- Konu Sahibi chocolatestar
-
tesekkurler arkadaslar =) desenleri yeni aldigim tirnak damgasiyla yapiyorum, daha degisik calismalarimla burada olmaya devam edicem =)
ayol senin tırnakların güzell..ne yapsan yakışıyo yanii...yawwwww çok kıskandımm ..bende istiyommmm:umursamaz:uzamıyo amaaa..:tomato:
desen değil ama tırnaklarıma bu tarz küpeler takmayı çok seviyorum hihoyyyt
Mahsallah gurbim ellerin cok guzell..benimkiler tombul tombul vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tirnaklarimda uzayinca hemen kiriliyo sertlestirici kullaniyorum ama ise yaramiyo galiba napim canim biseyler öner lutfenn.....:gitme::gitme:
kullandigin sertlestirici fazla geliyor ve tirnagin yeterince esnemiyor olabilir... senden bir once bir yazi yazdim bakabilirsin istersen =)
canim benimkiler hepp katina ayriliyolar naparsam yapim..mesala banyodan sonra cikinca yumusuyolar galiba tirnaklarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..gine ayriliyor oje olsa bile ztn banyodan sonra yarisi cikiyo napicam ben yaaa...kalyon burda bulabilirmiyim acabaaamafoldumbenmafoldumbentorpuyu sag sol ve öndenmi yapicam biraz uzayinca ben hep torpuluyorum ama..Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Arkadaslar kusura bakmayin videoya cekemedim ama...Yani gercekten zor insanin 4 eli olmasi gerek cekebilmesi icin =) Uygun bir zamanda artik =)
sagol surmelim... :1hug:
canim yumusak ve katlara ayrilan tirnaklar icin bir kere bakim cilalari var, almanya'da kesin bulabileceginden eminim, no splitting falan diye bahseder. orada hangi marka ojeler satiliyor? sally hansen varsa kesin vardir. kalyon orada bulamayabilirsin, ya da belki buradan gelen urunleri satan magazalar varsa bulabilirsin ama zannetmiyorum, sanirim jelatinsiz kozmetik urunu konusunda almanya'da kisitlar var.
torpuyle tirnagini normal kisalttiktan torpuledikten sonra tirnagini birsey kazirmis gibi torpunun yuzeyine surt ama alt kismini, ayrilan ust kismini degil. ya da sanki kaşirmiş gibi. tirnagin alt tarafi boylece kabalasiyor ve daha dayanikli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?