• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

teşekkür ederiiiiiim:65:

baktım o renge ama biraz pembemsi duruyo netteki fotoğraflarda sizdeki sarımsız duruyo acaba fotoğraf makinasından mı kaynaklanıyo :)

bide bide çok oluyorum biliyorum ama bu ojeyi(markayı) nerelerde bulabilirim acaba ? bi fikriniz var mı ? ben bi oje manyağıyım da ondan bu kadar çok sordum kusura bakmayım :17:

Son düzenleme:
teşekkür ederiiiiiim:65:

baktım o renge ama biraz pembemsi duruyo netteki fotoğraflarda sizdeki sarımsız duruyo acaba fotoğraf makinasından mı kaynaklanıyo :)

bide bide çok oluyorum biliyorum ama bu ojeyi(markayı) nerelerde bulabilirim acaba ? bi fikriniz var mı ? ben bi oje manyağıyım da ondan bu kadar çok sordum kusura bakmayım :17:

askolsun =) nisantasi sevil parfumeri'den almistim ben, ama gittigidiyor'da opi ojeleri satan bir satici var, ona da ismarlayabilirsiniz =)
rengi tam olarak soyle:

ticklemyfrancey.jpg

tekrar teşekkür ederim:65:
oysaki ben o sarımsı rengini sevmiştim:31: hayallerim yıkıldı :43:
o renkte çok hoş ama ama olsun ben öyle sarımsı sevmiştim:43:

Kendimi bildim bileli her türlü bakım ürününe takık durumdayımdır nerde ne var bulur alır denerim mutlaka ama Lush'ın el kremini hiç denemedim, hemen onu da deneyeyim... İçinde shea butter olan el kremlerine bayılıyorum ben, hem çok iyi geliyor hem de çok güzel kokuyor...
Bir de ben maalesef ellerimi maniküre çok alıştırdım. :( 15 yıldır filan yaptırıyorum (ya da kendim yapıyorum) aslında hiç başlamamak lazımmış, başlayınca da yaptırmadan olmuyor diyorlar. Ben o geriye itme işini hiç yapmıyorum, zaten tırnaklarım da çok çabuk uzar, kütiküller de hemen çıkar, eğer maniküre gitmeyeceksem haftada 1-2 defa temizlerim, önce kremle yumuşatıp sonra kesiyorum ben, sonra kolonyalayıp ardından yine bolca kremliyorum. Ama 2-3 gün sonra yine çıkmaya başlıyorlar tabii... Ama ellerim her daim yumuşacıktır, 35 yaşımdayım hâlâ kırışmadılar birden mi yaşlanacağım acaba? En çok eller belli eder yaşı derler ama herhalde bu daha sonra olacak bir şey, şu anda ellerimden de yüzümden de yaşım belli değil, belki de kilolu olduğumdandır kilolu insanlar kolay kırışmazlar. :)))

insan vucudu her zaman kendini onarmaya odakli calisir, manikure cok alismak az alismak diye birsey yok etlerinizi kesmeyi birakip duzenli krem surup geriye ittiginiz zaman tirnak etleriniz bir sure sonra yeniden pamuk gibi olur. hicbir krem size kendi vucudunuzdan daha iyi gelemez, tirnak etlerinizi kesmeyin vucudun dogal bariyerleri onlar, oradan mikrop kapma ihtimaliniz her zaman mevcut ne kadar steril yaparsaniz yapin tirnakla et arasini acmis oluyorsunuz. zaten tirnak etleri tirnagin estetigini bozan birsey de degil ben daha hic tirnak etlerimin "uzadigini" gormedim herkes boyle soyler uzuyor kesmek lazim der ama krem surup geride tuttugunuz zaman tirnak eti hep seffaf, temiz, bakimli duruyor. ha bazen kuruyor o ayri mesele o yuzden yogun nemlendirici etkiye sahip bu kremi kullaniyorum zaten tirnak eti, topuk ve dirsek derileri icin ozel uretilmis. limon kokusu cok ferah ve bir sure tirnaginizda kalsa da yagli degil, cabuk emiliyor ozellikle gece yatmadan once surunce cok iyi geliyor tirnak etlerine. inanin su an kesmeyi biraksaniz bir iki aya kadar tirnak etleriniz hic kesilmemis gibi bakimli, yumusacik olur, kendine gelir. bu konunun basina bakarsaniz benim bakimsiz, yoluk tirnak etlerimi gorebilirsiniz cunku o zaman korumuyordum ellerimi bugun korudugum gibi. =) bir de kestiginiz zaman cikmamasina odakli oluyorsunuz ama zaten duzgun tirnak etleriniz varsa oyle bir kayginiz olmayacak cunku surekli uzayip kontrolden cikan bir yapiya sahip degil oradaki deri =)

denizcim lush ürününü bende aldım. her gün mü kullanayım tırnagada iyi gelir di mi ?
itme işlemini haftada bir banyo sonrası yapmayı düşünüyorum. şeytan tırnaklarınıda naf arkadasımdan duydugum yan makası ile alacağım maalesef cok cıkıyor bende. bende manikür yaptırmayacağım artık ilk 3 gün süper dursada etler uzarken tırtıllı cok kötü bi görüntü cıkıyor.
ben elime hiç nemlendirici sürmüyorum ellerim pamuk gibi zaten alıştırmıyım kreme diyorum lushu sadece tırnak ve etlere sürüyorum :31:

