Kendi yaptığınız tırnak desenleri

konu dışı mesajlar tarafımdan silinmiştir.
başlıktan da anlaşıldığı gibi konu kendi yaptığımız tırnak desenleri
paylaşımların bu yönde olması gerektiğini hatırlatırım.

burda net görünüyor ondan ekliyorum tekrar

biri bana burdaki ojelerin numarasını versin markasını versin nooooluuuurr:109::124: aşık oldum renklere böhüü bulabilirim umarım bunları:84:
bide parmakları pürüzsüz olanlar nasıl yapıyosunuz bunu bi yönteminiz var mı ben çok nemlendirici kullanmama rağmen eklem yerlerim kat kat duruyo mesela chocolatestar ellerin ilk başlarda daha bakımsız görünüyodu ama bu resimde bi harika bi pürüzsüz nası yaptın nası nası nası

Son düzenleme:

Photoshop ile elleri daha bakimli veya bakimsiz gostermek mumkun. Photoshop veya benzer bir program ile bunu yapabilirsiniz.

Örnek olarak :

yok ben gerçek anlamda sormuştum ya tırnak etleri falan da temiz gözüküyo acaba özel bi krem mi kullanıyo diye merak ettim :)

yok ben gerçek anlamda sormuştum ya tırnak etleri falan da temiz gözüküyo acaba özel bi krem mi kullanıyo diye merak ettim :)

canim o ilk quote ettigin resim eski kameramla cekilmisti o yuzden biraz daha yumusak gorunumlu cikmis ama tirnak etlerime gercekten cok iyi bakmaya calisiyorum kullandigim krem lush marka lemony flutter, sadece bu ise ozel bir krem, fiyati 19 lira ve baya uzun bir sure gidiyor.
tirnak etlerimin normal hali bu, photoshop mudahalesi olmadan:

ama yine de sizde dikkat ederseniz ilk sayfalardaki elinizin görüntüsüyle son sayfalardakiler çok farklı çok daha güzel ve pürüzsüz gözüküyo ben de eklem yerlerim gergin değil buruşuk duruyo o yüzden rahatsız oluyorum mesela iki parmağımla diğer elimin eklem yerindeki deriyi tutup bıraktığımda orası öyle kalıyo eski haline geri dönmüyo ellerim yaşlanmış gibi :84:
el kreminizin özelliği nedir acaba işe yarayacaksa parası önemli değil alırım ben bi şekilde
bi krem varmış el için çok pahalı bi krem ama tırnak etlerini temizliyomuş aynı zamanda bu bi el nemlendiricisi ama markasını hiç öğrenemedim onun gibi bi şey mi acaba

bi de o alıntı yaptığım iki resimdeki ojelerin marka ve numarasını istesem çok mu olurum

canim ben de onu kastettim iki yil once daha oje surmeyi bile yeni ogreniyordum, simdi bu benim icin ciddi bir hobi ve dolayisiyla ellerime cok dikkat ediyorum. bu krem gecen sene kesfettigim ve sanirim 6 tane falan bitirdigim bir krem, tum el icin cok iyi bir nemlendirici ama tirnak etlerini yumusak ve puruzsuz hale getirmekte cok yardimci. sana tavsiyem tirnak etlerini kesmemen ve sadece bu kremi surerek hafifce geriye itmen. ayrica yaz kis bu kremi her gun sur. lush turkey sitesine bakabilirsin, el kremleri kategorisinde, ismi de lemony flutter. =)
bu arada elimi kivrik tuttugum icin eklem yerlerim gergin cikiyor ama herkesin eklem yerlerini tuttugun zaman biraktiginda o sekilde kalir bence, benim de kaliyor =) ellerinin yasli eli gibi oldugunu sanmiyorum =)))

Allahım bu nedir böyleee? Nasıl bir sabır işidir bu! Ben 2 baskı yapıp 2 taş yapıştırıyorum tamam diyorum, sen resmen sanat eseri çıkarmışsın ortaya. Bayıldımmm!

peki o zaman teşekkür ederim ben bi ara çok manikür yaptırıyodum 2 haftada bir falan eh öğrencilik hali şuan yaptıramıyorum ama etlerim eskisi gibi yok artık tamamen bitmişler gibi uzamıyolar yani yaptırmıyorum artık :)

ojelerin numarası:26::26:

Kendimi bildim bileli her türlü bakım ürününe takık durumdayımdır nerde ne var bulur alır denerim mutlaka ama Lush'ın el kremini hiç denemedim, hemen onu da deneyeyim... İçinde shea butter olan el kremlerine bayılıyorum ben, hem çok iyi geliyor hem de çok güzel kokuyor...
Bir de ben maalesef ellerimi maniküre çok alıştırdım. 15 yıldır filan yaptırıyorum (ya da kendim yapıyorum) aslında hiç başlamamak lazımmış, başlayınca da yaptırmadan olmuyor diyorlar. Ben o geriye itme işini hiç yapmıyorum, zaten tırnaklarım da çok çabuk uzar, kütiküller de hemen çıkar, eğer maniküre gitmeyeceksem haftada 1-2 defa temizlerim, önce kremle yumuşatıp sonra kesiyorum ben, sonra kolonyalayıp ardından yine bolca kremliyorum. Ama 2-3 gün sonra yine çıkmaya başlıyorlar tabii... Ama ellerim her daim yumuşacıktır, 35 yaşımdayım hâlâ kırışmadılar birden mi yaşlanacağım acaba? En çok eller belli eder yaşı derler ama herhalde bu daha sonra olacak bir şey, şu anda ellerimden de yüzümden de yaşım belli değil, belki de kilolu olduğumdandır kilolu insanlar kolay kırışmazlar. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…