• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yaptığınız tırnak desenleri

flormarmiraclecolorkonaddu09.jpg

yaaa ama bunlar harika olmuşşş :))
ellerine sağlık canım süperisn
ama birşey sorucam
bunları çıkartırken nasıl kıyıyorsun yaa :9:

canim zaten boncuklar cabuk dusuyo ustune cila surmezsen, ben sadece fotografini cekme amaciyla yaptim boyle birsey yoksa sokaga giderken durmaz =) yaptiktan sonra hemen sildim, olumsuzlestirmek benim icin yeterli oluyor =)))

tabi ki renk uyumu super olmus. en azindan konad yapmayi basarabiliyorsun ve cok da guzel yapiyorsun kuzum =) cok ozledim desenlerini =)

ekipmanlarım yanımda yok cnm olsa neler yaparım biliyorsun valizimi kaplıyordu nerdeyse o kadar pahalı ojeyi diski fln alamadım yanıma nede olsa enayiyim ya bende cok :27::27: enayilik işte :27: deniz sende enayisin he :27::27:

ekipmanlarım yanımda yok cnm olsa neler yaparım biliyorsun valizimi kaplıyordu nerdeyse o kadar pahalı ojeyi diski fln alamadım yanıma nede olsa enayiyim ya bende cok :27::27: enayilik işte :27: deniz sende enayisin he :27::27:

enayisin tabi kizim :60: ben surcem simdi size gidip o geride biraktigin ojeleri o kadar para verme demistim sana dinlemedin :19:

Back