gündüz gözüyle bakınca iki renkte çok hoşuma gitti ikisini de istiyorum :16: erkek arkadaşıma sen istanbuldasın git al bana bunları dedim bunlar çok dikkat çekici almam dedi ya xD

denizcim lush ürününü bende aldım. her gün mü kullanayım tırnagada iyi gelir di mi ?
itme işlemini haftada bir banyo sonrası yapmayı düşünüyorum. şeytan tırnaklarınıda naf arkadasımdan duydugum yan makası ile alacağım maalesef cok cıkıyor bende. bende manikür yaptırmayacağım artık ilk 3 gün süper dursada etler uzarken tırtıllı cok kötü bi görüntü cıkıyor.
ben elime hiç nemlendirici sürmüyorum ellerim pamuk gibi zaten alıştırmıyım kreme diyorum lushu sadece tırnak ve etlere sürüyorum :31:

evet canim lush kremi tirnak etlerinde kullansan yeter =) seytan tirnaklarini tabi ki almak lazim zaten onlar iceriye de batiyor bazen, iltihaba kadar gidebilir, ben de onlari yan makasiyla kokunden kesip yerine lemony flutter suruyorum, birkac saat icinde iyilesiyor =) etlerini kesmemekle en guzelini yaparsin zaten bilmiyorum niye ama eti alinmis el goruntusu beni rahatsiz ediyor sanki bir eksiklik var gibi, dogal degil gibi...

bunları çok beğendim ben..kibar renkler iş görüşmeleri için ideal :D
ama koyu renklere alıştıktan sonra pek bir cansız göründüler gözüme :10:
tabi haklisin =) ama donem donem her renge ihtiyac oluyor. ojeyi bir gardrop gibi dusunun, gunu geldiginde surmek icin her tarz renk lazim, ki bunlar krem yapida renkler oldugu icin cok acik renk bile olsalar iki katta mukemmel opak oluyorlar ve tirnak cizgisini gostermiyorlar, o benim cok hosuma giden bir gorunum biliyorsunuz o kadar acik renkleri opak bulmak zor turk markalari genelde acik renklerde kolaya kaciyorlar ve oje yapilari kremsi degil jelimsi oluyor...

gündüz gözüyle bakınca iki renkte çok hoşuma gitti ikisini de istiyorum :16: erkek arkadaşıma sen istanbuldasın git al bana bunları dedim bunlar çok dikkat çekici almam dedi ya xD
haha nude renklere mi dikkat cekici dedi? =) mavi yesil sursen ne yapacak? tavsiyem hic kulak asmaman =D ihtiyacin olursa haber ver ben sana alip kargoyla gonderebilirim =)

yok hani o ojeler süslü püslü ya bi de kendisi oje sevmediği için almıyim diye öyle demiş olabilir xD ben seviyorum diye ses çıkarmıyo :64: nası gidip alcam utanırım ben diyo xD ben biraz araştırıyim uğraşıyim bulamazsam artık yine burda yalvarırım:17:

Son düzenleme:
tabi haklisin =) ama donem donem her renge ihtiyac oluyor. ojeyi bir gardrop gibi dusunun, gunu geldiginde surmek icin her tarz renk lazim, ki bunlar krem yapida renkler oldugu icin cok acik renk bile olsalar iki katta mukemmel opak oluyorlar ve tirnak cizgisini gostermiyorlar, o benim cok hosuma giden bir gorunum biliyorsunuz o kadar acik renkleri opak bulmak zor turk markalari genelde acik renklerde kolaya kaciyorlar ve oje yapilari kremsi degil jelimsi oluyor...

sana katılıyorum gerçekten artık gardrop gibi geliyor bana da , ee tabii oje sayım da baya artıp her renkten edindiğim için..her kıyafetime bir oje uydurabiliyorum artık..arkadaşlarım da alıştılar sürekli farklı ojelerle beni görmeye 1 gün sürmeyince bana aa tourmaline oje sürmemişsin bugün insan içine çıkmaman gerek senin diye dalga geçiyorlar :D yalnız ben tırnaklarıma bakamıyorum sevmiyorum pek ilgilenmeyi bir ara sana fotosunu eklerim napabilirim bakım olarak o zaman bana fikir verebilirsen sevinirim..

bugün çocuklar duymasında(38.bölüm olarak geçiyor) meltemin ojesini çok beğendim,çok güzel durmuş, sizce o siyah mı koyu kahve mi nosu falan kaç acaba ? fikriniz var mı kızlar..

canim o ilk quote ettigin resim eski kameramla cekilmisti o yuzden biraz daha yumusak gorunumlu cikmis ama tirnak etlerime gercekten cok iyi bakmaya calisiyorum kullandigim krem lush marka lemony flutter, sadece bu ise ozel bir krem, fiyati 19 lira ve baya uzun bir sure gidiyor.
tirnak etlerimin normal hali bu, photoshop mudahalesi olmadan:

mardigrasmanicurechinaglaze21.jpg

şahane oolmuş en beğendiğim manikür bu oldu tebrik ederim gerçekten sanat :46::46:

Son düzenleme:
Back