla duvarı kazırsın ya, o sekilde dik tuttugun torpuyu birkac kez kazıma hareketi yap. en yakın zamanda videoya cekicem zaten tırnaklarımı nasıl yaptıgımı =)

Denizcim senin tirnaklarina özendim bende bugun kirmizi öje sürdüm : ))
ojeyi sürerken sol elimle yapamiyorum hep bulastiriyorum sen nasil yapiyorsun sol elinle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…