• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

Kizlar ojelerinizi neden tirnak derinizie sürüyorsunuzki? Cok cirkin bir görüntü oluyor. Tirnak diplerindeki o ince deriyi, özel bir ilacla yumusatip, bir cubukla geriye itebilirsiniz, sonra ojeyi sürebilirsiniz. Daha güzel görüntü olacaktir ozaman.
Veya derinin bittigi yerden itibaren sürün ojeyi. Birkac resime baktim, desen olarak fena degil ama abartik bir sekilde ve hic güzel görüntüsü olmayan sekilde sürülmüs ojeler bence.

Kizlar ojelerinizi neden tirnak derinizie sürüyorsunuzki? Cok cirkin bir görüntü oluyor. Tirnak diplerindeki o ince deriyi, özel bir ilacla yumusatip, bir cubukla geriye itebilirsiniz, sonra ojeyi sürebilirsiniz. Daha güzel görüntü olacaktir ozaman.
Veya derinin bittigi yerden itibaren sürün ojeyi. Birkac resime baktim, desen olarak fena degil ama abartik bir sekilde ve hic güzel görüntüsü olmayan sekilde sürülmüs ojeler bence.

arkadasim ben bu baslikta nasil cok duzgun oje surulur diye koymuyorum ki resimleri... uyguladigim renk ve desenleri gosteriyorum fikir olsun diye. yuksek standartlarina uymamis olabilir ama benim gozumu rahatsiz etmiyor. tirnak etlerimi de geriye itiyorum, tirnak bakiminin nasil yapildigindan haberim var.

Cocom nasıl keyfin ? canımcığım yoğunsun sanırım paylaşmıyorsun eskisi kadar ama takipteyiz bilesin cocom . . .
kaydirigubbakcemile

arkadasim ben bu baslikta nasil cok duzgun oje surulur diye koymuyorum ki resimleri... uyguladigim renk ve desenleri gosteriyorum fikir olsun diye. yuksek standartlarina uymamis olabilir ama benim gozumu rahatsiz etmiyor. tirnak etlerimi de geriye itiyorum, tirnak bakiminin nasil yapildigindan haberim var.

canım sen herşeyin en isini yapıorsun ben çok ama çok beğeniorum beğenmeyen beğenmesin boşver bence sen süpersinn Şeniz

biz resım eklemek için manıkurumuzu yapıp dıplerımızı temızleyıp yapmıoruzki fikir olsun die hemn sürüp resımlıyoruz.kimsede ibine DİBİNE bakmıo.desenlere sekıllere bakıo ki bunun için yapıoruz.napalım begenende saolsun begenmeyendedelikafadulden

biz resım eklemek için manıkurumuzu yapıp dıplerımızı temızleyıp yapmıoruzki fikir olsun die hemn sürüp resımlıyoruz.kimsede ibine DİBİNE bakmıo.desenlere sekıllere bakıo ki bunun için yapıoruz.napalım begenende saolsun begenmeyendedelikafadulden

süprizzzzz

tirnak.jpg

Az once yaptigim desen arkadaslar...

Süperr olmuşş :lepi:
Oje sürme özürlüsü olarak kendimi dahada yeteneksiz gördüm :1ninca:

Her zaman gittiğim kuafördede bu setlerden görmüştüm..Demek bu şahaeserler böyle oluyormuşş süpermiş bende edinmek isterim..Tşk ederim çikolataa karamela sayende öğrenmiş oldumm kaydirigubbakcemile3

Ben takma tırnak aldım kelebekli.2 gün çıkaramadım tırnaklarımdan kaydirigubbakcemile3
Bide çıkartıcam diye tahriş ettim tırnaklarımı :mymeka: Bu daha mantıklıymış :lepi:

harika cok estetik duruyooooooooa.s.

canım pembeyle siyah cok gusel olmuş.kırmızıyla siyah yada beyaz siyahta cok guzel olurkaydirigubbakcemile3

canim cok sagol... pembe aslinda cok hos bir renk kamera tam yakalayamadi, boyle karpuz pembesi gibi ama cart degil hafif kirli bir renk... uzun zamandir desen yapmiyordum elim biraz titredi, beyaz ojeme tekrar kavussam bir suru desen var kafamda =)

Back