Kendi yaptığınız tırnak desenleri

yaaa ama bunlar harika olmuşşş :))
ellerine sağlık canım süperisn
ama birşey sorucam
bunları çıkartırken nasıl kıyıyorsun yaa

canim zaten boncuklar cabuk dusuyo ustune cila surmezsen, ben sadece fotografini cekme amaciyla yaptim boyle birsey yoksa sokaga giderken durmaz =) yaptiktan sonra hemen sildim, olumsuzlestirmek benim icin yeterli oluyor =)))

tabi ki renk uyumu super olmus. en azindan konad yapmayi basarabiliyorsun ve cok da guzel yapiyorsun kuzum =) cok ozledim desenlerini =)

ekipmanlarım yanımda yok cnm olsa neler yaparım biliyorsun valizimi kaplıyordu nerdeyse o kadar pahalı ojeyi diski fln alamadım yanıma nede olsa enayiyim ya bende cok enayilik işte deniz sende enayisin he

ekipmanlarım yanımda yok cnm olsa neler yaparım biliyorsun valizimi kaplıyordu nerdeyse o kadar pahalı ojeyi diski fln alamadım yanıma nede olsa enayiyim ya bende cok enayilik işte deniz sende enayisin he

enayisin tabi kizim ben surcem simdi size gidip o geride biraktigin ojeleri o kadar para verme demistim sana dinlemedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…